Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam tyyle kasy odłożonej i nadal dupy nie ruszam na wyprawkę, to się nazywa szczere lenistwoRudasek wrote:Kurde macie czasem cos takiego, ze macie kase, chcecie coś kupić a same nie wiecie co....i konczy sie na niczym
hahhaha od trzech dni tak mam
niby chce kupic cos dla dziecka, dla siebie a nic nie widze i dupaaaa....jedyne co to zrobiłam zakup mikołajowy dla R...mam nadzieje, ze bedzie zadowolony 
-
jedne płacząlivia30 wrote:Monia ja też dzisiaj poddenerwowana jestem ale nie mam z kim się kłócić

drugie nerwy mają
chociaż jedna.. bo myślałam że tylko ja jestem takim cholerykiem 
ale sie nie dziwie.. tym bardziej ze już macie wydatek ;/ zeby tylko te mieszkanie ale działka itp.. -
przecież na parterze to luksus... nie musi wchodzić na samą górę i nie ma sąsiadów na dole itp.. może robić co się żywnie podoba.. a na górze aż tak nie słychać...livia30 wrote:Wiesz co? W dupie to mam
Ze starego mieszkania musi się wynieść do świąt i już do nowego mieszkania chce wskoczyć - nie zna kobieta realiów i tyle. Na początku jej pomagała, szukałam ale ciągle wybrzydzała, bo to parter i się boi, bo to za małe itp a teraz wybrała za 295 tys mieszkanie na parterze i weź tu ją ogarnij?
to czemu wczesniej wybrzydzała a teraz ok? -.- -
jestem dumna z Ciebieprzedszkolanka:) wrote:oj,ale Wam hormonki buzują

Livia no widzisz, za bardzo teściową chwaliłaś
ale wyłumacz jej albo Ty,albo R. jaka jest sytuacja(zwłaszcza że dziecko w drodze) może zrozumie i zmieni zdanie...
a ja zrobiłam już stronę tytułową prezentacji i połowę pierwszego pojęcia
powiedzcie że jesteście dumne ... 
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
no jak na razie to wygląda na bezowulacyjny a plamienie za długo się ciągnie.. coś z hormonami jest nie tak..katdud wrote:kochane może wy mi pomożecie
wygląda to tak, po całości się poplątało, po 15 dniach od ustania niby okresu przyszło plamienie i trwa do dzis a wykres wyglada tak no i dzisiaj pozytywny test owulacyjny i to mega pozytywny- miałam nadmiar wiec ot tak sobie zrobiłam zeby zobaczyc co sie dzieje a tu cos takiego
Może któras z was ma jakis pomysł i ew wyjaśnienie tego wszystkiego bo dla mnei to juz kosmos w życiu tak nie miałam

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH