Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
aha czyli to ta glukoza z krwi
to dobrze, że nie muszę teraz tego pić 
a jak juz glukoze w aptece kupiłam :d hahahahaha
ale przyda sie za niedługo
ja musiałam jechac do tesco na zakupy i troche musiałam dźwignąc i sie nalatałam , biore laptop i ide leżeć
-
nick nieaktualnyLivka dzięki, Kochana jesteś

To że się nie udzielam, to nie znaczy że Was nie czytam !
taki mały podglądacz ze Mnie 
Monia, Glukoza się nie zmarnuje
jeśli ją masz zamkniętą to masz przecież tam termin ważności 
To tylko cukier
i tak jak Rudasek wspomniała, przesłodzona herbatka
Rudasek, livia30, XxMoniaXx, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj to u mnie będzie ciążko bo ja jak mam troche przesłodzoną herbatę to oj masakra jestLena87 wrote:Monia, dokładnie
jak byś miód piła
w zależności jaka dawka została przepisana 

dziewczyny możecie mi powiedzieć jak to wygląda z tymi prenatalnymi ? do gin chodze prywatnie to ona to robi ? ile to kosztuje ? -
u mnie kosztowało 160zł....
plus kazał mi robić markery, to takie badania pod kontem wad wrodzonych itd- kosztowy 60zł...ale nie kazda je tu robiła, wie cnie wiem czemu mi dał, chyba stara jestem
ale jestem w 100% spokojna ze Maly jest zdrowy
-
ja zostałam odesłana do szpitala na te badania bo byly polowe tansze niż w przychodni ( chodzi mi o te markery, z krwi), a usg robi gin o ile sie na tym zna, ja mialam robione u innego niz prowadzący, bo tam sprzet ma byc lepszy itd...Babeczka prowadzaca Ci powie, jeśli to robi to zrobisz u niej, a jesli nie to pewnie Ci kogos poleci
u mnie tak bylo 
a czy to było dopochwowe,...Jezusie, nie pamietam! Chyba nie...juz przez brzuszek a pozniej sprawdzał na dopochwowym
o tak bylo...bo wyprosił wtedy mojego R
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:41
-
dziewczyny z góry przepraszam za pytanie "z dupy" ale proszę o pomoc

kupiłam mojemu tż jako wspomagacz częstotliwości serduchowania żeń-szeń z firmy olimp labs. Tabletki są strasznie duże i mój tż zbiera się pół godziny zanim połknie, wczoraj wypił dwie szklanki wody a tabletka nie połknięta. Błacha sprawa a drażni mnie to jak cholera
pytanie co o tym myślicie: czy otworzyć i połknąć sam proszek, który jej wewnątrz? bo tak byłoby o wiele prościej tym bardziej, że samo otwarcie tabletki to pestka. A jest na prawdę ogromna więc nie dziwie się jego wstrętu (ma chyba z 2,5cm)
-
XxMoniaXx wrote:czemu wyprosił hehehehe ?
Dzięki wreszcie czuje sie ciut mądrzejsza w tej kwestii
a bo to tak dziwnie wyglada jak CI patykiem "tam" grzebie
Moj R zobaczył co chciał przez brzuszek, tzn wszystko zobaczył plus całe opowiadanie- super ten lekarz sie zachował, wszystko mowil i pokazywał po kolei
a potem jeszcze zrobił dowcipnie zeby spraedzić dno macicy itd 
pytalas czy jest wynik...jesli chodzi o te z krwi to mialam chyba za 2 dni a opis usg dostajesz zaraz...i to ja dostałam taki na 2 strony A4
-
XxMoniaXx wrote:oj to u mnie będzie ciążko bo ja jak mam troche przesłodzoną herbatę to oj masakra jest

dziewczyny możecie mi powiedzieć jak to wygląda z tymi prenatalnymi ? do gin chodze prywatnie to ona to robi ? ile to kosztuje ?
Monia ja robilam u genetyka, trzeba miec profesjonalny sprzet do tego typu badań, zeby wszystko dokladnie sprawdzic w 12tc dziecko ma ok 6cm jedynie, a ocenia sie podczas badania kazdy jeden organ.
U mnie koszt 270zl.
Połówkowe tez robilam u tego genetyka, ale on sam mowil ze nie trzeba juz tak szczegolowo jak to pierwsze bo dziecko duże i trudniej coś przeoczyć, ja mimo to wolalam wszystko sprawdzic bardzo dokladnie. W 32tc poszlam juz do mojej ginekolog
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:10
-
uff po zakupach a zaraz biblioteka

Lena piłaś już kiedyś glukoze?
jak wrażenia? 
Monia ja nie jadam słodyczy a wypiłam na luzie
po pierwszym łyku się zachłysnęłam bo za szybko chciałam powiedzieć że nie jest zła haha
i pół cytrynki tylko poszło 
badanie to zwykłe usg, mi na każdym wszystko sprawdza i ja płaciłam jak za normalną wizytę
może Ci da na testy PAPPA to wtedy z krwi jest,ja miałam za darmo to zrobiłam bo tak to nie robiłabym
-
No to pewnie, ze tak
choć tam gdzie ja rodze Tatuś stoi przy twarzy, nie zaglada za parawan ktory jest na wysokosci brzucha 

no ale kto jak kto ale nasze Chlopa nas widziały w całośći wiec luzik...
-
nick nieaktualnyPrzedszkolanko, tak piłam bodajże 75g .
Obyło się bez cytrynki - bo nie wiedziałam że można było ..
Po godzinie zbadali ponownie krew i do domu
nic się nie działo ze mną
Przed miałam 55 a po godzinie 100 bodajże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 13:10
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH