SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wlasnie posciel zastanawiam sie czy od razu dwa komplety kupić tzn poszewki i na prześcieradełko w razie co.. na gumkę kilka np 2 lub 3.. :)

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Mizzi dlatego też rozważam tą krew z pępowiny, bo za 20 lat to może już być zbędna. no zobaczymy, czas jeszcze jest ;-)

O Paulinka, ładnie :-) A myślałam, że jednak na Julkę się zdecydujecie :D Nad chłopcem to się nie zastanawiajcie za bardzo bo Paula będzie ;-) Lubię to imię, mam bardzo fajna koleżankę o tym imieniu.

Ja dla chłopca rozważam tez Olka :D Ksawerego chciałam ale R. się nie zgodził bo mam kota Savia i mówię an niego Savcio i jak na syna miałabym mówić Ksawcio to R. się nie zgadza :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:10

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przewijaczek ja mam z komoda..zobaczymy czy bedzie uzywany :P

Mizzy, zastanow sie nad bartkiem bo to mój małż hihih :P
    są uparte :P
    a Bartosz czy Bartłomiej??

ha ha jak urosna to pampersy w biegu bedziemy zmieniac :P bo beda spierniczac przed wodą :P

mizzelka lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, w SuperPharmie pampersy są za 37zł - wczoraj widziałam ;-)

Mnie imię Bartek źle się kojarzy, samych chamów znałam o tym imieniu (Groszku wybacz, widać takiego pecha miałam) :D

Wam może przewijak służył, nie mówię że nie. U mnie się nie sprawdził.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie wiem :D chyba Bartłomiej :D nie widzę różnicy zbytnio :D
    no właśnie dla Chłopca ciężko a dla dziewczynki raz dwa wybraliśmy... :)
    a mam przyjaciółkę o tym imieniu :D
    a Julek dużo jest strasznie... i wolę nie ryzykować :)

a co do Ksawerego to właśnie mąż chce ale boi się haha tzn że na okolice nikt takiego nie daje i cykora ma że bd ludzie gadać co to za imię.. ale to przeciez stare imie :D normalka :D

no ale jak bd dziewczynka to już nie bd problemu :D Paulinka i koniec :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam przyjaciela Bartka, bardzo dobrze go kojarze a znow mąż kojarzy sobie z takim grubaskiem :D kurde jakie to jest dziwne, ze zamiast patrzec na to że dziecko tak by sie nazywało to zaraz skojarzenia kto tak ma itp :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi ale Ksawery to nie jest żadne wyszukane imię :D No chyba, że Xavier :P

To ja Bartoszy znałam więc może Bartłomieje są lepsi :D

Mizzi bo to tak niestety działa skojarzeniami. Mi się bardzo podoba imię Adam ale za cholerę nie dam bo to mój były także ten ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:19

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie takie delikatne.. bo mi się artur podoba też ale mąz powiedział że jak mały będzie i ktoś się zapyta jak ma na imię to powie AUAUtuł :D tak śmiesznie to powiedział :D
    serio nie zwracałam na to uwagi że taka różnica jest :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też były Adam hahah :D najgorsze co mogło mnie spotkać :D
    a teściowej sie te imie podoba ale nie dam dziecku... już się narobiło tego na okolice...

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama marzy o wnuczce Antosi albo Jagódce - no to na marzeniach się jej skończy :D Postanowiliśmy nikomu nie mówić jakie imie wybraliśmy, jak się urodzi będzie wielkie bum a jak komuś się nie spodoba to sorry, nadstawiam pośladek do całowania :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie na poczatku Ksawcio podobał ale mojemu B, nie :/ no coż... i zgodnie dalej Gabrys od poczatku :P <3 dobrze, ze chociaz w tym sie zgadzamy...:P

wczoraj omal sie nie pobilismy, wysprzatalam cala chałupe a on tylko wzial szmatke i stolik sprzatnął...awantura była, złapałam go za grzywe, juz prawie go chciałam udusić....
    iii tesciu sie wstawił za mną:P ze trzeba mi pomoc, ze juz nie jest kawalerem i że ma jakieś obowiązki :O aż dziw! :O

Julka to moja bratanica, uwielbiam to imie, ale jest bardzo popularne...

ja kupiłam komplet w Ikei jeden....
    a chce taki komplet 15 akcesoriów kupic... zeby miec taki fajny już chociaz jeden...
    a przescieradełka z froty mam tez kilka sztuk- chyba po 7 zł i tak samo do wozka jakies kompleciki...

o czyli zasadowe sie PH zaczeło Ci robic?
    u mnie chyba tez, bo jakiś zapach słodkawy... i jak po tym Trivaginie? przeszło wszystko?? kolor sluzu sie zmienił??

livia30 lubi tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też chciałam Gabrysia ale mężu nie zadowolony. Same problemy z tymi facetami, powinni mieć mniej do powiedzenia z wyborem imienia bo my więcej roboty odwalamy niż oni :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Groszek Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój małż własnie Bartłomiej, ale to chudzina taka...
    chociaz tyje od ciazy razem ze mną...

a potem mowi, ze puchnie z niedojedzenia niby :P ha ha ha :D

Livcia, to juz macie imie tez? :)

a skojarzenia faktycznie działają...

AUTUŁ? :P hehehe

livia30, mizzelka lubią tę wiadomość

relge6yd309xm1zq.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Moja mama marzy o wnuczce Antosi albo Jagódce - no to na marzeniach się jej skończy :D Postanowiliśmy nikomu nie mówić jakie imie wybraliśmy, jak się urodzi będzie wielkie bum a jak komuś się nie spodoba to sorry, nadstawiam pośladek do całowania :P
    Ja chyba też tak zrobie :) wolę żeby nikt nie krytykował :)
    eee jagoda... :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku wstępnie cos tam mamy już ;-)

Dla dziewczynki na 99% Alicja - podoba się Majce, R. i mnie
    A dla chłopca będzie wojna :D Grześ, Aleksander, Jan, Krzyś - dwa pierwsze to moje faworyty z tym, że Grześ to też mój brat ale zwisa mi to, imię mi się podoba a i brata swego lubię :D

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszku tak zdecydowanie się zmienił kolor na biały na palcu a na papierze żółty, tak jak był.. i zapach normalny bezwonny.. a wczesniej tez wydawał mi się słodkawy.. i lekko na zielony mi wyglądał :O
    dziko to brzmi hahah ale no co trzeba wszystko obserwować..
    i bralam 10 dni codziennie rano i po kilku dniach już czułam róznicę, dodatkowo... mialam więcej śluzu niż wcześniej... a to radocha do <3 bo wczesniej bylo średnio a po tych tabsach o wiele lepiej :D także dla mnie spoko.. co prawda niby suplement diety ale pomogło... :) bo mowił skoro nie piecze itp to nie trzeba antybiotyków zaraz walić.. a mnie lekko swędziało czasami albo po prostu miałam schizę..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie dziwie sie.. teraz to juz nie jestesmy takie jak kiedys...
    głupie założenie skarpetek sprawia mi problem :O
    i szybciej sie mecze... oddycham jakbym astmę miała :O
    i dziś czytałam o 25 tyg ciąży a tu kurde pisało na innej stronie o rwy kulszowej że dziecko może po prostu naciskać na nerw... a teraz jest o niebo lepiej :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:
    mój małż własnie Bartłomiej, ale to chudzina taka...
    chociaz tyje od ciazy razem ze mną...

a potem mowi, ze puchnie z niedojedzenia niby :P ha ha ha :D

Livcia, to juz macie imie tez? :)

a skojarzenia faktycznie działają...

AUTUŁ? :P hehehe
    tak jak dziecku bym nie dała imię Damian.. bo u mnie w rodzinie jest taki kanciarz tzn żadna w sumie rodzina bo to z 1 małzeństwa.. więc pokrewienstwo zadne i taki kanciarz że szok... debil jakich mało..
    czaicie żeby chlopak przebral sie za policjanta i ludziom wystawial mandaty gdzies z 60km od domu? hahah :D że niby prywatnym i ludzie sie zgadzali :O
    i wpadł debil... bo wiadomo ze przeciez się informują gdzie stac itp.. i wyhaczą
    albo rozwalił se auto od kochanki bo myslal ze ubezpieczenie dostanie itp.. och losie... i śmiejemy się z niego że to nie Damian tylko DAŁmian(down'mian) :D

livia30 lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Groszku wstępnie cos tam mamy już ;-)

Dla dziewczynki na 99% Alicja - podoba się Majce, R. i mnie
    A dla chłopca będzie wojna :D Grześ, Aleksander, Jan, Krzyś - dwa pierwsze to moje faworyty z tym, że Grześ to też mój brat ale zwisa mi to, imię mi się podoba a i brata swego lubię :D
    kuzynka nazwała tak samo swoją córkę Martynka i moją siostrę o tym samym imieniu wzięła na chrzestną :D i są dwie Martyny :D

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 16 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Groszek wrote:

ja kupiłam komplet w Ikei jeden....
    a chce taki komplet 15 akcesoriów kupic... zeby miec taki fajny już chociaz jeden...
    a przescieradełka z froty mam tez kilka sztuk- chyba po 7 zł i tak samo do wozka jakies kompleciki...
    a ja wlasnie zamowie aby ochraniacz, komplet pościeli i frotta na gumkę na materac i koniec.. i zobacze czy ten baldachim moze sie przyda czy nie.. chociaż wątpię... a już ten przybornik dziewczyny mnie zgadały że to zbędne bo wszystko wsadzały albo na komodę obok te najważniejsze rzeczy co na codzien uzywaly albo do szuflady pod łóżeczko.. :)
    a w sumie ten sam wymiar to nie musze od tej samej firmy kupić hehe :D i na zmianę też bryknę poszewkę ale w beżu... neutralne kolorki :)
    żeby do ochraniacza pasowały :)
    a do wózka właśnie nie wiem co kupić... też poduszeczka czy co? czy kocyk?

‹‹ 1552 1553 1554 1555 1556 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: