Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej a powiedzcie mi czy podwyzszona prolaktyna ma wplyw na to ze zarodek nie trzyma sie macicy?
Domcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły
8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
no i chyba jest.. niby tego nie mówi ale jak sie wkurzyl jak zobaczyl ze na forum pisze.. albo ten facebook.. każe mi usuwać.. albo siedzieć w domu ;/XxMoniaXx wrote:jest tu jeszcze która :p
Mizzy śliczna Ty
Twój mąż powinien być zazdrosny 
a już o wyjezdzie do kolezanki to ho ho a po co itp.. ughh.
a najlepsze to jest jak ubieram sie do miasta.. to obcisłe spodnie, sweterek obcisły itp.. ubiera mnie hahhaha stylista jeden no
to mnie rozwala zawsze, a ja lubię tak na luźno... sportowo troszkę...
-
dobrze że R nie ma bo byś go zagazowała hahhalivia30 wrote:Ja zrobiłam test 2 dni przed planowanym terminem @, nie wiem kiedy była owulacja i test juz wykazał co trzeba

Ej ale mi w żoładku wszystko lata i takie śmierdzące bąki puszczam feeeeeee
znam ten ból
moj to sie brechtał ze mnie a sam nie lepszy hahah
-
nadrabiam moj serial...
a przy okazji wybrałam łóżko:
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-i-materacem-panda-sonoma-i4763877708.html?source=mlt
i pościel ale nadal zastanawiam się z iloma elementami:
http://allegro.pl/amy-7-el-sliczna-posciel-dziecieca-120x90-2-hafty-i4757274709.html
beżowa
w krateczkę albo te delikatne paseczki
ale brązy głownie nie inne kolory
-
Livia Maja bd się opierać może ale jak zobaczy jak się cieszycie to i jej się to udzieli

a tym bardziej że jako mała dziewczynka na pewno lubiła się bawić w mamę
więc na pewno się obudzi taki instynkt mały
i będzie spędzała z malenstwem duzo czasu i bd oczarowana 
na pewno nie bd strasznie
-
Mizzy Ty to zawsze coś ślicznego wybierzesz
co tu to Was zajrzę to patrzę co nowego masz na oku
ja niestety (albo stety) jestem najmłodsza w rodzinie, siostry już dzieci mają w wieku szkolno-przedszkolnym więc wszystko dla Fasolki dostanę w spadku
tylko wózek sobie nowiuteńki kupimy
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Jednak przysnęło mi się i obudził mnie telefon od męża. Pogadaliśmy 40 minut i nabrałam ochoty na kawę z mleczkiem mniam chyba zaraz ją sobie zrobię
Od tygodnia nie piję bo mnie odrzuciło a dzisiaj jakoś wchodzi ładnie wszystko 
Mizzi no właśnie, moje dziecko nigdy nie bawiło się lalkami w mamę itp
Nie pamiętam żeby jakieś lalki miała, nie interesowały jej nigdy. Maskotki tak
No nic, zobaczymy ale przykro mi trochę bo inaczej to sobie zawsze wyobrażałam...
Łóżeczko ładne, ja podobne chcę tylko całe białe. I widzę Mizzi, że w brązy idziesz
Neutralnie - ładnie

-
Domcia23 wrote:Hej a powiedzcie mi czy podwyzszona prolaktyna ma wplyw na to ze zarodek nie trzyma sie macicy?

Jak już zarodek będzie w macicy to podwyższona prolaktyna nie ma nic do tego. Ona i tak rośnie bo odpowiada za laktację później. Za wysoka może przeszkadzać w owulacji tzn ją blokować.

-
No w końcu mogę popisać w miarę normalnie

Ja pracuję po 4-5 miesięcy w roku a pakujemy takie świeczusie jak może niektóre z Was kupują do domku takie raczej ozdobno- świąteczne praca super strasznie mi się podoba tylko szkoda że nie cały rok ale dobre i to skoro nie ma nic innego. Ale dzisiaj jak dostałam wypłatę to buźka się sama ucieszyła.
Poza tym nic nowego prócz tego że mało się z mężem widujemy i nie ma mowy o staraniach ale póki co nie będę do nich wracać bo... tak mi dobrze jakoś odcięłam się od tego wszystkiego i póki co nie wiem czego sama chcę jak będzie dzidzi to super a jak nie to też nic się nie dzieje.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH