Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
http://allegro.pl/2-el-posciel-do-wozka-kolyski-zapinana-na-zamek-i4775247340.html
kupiłam cos podobnego ale u Jarzyny, moze bedzie miał niedługo:)
małż jedzie do mnie Rosman nieczynny
ehh...chyba ze w jakims centrum handlowymmm...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a karuzela podoba mi sie taka z projektorem:
http://allegro.pl/karuzela-fisher-price-gwiezdna-i4775056892.html
tylko ta sie zacina...a nowa duzo kosztuje;/ ehhh...moze ktos mi kupi
znaczy Gabrysiowi
ooo..nie moze byc maruda, bo jak pojde na wyklady to beda dzwonic po mnie i płakać...oj biedny małż bedzie
weekend z Dzidzia raz w miesiacu całyyy saaaaaaaaaaam
ha ha
ok, to narazie mam jedna butelke i tak w sumie planuje karmic piersia....
ale człowiek głupi, wszystko by chcial miec...
a moze sie tego nie uzyje i tak bedzie lezało..;/
tak samo jak wage chcialam kupować... hm... po co?
znaczy do pracy mi sie przyda i tak, no ale moze nie teraz...inne wydatki są.
http://allegro.pl/wyprawka-17ele-z-szyfonem-100x135-milpol-wozek-i4765660638.html
poscielke taka bym chciała, ale tyle hajsu
ale bardzo mi sie podobuje, nie wiem jak Wam?
moze usmiechne sie do mamy?
-
Groszku co to za maszyna? To nad łóżeczko taka?

a pościel piękna, też bym chciała,ale cóż cenowo powala...
ciocie pokażemy się Wam na 100-dniówce,ale będę miała na fb to sobie tam zerkniecie
wrr ale się mądrowałam i coś mnie łapie nooo.... Monia zaraziłaś mnie, a ja tak Cię ładnie zapłodniłam no
-
No, Aga tak biega tu i tam..a teraz bakcyle wszedzie.
Kuruj sie !
Mizzy mnie zaraziła
tylko nie iwem jak 
a Monia Ciebie
to taka maszyna nad lozeczko, Aguś... ona gra i wyswietla gwiazdki...jakos te z misiami czy innymi pluszakami mi sie nie podobaja...
chetnie fotke zobacze, Aguś
A tak w ogole sobie mysle, ze nie moge sie doczekać jak wysciskam mojego Maluszka...jeszcze 2,5 miesiaca....moze troszke krócej, albo i dłuzej?
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki taki mamy ten przewijak

tez mialam nie kupować ale udało sie za fajna cene z tymi akcesoriami
wiec nie bede kupowac komody
bo ubranka mam w szafie , przybory bede miec w przyborniku przy przewijaku i na ta dolną półke kupie jeszcze takie kosze i tam sobie dam pampersy itd
no i wanienka mi sie na nim miesci wiec pewnie bede na nim kąpać Małego
a jeśli faktycznie nie spełni funkcji przewijaka to po prosto z niego zrobię półkę
http://wrzucaj.net/images/2014/11/16/przewijak.jpg
Groszku co do wyprawki to zostało mi kilka rzeczy dla siebie, typu koszule, majtki, wkładki do stanika itd..nie mam tez butelek i nic do karmienia Małego, ale zamierzam cycem wiec kupie jedna butle w razie "w"...no i nie mam nic do pępka, aspiratora do nosa itd
ale to za grudniową pule kasy
i chyba wszystko
Groszek, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Groszku pościelki piekne

takie w gwizdki na granatowym tle moze zakupie do wózka..ale musze tez wypełnienie gdzies kuić, bo to same poduszki...
co do tego kompletu za ponad 300zł to wydaje mi sie zbedny..po co falbanka, baldachim itd..za to wszystko sie płaci a to bezuzyteczne, to moje zdanie..zreszta zanim nasze dzieci beda spać w poscieli w łózeczku to chwilke minie...
tez mialam kiedys na to ochote ale stwierdziłam ze nie potzrebuje tyle elementów, a kase wydam na coś innego, ale pozniej kupie cos fajnego Małemu
-
No wlasnie, ja tez jak wstane w nocy siusiu...to juz po spaniu kurcze mam;/ ehhh..nie wiem czemu juz nie moge pozniej zasnać...
Rudasek, super przewijaczek i półeczka
bardzo praktyczne 
Jeszcze troszke i wszystkie sie spotkamy z naszymi maleństwami
Livka, a Tobie to tak szybko zleci, ze nie bedziesz wiedziała kiedy

a powiedzcie mi, jaki stanik kupujecie?? I jeden czy wiecej??
a ja mam te 3 aventy z gratisów- kolezanki mi przywiozły
byłam w szoku, jednak coś jest zaoszczedzone
chociaż CIUT.
-
livia30 wrote:Rudasku całkiem sensownie to wygląda
I masz rację - jak nie przewijak to półka.
No dokładnie Livka...jak sie nie psrawdzi jako przewijak to zakupie 4 kosze wiklinowe i zrobie sobie przybornik i tyle
a wiesz co za ten przewijak, z tymi poszewkami na niego- dwiema, plus te pojemniki, plus 6 kieszonkowy przybornik, plus antypoślizgowa wanienka dalismy 100zł...wiec sama rozumiesz! babka ma male mieszkanie, dwójka dzieci i wysprzedawała wszystko za bezcen
wiec brałam 
wymyje jakimś środkiem dezynfekującym, bo stało w piwnicy i mam prawie nowe dla swojego DZiecka:) -
Groszku piekne te poscielki..ale sie zachwycam
chyba kupie małemu do łozeczka drugi komplet ten granatowy w gwiazdki i nam przy okazji taka sama do łożą 
tylko ten chlop nie ma wypełnienin, pod te poszewki do wózka- szkoda
co do staników to ja kupuje zwykłe tylko z odpinanym ramiączkiem, nie kupuej specjalnych, bo zwykle potem wykorzystam a za specjalne płaci sie 2 razy tyle bo sa "do karmienia"
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH