Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moje badania które mam zrobić to :
morfologia, mocz- bad ogólne, glukoza, grupa krwi + przeciwciała, Hbs,VDRL, HIV, przeciwciała Toxop.Ig M+ IgG.
czy coś jeszcze powinnam wiedzieć o tych badaniach oprócz tego, że są płatne i mam być rano na czczo i siku pierwsze
tsh zrobie sobie dodatkowo
-
usg dopochwowe pewnie bo u mnie bylo i to i brzuszne, wszystko tak jak wczesniej, oglądasz dzieckoXxMoniaXx wrote:oj to u mnie będzie ciążko bo ja jak mam troche przesłodzoną herbatę to oj masakra jest

dziewczyny możecie mi powiedzieć jak to wygląda z tymi prenatalnymi ? do gin chodze prywatnie to ona to robi ? ile to kosztuje ?
tyle że to trwa około 30 minut nawet.. zależy od Gina, sprawdza serduszko, przepływ, ciągłość kręgosłupa, itp 
u mnie kosztowało chyb 140zł o ile dobrze pamiętam
-
no jesteś cholerko tyLena87 wrote:Przedszkolanko, tak piłam bodajże 75g .
Obyło się bez cytrynki - bo nie wiedziałam że można było ..
Po godzinie zbadali ponownie krew i do domu
nic się nie działo ze mną
Przed miałam 55 a po godzinie 100 bodajże.

czyli to nie jest takie straszne... w sumie wpierdzielam nie raz łychami nutellę
to pewnie poziom cukru podobny hahha 
ja tez mam chyba 75g o ile dobrze pamietam z recepty.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
no właśnie z tym jest lipa że nie wolno sie ruszyć za daleko, choć kuzynka mi pozwoli jak bd chciala ale uprzedziła żebym nie spacerowała za długo i nie poszła np na zakupy.. choć muszę pojechać do niej i popytać też o tą dietkę co niby zlecił gin po 19..XxMoniaXx wrote:to to sie czeka w poczekalni ? czy wolno iśc na miasto i przyjść po 2 godzinach ?
-
mam zrobie one ale laptop nie czyta mi kartySana wrote:Hej Monia
widzę że dziś jesteś w świetnym nastroju
nie dziwię się 
Wrzucałaś już może zdjęcie z usg?
chciałam już rano wrzucić
musi to mąż zobaczyć co sie stało z tym ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 14:13
-
oj to jak to wytrzymać w tej poczekalnimizzelka wrote:no właśnie z tym jest lipa że nie wolno sie ruszyć za daleko, choć kuzynka mi pozwoli jak bd chciala ale uprzedziła żebym nie spacerowała za długo i nie poszła np na zakupy.. choć muszę pojechać do niej i popytać też o tą dietkę co niby zlecił gin po 19..
no jakoś trzeba będzie
-
no to pewnie prenatalne ale i badania też niestety tyle mogą wynieść z krwi itp.. jak robisz prywatnieXxMoniaXx wrote:aha no ginka mi też coś mówiła o kwocie 150 ale niedosłyszałam czego sie to tyczyło

a co do testu na krew genetycznego to nie robiłam.. odmówiłam po prostu
co ma być to będzie a obliczanie prawdopodobienstwa jakos mnie nie interesowało 
w rodzinie nikt u mnie nie choruje ani u męża, niektórzy jak moja sąsiadka wcale na żadnych badaniach nie byla ani USG i ma zdrową córkę
i żyją
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH