Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku a co tam upichciłaś? :D

dokładnie.. zgodzę się z tym że brak słów.. ehh życie jest niesprawiedliwe.. gdyby to tylko od nas zależało..

Złota ale tempka rośnie :)

jak tam minęła wam w koncu niedziela?

Rudasku nie denerwuj sie.. moja siostra kiedyś się wyjebutała na schodach i korytarzu, zdolne dziecko było :D i złamała pół jedynki i nie ma śladu, dentysta tak dopasuje wszystko idealnie że szok :) a wydaje mi się że nie jest aż tak mocno to drogie... no ale wiadomo zalezy do jakiego dentysty pójdziesz.. i jakie mają cenniki... Ale dacie radę.. aby współczuć uczucia zimnego i gorącego.. na pewno bd odczuwał, oby nie..
    ale paranoja żeby tak się nawalać ;/

Groszku zdrowiej, aby nerki pracowały i daj znać co z mamą :)
    i mam pytania i to dwa...
    po pierwsze przeprowadzić kuracje furaginą jak w ulotce przez 7 dni? czy skrócić? czy nie ryzykować i lepiej do konca sie wyleczyc?
    a po drugie cholera czy to normalne że pokarm mi już leci? wczoraj niemiłosiernie mnie swędziały piersi.. drapnęłam się i patrze a tam woda taka z sutka leci.. zdziwko mialam konkretne i lekko przycisnęłam bo nie dowierzałam a tu mleko :O już nie dotykam wcale.. a swędzą niesamowicie ;/
    chyba popadnę w paranoję, jak zwykle muszę być odmieńcem :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :) ja sie niecierpliwie przed wizytą <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Mizzy, to normalne, ze już leci mleko, tak czytałam.

Groszku, Mizzy u mnie tempka w górę od luteiny, nic innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 08:27

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama dzwonila.....podejrzewaja stwardnienie rozsiane!!!!

Mizzy, to normalne ze leci;-)
    To siara.

Dolecz do konca przez 7 dni, bo roznie moze byc....zeby sie nie wrocilo..

A kiedy upichcilam Mizzy??

Lece na sniadanie i jade do mamy. Cmoki.

relge6yd309xm1zq.png
  • karolinka1992 Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    9a1cc41e9fe8818e2f93692eb7754b5e.png
    możecie zerknąć ? jak uważacie mam szanse jeszcze ? :( tyle testów - Z góry Dziękuje

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgori773ov.png[/link]
  • Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    Mama dzwonila.....podejrzewaja stwardnienie rozsiane!!!!

Mizzy, to normalne ze leci;-)
    To siara.

Dolecz do konca przez 7 dni, bo roznie moze byc....zeby sie nie wrocilo..

A kiedy upichcilam Mizzy??

Lece na sniadanie i jade do mamy. Cmoki.

Groszku,

bo nie wiem, gdzieś mi mignęło wcześniej określenie stwardnienie zanikowe boczne/ zanik mięśni? To skąd teraz rozsiane? Miała mama rezonans? Reaguje na interferon? Skąd takie podejrzenie?

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    możecie zerknąć ? jak uważacie mam szanse jeszcze ? :( tyle testów - Z góry Dziękuje

Poczekaj jeszcze ze 3-4 dni i powtórz test.

Wysłany: 27 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje za odpowiedz :)
    A tego testu to się tak boje ....:(

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia trzymamy kciuki choć i tak będzie dobrze :) daj znać co tam i jak tam :)

Złota ehh ta luteina i objawy ciążowe ;/ pamiętam jak ją brałam, strasznie się źle czułam przy niej..

Dzięki dziewczyny to sie uspokoiłam że się ta siara pojawiła, ale byłam w szoku szczerze mówiąc bo to tylko 22 tydzien... wszystko sie szybko u mnie dzieje.. i kopniaki i siara teraz... ciekawe jak z porodem :O

a Groszku bo pisałaś że danie zrobiłaś że aż mąż cię ucałował :) to ciekawa bylam co tam upichciłaś :) że taki zadowolony :)

Doleczę się, masz racje.. lepiej zapobiegać i zastanawiam się czy Uroseptem się nie doleczyć na koniec czy już omijać.. albo urinal z żurawiną..

Groszku niezbyt miłe wiadomości, ale pamiętaj da się z tym żyć i dacie radę..
    moja ciocia to ma ;/ i do tego pracuje na gospodarce.. są chwile że musi odpocząć bo nie daje rady i jeszcze problemy rodzinne.. achh szkoda gadać
    ale dacie radę.. i mam nadzieje że te podejrzenia znikną w net.. i jednak nie będzie to.. dobrze ze teraz coś robicie i da sie to wstrzymać w razie co albo szukanie dalszej diagnozy bo mogą się mylić.. daj znać jak bd miała tylko na to ochotę co i jak tam.. Trzymajcie się mocno..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Karolinka niestety nie powiemy ci.. ale pamiętaj nie nakręcaj się za bardzo... bo będzie wielkie rozczarowanie i ból :(
    ale mam nadzieje że Ci się uda :) i tak jak Złota pisze (nasza Złota rada :) ) lepiej poczekać kilka dni..
    ja 14 dpo i mialam bladziocha i znam dziewczyny które robiły testy 7 dni po terminie miesiączki i dopiero wtedy im wyszły bladzioszki..

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, troszkę mnie tu nie było, bardzo zapracowana byłam w ostatnim tygodniu, mam nadzieję, że ten będzie luźniejszy, bo jak tu się starać w takim stresie ;)

Groszek mam nadzieję, że się nie spełnią podejrzenia u mamy, trzymam kciuki

Anutka lubi tę wiadomość

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e

Wysłany: 27 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem , wstrzymam się jeszcze te 3-4 dni tak jak mi radzicie , myślę pozytywnie :)

Anutka lubi tę wiadomość

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, moje objawy są średnio ciążowe, w sumie to są żadne, czekam na @ z utęsknieniem, bo nie znoszę jak się spóźnia. OF mi przesunął owulacje, ale tylko dlatego, że skok tempki odnotował, Wtedy nie czułam, żebym ja miała.

Chce już nowy cykl! Tego mam dość :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 08:47

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota no ten cykl wywinął ci psikusa, ale to też przez nerwy... ehh
    a jak z znalezieniem nowego hobby? coś wpadło ci do głowy? :)
    dobrze że chociaż źle nie reagujesz na lutkę, to masz spokoj :)
    na pewno niedlugo sie @ pojawi.. tym bardziej ze nie czułaś owu.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśliwa właśnie widziałam że coś cię pochłonęło :) no mam nadzieje że przed wszystkimi świetymi odpoczniesz sobie chociaz troszkę :) szkode że nie wyskoczyly w piątek to bylby moze dluzszy weekend :)

Karolinka lepiej miło się zaskoczyć :) niż być potem mocno zdołowanym, wiem po sobie :) Trzymam kciuki za zielony finał :)

Wysłany: 27 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam to samo , zero objawów od 10 dni bolą mnie bardzo sutki to wszystko, nigdy tak nie miałam zawsze piersi ale to (całe) bolały 2-3 dni przed @ . A teraz nic kompletnie nawet na @ zero objawów, jestem już w 42dc. A temp rośnie , zamiast spadać na @ . Teraz to już nie wiem na co mam czekać czy na @ czy na te dwie kreski na teście.. byłam przeziębiona ale to jakieś 2 tyg temu , myślałam , że spoznia się przez chorobę , no ale to spóźnił by się 3-4 dni a nie tyle czasu już. W stresie też nie żyje staram się nie denerwować nie mam pojęcia dlaczego tyle się spoznia, to znaczy gdzieś w sercu głęboko mogę się tylko domyślać ale na tym się tylko kończy :) Obym miała racje z tymi podejrzeniami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 09:01

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzy, lutke mam dowcipna, bo po podjęzykowej mdlałam.

Na razie na hobby pomysłu brak, za to dziś pod bramką do osiedla bezdomne nieszczęście psie siedziało i płakało jak szłam do pracy. jeśli wciąż tam będzie jak będę wracać, to jest mój! Wygląda na starego, ma aż siwą mordkę. takich ludzi, co wyrzucają starego psa, bo stary i chory, to bym pałą lała i patrzyła czy równo puchnie!!! I na mróz do drzewa, na 24 h!

Wysłany: 27 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze zapytam o jedną rzecz: Możeliwe żeby owulacja byłą w 33dc.? OF mi tak wyznaczył..

• Złota Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolinka1992 wrote:
    Jeszcze zapytam o jedną rzecz: Możeliwe żeby owulacja byłą w 33dc.? OF mi tak wyznaczył..

Jeśli byłaś chora, to wszystko jest możliwe. A normalnie kiedy masz owulki?

• myśliwa Ekspertka

Wysłany: 27 października 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Myśliwa właśnie widziałam że coś cię pochłonęło :) no mam nadzieje że przed wszystkimi świetymi odpoczniesz sobie chociaz troszkę :) szkode że nie wyskoczyly w piątek to bylby moze dluzszy weekend :)

Karolinka lepiej miło się zaskoczyć :) niż być potem mocno zdołowanym, wiem po sobie :) Trzymam kciuki za zielony finał :)

z mężem zaplanowaliśmy wyjazd do domu dopiero na dzień niepodległości, bo lepiej wypadają dni wolne, wtedy to już powinnam wypocząć , bo jakoś na 5 jedziemy :) a w pracy na szczęści domykamy projekt, nawet trochę szybciej niż się spodziewaliśmy więc będzie większy luz :)

http://ovufriend.pl/graph/a052b97fd4a353bfa961377e80dfff1e
‹‹ 1438 1439 1440 1441 1442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ