Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Złota wrote:Bierzesz tak eutyrox. Ja pytam o lutkę = luteinę.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Złota wrote:Ok, to znaczy, że trzeba czekac bo euthyrox nie wpływa na śluz. I nie wpływa tak od razu na cykl.
Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia, szanse masz zawsze jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia. Ale nikt Ci nie powie: jesteś w ciąży/nie jesteś w ciąży! Skąd my to mamy wiedzieć? Nie znamy twojego organizmu. Szanse masz, ale uzbrój sie w cierpliwość i najwcześniej za tydzień powtórz test jeśli do tego czasu tempka nie zleci w dół.
-
szanse są zawsze
nie w takich wykresach działały sie cuda, albo cykle niby bez owulacji nagle stały się owulacyjne z ciążą.. różnie bywa, ale trzeba podejść do tego z dystansemniestety nie mamy wpływu na to co będzie z nami i z fasolką czy się pojawi czy nie.. na siłę nic się niestety nie uda... ehh.
A szkoda ze nie mamy nad tym kontroli, życie byłoby o wiele wiele łatwiejsze.. -
Złota wrote:Domcia, szanse masz zawsze jeśli współżyjesz bez zabezpieczenia. Ale nikt Ci nie powie: jesteś w ciąży/nie jesteś w ciąży! Skąd my to mamy wiedzieć? Nie znamy twojego organizmu. Szanse masz, ale uzbrój sie w cierpliwość i najwcześniej za tydzień powtórz test jeśli do tego czasu tempka nie zleci w dół.Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia Euthyrox nie jest na wyregulowanie miesiączki tylko na tarczycę.
Uciekam Dziewczynki na zakupy, potem obiadek i do szkoły na 17. Dziecko mi dziś rano wstało z bólem gardła... Zawsze choruje mi tylko raz w roku ale jak ją dopadnie to antybiotyki i tydzień w łóżku. Poza tym nic nigdy jej nie dolega.
Miłego dnia KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 12:11
-
Witamy sie i my
bylismy z tatusiem u dentystyniestety jeszcze przez tydzien bedzie chodził z uszcerbanym zebem bo Pani Dr najpierw mu nalozyła jakis srodek, zeby zeba przyzwyvczaić do tego ze bedzie miał jakies obce ciało na sobie
i specjalna paste
za tydzien w poniedziałek jedziemy na odbudowe, podobno bedzie tak zrobione ze ani sladu, ale sie okaze po...takze mamy jeszcze w domku przez tydzien tatusia "zula"
a oprócz tego to mnie dzis mega ciagnie brzuch..tzn tak bardziej w lewej pachwinieehhhh jak nie cierpnie noga to pachwina, jakas feralną mam tą lewą strone
-
livia30 wrote:Domcia Euthyrox nie jest na wyregulowanie miesiączki tylko na tarczycę.
Uciekam Dziewczynki na zakupy, potem obiadek i do szkoły na 17. Dziecko mi dziś rano wstało z bólem gardła... Zawsze choruje mi tylko raz w roku ale jak ją dopadnie to antybiotyki i tydzień w łóżku. Poza tym nic nigdy jej nie dolega.
Miłego dnia KochaneDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
XxMoniaXx wrote:Witam nową staraczke w naszym gronie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:12
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny
Troszkę Mnie nie było, brak ochoty na cokolwiek ..
Jutro kolejny monit i wszystko od nowa ..
Mąż był na badaniu w Diagnostyce, ale wyszedł mało zadowolony, warunki straszne
Musiał iść do WC
Szału nie ma z poprawą bo z 2% morfologii wskoczyło na 3%, więc poprawa minimalna ..
On zadowolony, że nic się nie pogorszyło ..
Powiedział, że będzie brał witaminy więc muszę zakupić mu coś innego, typu Androvit .
W sobotę pies Mi uciekł, Scooby - beagle i nie wrócił
Mam nadzieję że ktoś Go przygrnąłWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:26
-
Domcia23 wrote:Ale ginekolog powiedzial ze tez wyreguluje mniej wiecej:/
Może gdybyś wynik TSH miała duzo powyżej normy czyli 4,2 ale jeśli miałaś nie całe 3 z tego co pamiętam to nie są to żadne zaburzenia. Zbijamy TSH ponieważ w czasie ciąży nie powinno przekraczać 2,5 bo dziecko od nas ciągnie i jak jest za wysokie to grozi poronieniem.
Ja miałam 3,69 jak zaczęłam zbijać a miesiączki miałam regularne co do dnia. Teraz TSH mam 0,65 i nadal co do dnia przychodzą.
Radziłabym Ci raczej zbadać prolaktynę i progesteron
I fakt, za bardzo się nakręcasz ale która z nas tego nie robiła?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:25
-
Lena87 wrote:Cześć Dziewczyny
Troszkę Mnie nie było, brak ochoty na cokolwiek ..
Jutro kolejny monit i wszystko od nowa ..
Mąż był na badaniu w Diagnostyce, ale wyszedł mało zadowolony, warunki straszne
Musiał iść do WC
Szału nie ma z poprawą bo z 2% morfologii wskoczyło na 3%, więc poprawa minimalna ..
On zadowolony, że nic się nie pogorszyło ..
Powiedział, że będzie brał witaminy więc muszę zakupić mu coś innego, typu Androvit .
W sobotę pies Mi uciekł, Scooby - beagle i nie wrócił
Mam nadzieję że ktoś Go przygrnął
W WC?Masakra jakaś... myślałam, że już tak nie ma nigdzie...
Lenka mój bierze ciagle Androvit i z tego co czytałam to dziewczyny chwalą, że jest po nim duża poprawa - u nas też była
A piesek może jeszcze wróci? Kurczę zawsze podobały mi się Beagle ale bałabym się takie mieć właśnie na te ich bieganie. Trzymam kciuki żeby się odnalazł
-
livia30 wrote:Może gdybyś wynik TSH miała duzo powyżej normy czyli 4,2 ale jeśli miałaś nie całe 3 z tego co pamiętam to nie są to żadne zaburzenia. Zbijamy TSH ponieważ w czasie ciąży nie powinno przekraczać 2,5 bo dziecko od nas ciągnie i jak jest za wysokie to grozi poronieniem.
Ja miałam 3,69 jak zaczęłam zbijać a miesiączki miałam regularne co do dnia. Teraz TSH mam 0,65 i nadal co do dnia przychodzą.
Radziłabym Ci raczej zbadać prolaktynę i progesteron
I fakt, za bardzo się nakręcasz ale która z nas tego nie robiła?
Dziekuje tez za cenne informacje:)Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Wal śmiało jak masz jakiś problem - staramy się zawsze w miarę możliwości pomóc
Pamiętaj tylko przed badaniem prolaktyny, zeby nie uprawiać seksu wieczorem i nie jeść cieżkiej kolacji bo może fałszywie podnieść Ci wynikWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 13:32
-
nick nieaktualny
-
livia30 wrote:Wal śmiało jak masz jakiś problem - staramy się zawsze w miarę możliwości pomóc
Pamiętaj tylko przed badaniem prolaktyny, zeby nie uprawiać seksu wieczorem i nie jeść cieżkiej kolacji bo może fałszywie podnieść Ci wynikDomcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI