Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cały brzuch.. za przeproszeniem powiem że Flaki, mięśnie.. tak mnie wszystko boli w środku.. tak jakby swojego miejsca nie miały.. takie dziwne wrażenie.. i bulgocze jak cholera pod żebrami aż do pępka..
już miałam tak kilka dni temu w nocy ale przeszło a dziś mnie złapało znów.. ale poboli i przestanie..
a wcześniej maluch dawał znak kopało nieźle... i wtedy zaczęło się te coś..
może przewróci się albo odezwie na nowo jak poleżę to mi przejdzie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:a no własnie.. bo gin coś mi pisnął żeby po godzinie 19 nic nie jesc juz tylko woda w ruch jeżeli już..
Nie mam pojęcia czy to coś zaburzy ..
Jakiś czas po kolacji dopycham się jeszcze owockiem żeby Mnie w nocy nie obudził głód
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Mizzelko, jeśli wciągasz nutelle to z glukozą nie będziesz miała żadnego problemu

Glukoza jest podobna w smaku do nutelli?
Dobrze wiedzieć, że jak już mi się uda zajść w ciążę, to chociaż z glukozą nie będę miała problemu - uwielbiam nutellę

Julia
07.2015 -
Dla mnie glukoza smakowala jak bardzo slodka przrgotowana woda, ale wypilam duszkuem, nawet dobre toSana wrote:Glukoza jest podobna w smaku do nutelli?
Dobrze wiedzieć, że jak już mi się uda zajść w ciążę, to chociaż z glukozą nie będę miała problemu - uwielbiam nutellę
mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a pro po przed badaniem wieczorkiem jadłaś normalnie? czy nie?