Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień Dobry
Ale miałam sny
Jakieś mafie, strzelaniny, chińczycy ha ha masakra 
I oczywiście tępa łycha jestem, sobota a ja budzika nie wyłaczyłam i o 7 bum dzwoni. Akurat wtedy kiedy fajnie mi się spało. Ale zasnełam dalej
O 9 telefon od R. bo myślał, że już wstałam i chciał się zapytać jak się czuję 
Lenka śliczny suwaczek
I nie na chwilkę moja droga tylko do lipca
Widzę, że rodzimy podobnie hi hi mi lekarka wczoraj wyliczyła termin na 20 lipca 
Od razu jak wstałam zaczęłam swoim cyckom się przygladać, jezusie... R. mi powiedział, że jak sie stresuje, żebym się pobiła po nich to będą boleć
Odpuszczam stresy i luzuję majty 
P.S. Śniło mi się jeszcze, ze na usg lekarka zobaczyła siusiaka
To przez was wszystko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 09:42
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Rudasku ale drogą przesyłkę mają Ci od kocyków ;/
Wiem Kochana..kurde nie wiem ile wyniosła by przesyłka, bo bym CI odebrała ten kocyk i przesłała pocztą..mysle ze na pewno nie 14 zł tak jak Oni wystawili
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam brać narazie .. mam glucophage 500 xr i biore jedna dziennie, wieczoremLena87 wrote:Monia, Dziękuję ..
Chodź na chwilkę chcę oko nacieszyć
Monia powiedz Mi, Glucophage musiałaś odstawić ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 10:59
-
ale to też dziwne bo endo kazał od razu odstawić a ginka kazała brać to biorę - chyba mi nie zaszkodzi..
ja jestem dziś mega płaczliwa.. w domu syf bo remont klatki , płakałam nawet nad śniadaniem bo jadłam samą bułkę z masłem bo nie miałam ochoty, ja chora tu wszędzie brudno - echhhhh
powiedzcie mi czy ginka może przepisać coś od przeziebienia ? -
to ten przepis spróbuje co polecasz bo wczorajszy? MASAKRA...livia30 wrote:PRL ma normy o 4 czy 5 do 24 wiec 1,1 to mało ale... lepiej mniej niż za dużo, nie ma leków na podwyższenie. Może być problem z pokarmem po porodzie przez to.
Ja miałam za wysoką i zbijałam to pewnie jak krowa mleczna będę - wszystkie dzieciaki w okolicy wykarmię
Mizzy też z Moje Wypieki robię dużo
Do tych sie przymierzałam ale jeszcze nie doszłam
W tamtym roku robiłam Majce do szkoły te:
http://www.mojewypieki.com/przepis/waniliowe-kruche-ciasteczka-z-rudolfem
Pyyyyyyyycha były
tak sie kleiło ciasto do wałka że szok... i ile nerwów sobie napsułam.. mąka nic nie dała..
a najbardziej korzystam z kuchennego okna... co bym nie zrbila od niej to zawsze wyjdzie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Jeszcze to trawię