Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie Mizzi dlatego też rozważam tą krew z pępowiny, bo za 20 lat to może już być zbędna. no zobaczymy, czas jeszcze jest

O Paulinka, ładnie
A myślałam, że jednak na Julkę się zdecydujecie
Nad chłopcem to się nie zastanawiajcie za bardzo bo Paula będzie
Lubię to imię, mam bardzo fajna koleżankę o tym imieniu.
Ja dla chłopca rozważam tez Olka
Ksawerego chciałam ale R. się nie zgodził bo mam kota Savia i mówię an niego Savcio i jak na syna miałabym mówić Ksawcio to R. się nie zgadza 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:10
mizzelka lubi tę wiadomość

-
przewijaczek ja mam z komoda..zobaczymy czy bedzie uzywany

Mizzy, zastanow sie nad bartkiem bo to mój małż hihih
są uparte
a Bartosz czy Bartłomiej??
ha ha jak urosna to pampersy w biegu bedziemy zmieniac
bo beda spierniczac przed wodą
mizzelka lubi tę wiadomość
-
A właśnie, w SuperPharmie pampersy są za 37zł - wczoraj widziałam

Mnie imię Bartek źle się kojarzy, samych chamów znałam o tym imieniu (Groszku wybacz, widać takiego pecha miałam)
Wam może przewijak służył, nie mówię że nie. U mnie się nie sprawdził.

-
a nie wiem
chyba Bartłomiej
nie widzę różnicy zbytnio 
no właśnie dla Chłopca ciężko a dla dziewczynki raz dwa wybraliśmy...
a mam przyjaciółkę o tym imieniu
a Julek dużo jest strasznie... i wolę nie ryzykować
a co do Ksawerego to właśnie mąż chce ale boi się haha tzn że na okolice nikt takiego nie daje i cykora ma że bd ludzie gadać co to za imię.. ale to przeciez stare imie
normalka 
no ale jak bd dziewczynka to już nie bd problemu
Paulinka i koniec
-
Mizzi ale Ksawery to nie jest żadne wyszukane imię
No chyba, że Xavier 
To ja Bartoszy znałam więc może Bartłomieje są lepsi
Mizzi bo to tak niestety działa skojarzeniami. Mi się bardzo podoba imię Adam ale za cholerę nie dam bo to mój były także ten
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 16:19

-
Mi tez sie na poczatku Ksawcio podobał ale mojemu B, nie
no coż... i zgodnie dalej Gabrys od poczatku
dobrze, ze chociaz w tym sie zgadzamy...
wczoraj omal sie nie pobilismy, wysprzatalam cala chałupe a on tylko wzial szmatke i stolik sprzatnął...awantura była, złapałam go za grzywe, juz prawie go chciałam udusić....
iii tesciu sie wstawił za mną
ze trzeba mi pomoc, ze juz nie jest kawalerem i że ma jakieś obowiązki
aż dziw! 
Julka to moja bratanica, uwielbiam to imie, ale jest bardzo popularne...
ja kupiłam komplet w Ikei jeden....
a chce taki komplet 15 akcesoriów kupic... zeby miec taki fajny już chociaz jeden...
a przescieradełka z froty mam tez kilka sztuk- chyba po 7 zł i tak samo do wozka jakies kompleciki...
o czyli zasadowe sie PH zaczeło Ci robic?
u mnie chyba tez, bo jakiś zapach słodkawy... i jak po tym Trivaginie? przeszło wszystko?? kolor sluzu sie zmienił??
livia30 lubi tę wiadomość
-
mój małż własnie Bartłomiej, ale to chudzina taka...
chociaz tyje od ciazy razem ze mną...
a potem mowi, ze puchnie z niedojedzenia niby
ha ha ha 
Livcia, to juz macie imie tez?
a skojarzenia faktycznie działają...
AUTUŁ?
hehehe
livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Ja chyba też tak zrobielivia30 wrote:Moja mama marzy o wnuczce Antosi albo Jagódce - no to na marzeniach się jej skończy
Postanowiliśmy nikomu nie mówić jakie imie wybraliśmy, jak się urodzi będzie wielkie bum a jak komuś się nie spodoba to sorry, nadstawiam pośladek do całowania 
wolę żeby nikt nie krytykował 
eee jagoda...
-
Groszku wstępnie cos tam mamy już

Dla dziewczynki na 99% Alicja - podoba się Majce, R. i mnie
A dla chłopca będzie wojna
Grześ, Aleksander, Jan, Krzyś - dwa pierwsze to moje faworyty z tym, że Grześ to też mój brat ale zwisa mi to, imię mi się podoba a i brata swego lubię

-
Groszku tak zdecydowanie się zmienił kolor na biały na palcu a na papierze żółty, tak jak był.. i zapach normalny bezwonny.. a wczesniej tez wydawał mi się słodkawy.. i lekko na zielony mi wyglądał

dziko to brzmi hahah ale no co trzeba wszystko obserwować..
i bralam 10 dni codziennie rano i po kilku dniach już czułam róznicę, dodatkowo... mialam więcej śluzu niż wcześniej... a to radocha do
bo wczesniej bylo średnio a po tych tabsach o wiele lepiej
także dla mnie spoko.. co prawda niby suplement diety ale pomogło...
bo mowił skoro nie piecze itp to nie trzeba antybiotyków zaraz walić.. a mnie lekko swędziało czasami albo po prostu miałam schizę..
-
no nie dziwie sie.. teraz to juz nie jestesmy takie jak kiedys...
głupie założenie skarpetek sprawia mi problem
i szybciej sie mecze... oddycham jakbym astmę miała
i dziś czytałam o 25 tyg ciąży a tu kurde pisało na innej stronie o rwy kulszowej że dziecko może po prostu naciskać na nerw... a teraz jest o niebo lepiej
-
tak jak dziecku bym nie dała imię Damian.. bo u mnie w rodzinie jest taki kanciarz tzn żadna w sumie rodzina bo to z 1 małzeństwa.. więc pokrewienstwo zadne i taki kanciarz że szok... debil jakich mało..Groszek wrote:mój małż własnie Bartłomiej, ale to chudzina taka...
chociaz tyje od ciazy razem ze mną...
a potem mowi, ze puchnie z niedojedzenia niby
ha ha ha 
Livcia, to juz macie imie tez?
a skojarzenia faktycznie działają...
AUTUŁ?
hehehe
czaicie żeby chlopak przebral sie za policjanta i ludziom wystawial mandaty gdzies z 60km od domu? hahah
że niby prywatnym i ludzie sie zgadzali 
i wpadł debil... bo wiadomo ze przeciez się informują gdzie stac itp.. i wyhaczą
albo rozwalił se auto od kochanki bo myslal ze ubezpieczenie dostanie itp.. och losie... i śmiejemy się z niego że to nie Damian tylko DAŁmian(down'mian)
livia30 lubi tę wiadomość
-
kuzynka nazwała tak samo swoją córkę Martynka i moją siostrę o tym samym imieniu wzięła na chrzestnąlivia30 wrote:Groszku wstępnie cos tam mamy już

Dla dziewczynki na 99% Alicja - podoba się Majce, R. i mnie
A dla chłopca będzie wojna
Grześ, Aleksander, Jan, Krzyś - dwa pierwsze to moje faworyty z tym, że Grześ to też mój brat ale zwisa mi to, imię mi się podoba a i brata swego lubię 
i są dwie Martyny
-
a ja wlasnie zamowie aby ochraniacz, komplet pościeli i frotta na gumkę na materac i koniec.. i zobacze czy ten baldachim moze sie przyda czy nie.. chociaż wątpię... a już ten przybornik dziewczyny mnie zgadały że to zbędne bo wszystko wsadzały albo na komodę obok te najważniejsze rzeczy co na codzien uzywaly albo do szuflady pod łóżeczko..Groszek wrote:
ja kupiłam komplet w Ikei jeden....
a chce taki komplet 15 akcesoriów kupic... zeby miec taki fajny już chociaz jeden...
a przescieradełka z froty mam tez kilka sztuk- chyba po 7 zł i tak samo do wozka jakies kompleciki...
a w sumie ten sam wymiar to nie musze od tej samej firmy kupić hehe
i na zmianę też bryknę poszewkę ale w beżu... neutralne kolorki 
żeby do ochraniacza pasowały
a do wózka właśnie nie wiem co kupić... też poduszeczka czy co? czy kocyk?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH