Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
W całym domu mam meble z salonu,jeszcze trochę i się nie przecisne z brzuchem w przedpokoju.A najgorsze że mam tv całkowicie odłączony,nie w iem co się dzieje w świecie,dobrze żę jeszcze mam internet.
A jak Marcel podrośnie to chcemy mu zrobić z naszej sypialni własny pokój,a jak na razie będzie z nami w sypialni -
Czesc wszystkim:)
Czy ktos moze mi pomoc od wczoraj zauwazylam widoczna zyle wokol brodawki.
Czy to jest objaw wczesnej ciazy?
Prosze pomozcie.Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
Domcia23 wrote:Czesc wszystkim:)
Czy ktos moze mi pomoc od wczoraj zauwazylam widoczna zyle wokol brodawki.
Czy to jest objaw wczesnej ciazy?
Prosze pomozcie.
a przed @ też mi wyskakiwały pojedyńczo, więc raczej tym bym sie nie sugerowała
a tak naprawdę objawy na @ i objawy na ciążę prawie w ogóle się nie różnią.. np mdłości dopiero pojawiły się w 6 tyg..Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 11:01
-
mizzelka wrote:ja też mam z rurek ale aby w łazience, szkoda że na górze nie są zrobione.. ale już do remontu szybko nie powrócę ooo nie..
Oby szybko minęła choroba i powoli ubywało pracyŻeby synek miał gdzie śmigać potem
-
Madziulka w nocy też momentami mam ciężko, ale tylko dlatego że ciężko obrać mi dobrą pozycje do spania, na razie ruchy są delikatne i nie męczą
to szaleje synek
a to jeszcze dom planujecie nowy? uu to bd szalenstwowszystko od początku zaplanujesz i po swojemu
ja niestety mieszkam u męża i juz byl dom... więc sobie nie zaszalałam ale... mam jeszcze duzo miejsca na inne nowe pokoje ale po co mi
aby korzystamy z sypialni i kuchni i łazienki
a jeden pokoj stoi pusty i rzadko jest używany..
-
mizzelka wrote:żyły mogą wyskoczyć ale później... ja mam je dopiero teraz tak mniej więcej
a przed @ też mi wyskakiwały pojedyńczo, więc raczej tym bym sie nie sugerowała
a tak naprawdę objawy na @ i objawy na ciążę prawie w ogóle się nie różnią.. np mdłości dopiero pojawiły się w 6 tyg..Domcia
HSG 16.11.2015r.
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia takie żyłki i te kropki to żaden objaw - ja mam to zawsze po owulacji. Widać masz więcej progesteronu co nie oznacza jeszcze, ze jesteś w ciązy. Naprawdę ciężko zaobserować jakies objawy przed terminem @ bo są takie same jak na @.
A tak w ogóle to dzień dobry
Dzisiaj mam znowu zabiegany dzień więc na chwilkę tylko wpadłamAle się dzieje no
Jak R. wyjedzie to znowu będzie spokojnie
-
No tak racja najgorsze jest pozniej rozczarowanie:( Wiem cos o tym
A mam do ciebie prosbe moglabys zerknac na moj wykres?Moze to akurat sie udalo:)
Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
Domcia23 wrote:No tak racja najgorsze jest pozniej rozczarowanie:( Wiem cos o tym
A mam do ciebie prosbe moglabys zerknac na moj wykres?Moze to akurat sie udalo:)
Jeśli faktycznie jesteś 4 dzień po owulacji to nie ma szans na żadne objawy - ewentualny zarodek nawet się jeszcze nie zagnieździł.
-
Złota wrote:Domcia, a @ Ci się spóźnia? Który to dzień po ovulce?Domcia
HSG 16.11.2015r.
17.11.2016r. I IUI
-
mizzelka wrote:Madziulka w nocy też momentami mam ciężko, ale tylko dlatego że ciężko obrać mi dobrą pozycje do spania, na razie ruchy są delikatne i nie męczą
to szaleje synek
a to jeszcze dom planujecie nowy? uu to bd szalenstwowszystko od początku zaplanujesz i po swojemu
ja niestety mieszkam u męża i juz byl dom... więc sobie nie zaszalałam ale... mam jeszcze duzo miejsca na inne nowe pokoje ale po co mi
aby korzystamy z sypialni i kuchni i łazienki
a jeden pokoj stoi pusty i rzadko jest używany..