Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wróciłam
Teraz piję kawkę (wróciła mi ochota na nią), chwila odpoczynku i trzeba posprzątać a potem szkoła
Aaaaa i zjadłam sobie kebaba z sosem czosnkowym - jezu jaki pyszny 
Magdalenka - na opryszczkę Zovirax można stosować, nawet w ciąży
Monia kupiłam balsam Palmers w Rossmanie - 29,99zł za 250ml. Na Allegro są faktycznie tańsze i nawet większe opakowanie można kupić ale ja chciałam na już
My za nasze łózko sypialniane kupę kasy daliśmy... Ale jest super i do tego materac jest bardzo fajny (łóżko 2500zł a materac 3500zł) no ale nie chciałam spać w łóżku, które należało wcześniej do R. i jego byłej żony, a że R. kazał mi wybierać jakie chcę to wybrałam a nie znałam cen... Przy płaceniu mnie zatkało ale było już za późno
Ale to wina R., że do takiego sklepu mnie zabrał 
Mizzi, Słoneczko Ty moje
Będzie Paulinka
XxMoniaXx, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość

-
Livia kawa, kebab ?
tego to ja czuć nie mogę za żadne skarby świata... obok gina jest budka z kebabem i jak ostatnio szłam na wizytę i ją mijałam to myślałam , ze ją obrzygam 
ale jak ci smakuje - to niech Ci służy
livia30 lubi tę wiadomość
-
jestem

miałam robić konspekty i co? Poszłam do biedronki pooglądać kocyki , kołderki i zabawki bo są w promocji
ale nie polecam 
cześć Madzia
no tak właśnie ostatnio u każdej jest- jak nie urok to sraczka-nasze ulubione powiedzenie ostatnio 
ja dzwoniłam i mam wizytę 1.12 na 17.15
Mizzy masz prawo kupić łóżeczko nowe, skoro i tak tyle Wam się udało zaoszczędzić, nie odpuszczaj!
Złota sam materac chyba też dość kosztowny jest, u nas wyszedł prawie w cenie łóżka, no ale to na lata zakup no i wygodne musi być
my mamy z IKEI 
Mizzy bo to kobietka wstydliwa, jak nasza

Livia nie mów mi o sosie czosnkowym ;/ mi teraz nie służy a tak bardzo lubię...
ale kebab mm
mizzelka lubi tę wiadomość
-
myślę że wszystkie te firmy brw, wójcik, forte, agata są na podobnym poziomieLena87 wrote:Złota, ja kupiłam w Bodzio łóże małżeńskie z materacem i stelażem za 1000 zł .
Wiem że ta firma nie jest do końca świetna ale łóżko jak najbardziej rewelacyjne

-
livia30 wrote:Mówiłam, że moja ciąża to nie ciąża
Wszystko wskazuje na to, że będzie tak jak za pierwszy razem czyli superaśnie bez przykrych objawów 
to nie fair! ja chcę byś też pocierpiała,ale spokojnie dopiero 6 tydz. u mnie w 7 się zaczęło
Lena87 lubi tę wiadomość
-
hahahlivia30 wrote:Wróciłam
Teraz piję kawkę (wróciła mi ochota na nią), chwila odpoczynku i trzeba posprzątać a potem szkoła
Aaaaa i zjadłam sobie kebaba z sosem czosnkowym - jezu jaki pyszny 
Magdalenka - na opryszczkę Zovirax można stosować, nawet w ciąży
Monia kupiłam balsam Palmers w Rossmanie - 29,99zł za 250ml. Na Allegro są faktycznie tańsze i nawet większe opakowanie można kupić ale ja chciałam na już
My za nasze łózko sypialniane kupę kasy daliśmy... Ale jest super i do tego materac jest bardzo fajny (łóżko 2500zł a materac 3500zł) no ale nie chciałam spać w łóżku, które należało wcześniej do R. i jego byłej żony, a że R. kazał mi wybierać jakie chcę to wybrałam a nie znałam cen... Przy płaceniu mnie zatkało ale było już za późno
Ale to wina R., że do takiego sklepu mnie zabrał 
Mizzi, Słoneczko Ty moje
Będzie Paulinka 
ale masz takie łóżko jak chcesz 
powiem szczerze że bym skakała ze szczęścia z Paulinki
Lena87 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:oj tak Livia ja też mówiłam o braku objawów i mdłości i... mam

Cóż, zobaczymy. Nie zapieram się, że się nie pojawią ale patrząc na to jak byłam wcześniej w ciąży to wątpię żeby coś się zmieniło
Głupi to ma szczeście widac 
Albo wcale nie jestem w ciąży?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:32

-
zaoszczędziłam już 2 tysiące... teraz znów tysiąc zaoszczędzę w tym miesiącu no chyba że kupie płaszczyk ciążowy i coś jeszcze..przedszkolanka:) wrote:jestem

miałam robić konspekty i co? Poszłam do biedronki pooglądać kocyki , kołderki i zabawki bo są w promocji
ale nie polecam 
cześć Madzia
no tak właśnie ostatnio u każdej jest- jak nie urok to sraczka-nasze ulubione powiedzenie ostatnio 
ja dzwoniłam i mam wizytę 1.12 na 17.15
Mizzy masz prawo kupić łóżeczko nowe, skoro i tak tyle Wam się udało zaoszczędzić, nie odpuszczaj!
Złota sam materac chyba też dość kosztowny jest, u nas wyszedł prawie w cenie łóżka, no ale to na lata zakup no i wygodne musi być
my mamy z IKEI 
Mizzy bo to kobietka wstydliwa, jak nasza

Livia nie mów mi o sosie czosnkowym ;/ mi teraz nie służy a tak bardzo lubię...
ale kebab mm
jeszcze dostałam zwolnienie L4 a głupia mogłam je użyć wcześniej i mam 10zł za dzien... a można to ciągnąć 180 dni... więc co miesiac bd miala 300zł to jeszcze zaoszczędzę... to na co ja odkładam? -.-
no niech się pokaże ta Paulinka
nie pogniewałabym się 
widziałam zdjęcie wasze
śliczny brzuszek
rety jak ten czas leci..
a pro po za 9 dni ja też mam studniówkę! o raaaju..
ughhhhh -
można śmiało przewalać się z boku na boklivia30 wrote:Mizzi i łóżko jest mega wygodne tzn materac a łóżko śliczne

my też planujemy kupić łoże.. ale odłożyliśmy to.. choć i tak nie odpuszcze.. bo mamy rozłożoną kanapę teraz i praktycznie gdyby nie ten czerwony kolor to bym to zostawiła bo kształ itp wszystko jak łoże..
ale mam śliwkowo beżową sypialnie to nie pasuje do niczego to.. -.-
i marzę o szarym łóżku albo brązowym albo bęzowym cokolwiek.. bo mnie to RAZI
a gdzie kupowaliscie? w brw?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH