Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Złota, ja kupiłam w Bodzio łóże małżeńskie z materacem i stelażem za 1000 zł .
    Wiem że ta firma nie jest do końca świetna ale łóżko jak najbardziej rewelacyjne ;)

Tam nie zaglądałam. Muszę sprawdzić. Mi wyszlo że łóżko + stelaż + materac to jakieś 3500 zł.

Tyle co Livia to nie mam kasy, żeby na jedno łóżko wydać ;)

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi za 9 dni wrzucasz fociaka :D A dopiero co miałam wam mówić, że dawno brzuszkami się nie chwaliłyscie ;-)

Co do oszczędzania to ja dostaję "kieszonkowe" od R. :D Tzn mamy wspólne konto i kupuję co tam sobie chce, on nigdy nie wnika i nie zabrania niczego ale poza tym raz w miesiącu przelewam na swoje prywatne konto 1000zł i to jest takie moje, które sobie leży i się mnoży na kiedyś tam albo kupuję sobie coś o czym nie chcę żeby R. wiedział :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Dzięki Aga! :P

Polecam się :D

i nie wkręcaj ,że nie jesteś bo walniemy w łepek :*

Mizzy dziękuję, ale właśnie na zdjęciu słabo widać (myślałam że uduszę T.,bo się spieszył :P) ale sesja niedługo to wtedy będzie balonik :P
    co do zakupów, to jak wiesz że możesz sobie pozwolić a specjalnie oszczędzałaś to nie żałuj sobie, to ten jedyny czas kiedy możesz sobie takie przyjemności sprawiać jak wyprawka :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Cóż, zobaczymy. Nie zapieram się, że się nie pojawią ale patrząc na to jak byłam wcześniej w ciąży to wątpię żeby coś się zmieniło ;-) Głupi to ma szczeście widac :D

Albo wcale nie jestem w ciąży? :O
    idź bo ci krzywdę zaraz zrobię i przetrzepie ci te pułdupki :D
    jesteś w ciąży i się to nie zmieni! :D i ciesz się cholerko że masz tak łagodnie..

ja to teraz cierpie na brak apetytu... mniej jem.. nie potrzebuje jakos wiecej..
    chyba dziecko mi uciska czy co :D
    bo rano zawsze wstaje z obolałym brzuchem.. jakby ktoś mnie pobił :(

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam skarbonkę bez dna, bo ja robię zakupy a mój mi za nie oddaje :D bo ja jeszcze mam na ostatni semestr odłożone pieniądze zebrane jak pracowałam :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • mizzelka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Polecam się :D

i nie wkręcaj ,że nie jesteś bo walniemy w łepek :*

Mizzy dziękuję, ale właśnie na zdjęciu słabo widać (myślałam że uduszę T.,bo się spieszył :P) ale sesja niedługo to wtedy będzie balonik :P
    co do zakupów, to jak wiesz że możesz sobie pozwolić a specjalnie oszczędzałaś to nie żałuj sobie, to ten jedyny czas kiedy możesz sobie takie przyjemności sprawiać jak wyprawka :)
    dokładnie bo wyprawka bd raz... potem przy drugim dziecku juz tak nie poszaleje... :D

widac widać wszystko na zdjęciu :)
    a ja nie wiem czy bd robić sesje... zobaczy sie ale ale ale... planuje kupić w końcu APARAT jakikolwiek nie musi mieć zajebistej jakości ale chciałabym robić zdjęcia codziennnie mojemu dziecku <3 jak śpi, jak leży, pierwsza kąpiel, pierwszy ząbek.. to muszę uwiecznić.. :)

• livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota ja tez tyle za łóżko bym nie dała no ale... wyszło jak wyszło.

A gdzie to łóżko kupiliśmy to nie mam pojęcia, nie pamiętam. W jakimś snobistycznym sklepie w Gdańsku :D A materac osobno w specjalistycznym sklepie z materacami.

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Mizzi za 9 dni wrzucasz fociaka :D A dopiero co miałam wam mówić, że dawno brzuszkami się nie chwaliłyscie ;-)

Co do oszczędzania to ja dostaję "kieszonkowe" od R. :D Tzn mamy wspólne konto i kupuję co tam sobie chce, on nigdy nie wnika i nie zabrania niczego ale poza tym raz w miesiącu przelewam na swoje prywatne konto 1000zł i to jest takie moje, które sobie leży i się mnoży na kiedyś tam albo kupuję sobie coś o czym nie chcę żeby R. wiedział :D
    no ja mam wypłatę oddzielną, a mąż ma swoją..
    i zawsze oszczędzę... co prawda zawsze musze kupic do jedzenia, chemia itp
    no ale jest łatwiej.. bo rachunki itp mnie nie obchodzą.. teście biorą z wspólnej wypłaty ogólnej około 70%.. a my resztę.. no to myślę że jest tak sprawiedliwie :)
    i też nie mam czegoś takiego a po co kupiłaś? itp.
    aby marudzi jak źle coś kupie bo może będzie zawalać czy coś :D
    teraz mi marudził na sokowirówkę ale on nie rozumie że dziecko nie bd musialo pic bobofrutów itp... jak ja mam pełny sad z jabłkami i gruszkami itp.. bez grama nawozu.. :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Złota ja tez tyle za łóżko bym nie dała no ale... wyszło jak wyszło.

A gdzie to łóżko kupiliśmy to nie mam pojęcia, nie pamiętam. W jakimś snobistycznym sklepie w Gdańsku :D A materac osobno w specjalistycznym sklepie z materacami.

Super, że Wam to nie robi różnicy, 3 tys. czy 7 tys. :D

Nam jeszcze robi, ale to się zmieni za parę lat :)

• Złota Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    no ja mam wypłatę oddzielną, a mąż ma swoją..
    i zawsze oszczędzę... co prawda zawsze musze kupic do jedzenia, chemia itp
    no ale jest łatwiej.. bo rachunki itp mnie nie obchodzą.. teście biorą z wspólnej wypłaty ogólnej około 70%.. a my resztę.. no to myślę że jest tak sprawiedliwie :)
    i też nie mam czegoś takiego a po co kupiłaś? itp.
    aby marudzi jak źle coś kupie bo może będzie zawalać czy coś :D
    teraz mi marudził na sokowirówkę ale on nie rozumie że dziecko nie bd musialo pic bobofrutów itp... jak ja mam pełny sad z jabłkami i gruszkami itp.. bez grama nawozu.. :)

My mamy każdy swoje zarobki, wrzucane na jedno konto i korzytamy jak potrzebujemy:) Duże zakupy omawiamy wspólnie :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    a ja mam skarbonkę bez dna, bo ja robię zakupy a mój mi za nie oddaje :D bo ja jeszcze mam na ostatni semestr odłożone pieniądze zebrane jak pracowałam :)
    a na zwolnieniu czy coś nie wyciągniesz nic? tzn jeszcze becikowe nie nalezy ci sie?
    ja wlasnie patrze na te moje przyzwolenia w krusie to mam aby jednorazową wypłatę i koniec -.-
    ale skorzystam z zwolnienia a co tam... przecież nie pracuje i tak bo ta rwa kulszowa :D to trzeba korzystać... tyle ludzi wykorzystuje te zasiłki bez zadnych wyrzutów sumienia.. choć tak naprawdę im się to nie należy... a ci co by mieli zastrzyk gotówki to niestety.. zabraknie im w granicy głupiej złotówki przekroczą i już dupa ;/

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    My mamy każdy swoje zarobki, wrzucane na jedno konto i korzytamy jak potrzebujemy:) Duże zakupy omawiamy wspólnie :)
    to chociaż z tym dobrze bo wtedy bardziej sprawiedliwie.. bo np teraz to ja szykuję wyprawkę.. choć on ostatnio kupił tv.. :P

• Złota Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    to chociaż z tym dobrze bo wtedy bardziej sprawiedliwie.. bo np teraz to ja szykuję wyprawkę.. choć on ostatnio kupił tv.. :P

U nas nie ma twoje-moje. Nasza kasa i tyle.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ponoć te materace w brw nie sa takie liche i słyszałam że oni dobierają np do wagi daną połówkę.. :O
    kiedys to chyba tego nie było... i rozne rodzaje twardości itp..

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota mi robi różnicę no ale pochodzę troszkę z innego świata niż mój mąż tzn on zarabia sporo i uważa, ze pieniądze są po to, żeby je wydawać a nie kisić. No to wydajemy czasem za dużo nawet na pewne sprawy... Co nie znaczy, że jak coś kupuję to patrzę tylko na cenę ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    U nas nie ma twoje-moje. Nasza kasa i tyle.
    z jednej strony sprawiedliwy system

ale z drugiej strony nie wie ile na kosmetyki wydam hahahha :D
    lepiej jak żyje w nieświadomości :D :D :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzi im mniej wie tym zdrowiej sypia :D

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:) witamy sie i my :)
    Zaliczylismy miasto, plotki u kumplei i lumpki oczywiscie :)
    moje Dziecie sie wzbogaciło o 4 pary spodni :)
    ale szczerze to nie bylo dzis w czym szaleć, wszystko wybrane:)
    a teraz pewnie cosik zjemy :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas też kasa wspólna, no ale konta mamy dwa jeszcze z czasów za młodu :)

Mizzy becikowe dostaniemy,ale z gminy już nie bo za bogaci niby jesteśmy ;/
    a co do tego,że lepiej jak nie wie to haha u mnie też czasem lepiej żeby nie wiedział :D

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to w ogóle nie ogarniam o co chodzi z tym becikowym - skąd, ile i jak :/

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
‹‹ 1563 1564 1565 1566 1567 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ