Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja sie nie nudzę a już dużo przeczytałam już prawie przy koncu jestem
praktycznie aby nasuwam na komentarze i patrze czy coś lepiej poleca i wlasnie plusiki strzelam a potem wybiorę to co wpadnie mi w łapki 
ma wiedzę kobietka nie powiem.. KOCHAM INTERNET
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mizzi ogarniesz
Instynkt zacznie działać. Ja nie zapomnę co odwaliłam w szpitalu jak urodziłam Majkę (ostrzegam - będziecie mieć ze mnie polewkę na maxa ale zaznaczam, że miałam 18 lat). Dzień po porodzie przyszła położna i pyta czy Majka zrobiła już smułkę a ja na:
- "a co to jest"
- "no pierwsza kupka"
- "yyyy nie wiem"
Się okazało, że moje dziecko było w obsranej pieluszce bo matka nie wiedziała, że trzeba przewinąć
Ale z kolei jak byłam pod prysznicem w szpitalu i usłyszałam, że jakieś małe ryczy, zakręciłam wodę, nasłuchiwałam i stwierdziłam "e to nie moje". I sprawdziło się, jak wyszłam moje słodko spało
Majka w ogóle rozpierduche robiła w szpitalu
Cisza w nocy, wszyscy śpią i nagle huk, jakieś zaczęło ryczeć, zaczęły inne płakać a Majka śpi jak zabita (aż sprawdzałam czy żyje). Minęło z 20 minut cisza nastała i nagle co? Moje dziecko drze japkę
i od razy następne ha ha 
Ech takich historii się nei zapomina i sentymentem wspomina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2014, 19:25
Lena87, XxMoniaXx, mizzelka lubią tę wiadomość

-
Dzieńńńńń dobry

dziś już w lepszym humorze , nic męzowi przez noc krzywdy nie zrobiłam
dziś do kościółka i do mamy na obiad
moje zaparcia ouuuggggghhhhhhhhhh
miłego dnia
no i przeszły mi mdłości- trwały tydzień
oczywiście moja głowa zaczyna myślec czy wszystko ok
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Na pewno...Monia przyjda, sa takie dni ze nie bedzie, bo moze cos lżejszego zjadłaś czy coś...organizm "hormon mdłości" produkuje wiec nie martw sie...złapie CIe dziś lub jutro...
ja tez pamietam , ze jak mi sie młodści "wylaczały" to sie zastanawiałam czy oki...mineło troche czasu i heja........
-
Uffff wstałam
Od 6 rano się wierciłam ale udało mi się jeszcze przysnąć i jestem dopiero teraz 
A ja tam nie mam żadnych uciążliwych objawów i trzymam się tego, ze zostanie tak do końca
Tylko lekkie zawroty głowy jak wstanę z łóżka i ucisk w podbrzuszu poza tym cisza
Uwielbiam być w takiej ciąży 
Miłego Dnia Dziewuszki, u mnie za oknem szaro i brzydko
A jakie miałam sny dzisiaj!!! Ja pitolę, dobrze, że za to nie karają bo w wariatkowie bym wylądowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 10:24
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDzień Dobry

Ja w piątek miałam sen - jakiś dziki sex tylko nie wiem z kim
Dziś znowu pobudka o 5 na siku i o 7 już pospane
Livka z tym pamperem byłaś dobra
No ale co się dziwić 18 nasto letniej dziewczynie
musiała się wszystkiego nauczyć
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Hi hi no wstyd mi teraz tym bardziej, ze jak miałam 13 lat to zajmowąlam się przecież swoim kuzynem i mu pieluchy zmieniałam, w wyprawce w domu też wszystko było
Ja po prostu myślałam, ze to pielęgniarki robią w szpitalu - do umycia mi zabrały bez pytania to myślałam, ze i przewijaja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 10:36
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki, myślałyście o pobraniu krwi pępowinowej i umieszczeniu jej w banku komórek macierzystych? Ja od wczoraj o tym myślę i raczej się zdecydujemy...
http://dziecko.trojmiasto.pl/Komorki-macierzyste-Na-wszelki-wypadek-n57549.html
https://www.pbkm.pl/?disablecookieinfo=trueWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 12:53

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH