Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no dokladnie.. moj to ostatnio sie zastanawia po co nam wózek hahahGroszek wrote:I nic z tym nie mozna prawnie zrobic??
Odwoływałas sie do sądu pracy?
przeciez firma istnieje dalej, zmienila tylko wlasciciela...
niech to szlag!
ale ludzie ja pierrrrrrrrr.........
Mizzy, zycie zaskskuje- pierwszy raz chyba pozytywnie
hehe
Wybieraj sobie, niech Twój sie tam nie wtraca, kupuj sama co uważasz za stosowne i co Ci sie przyda dla Ciebie i Maleństwa
faceci to minimaliści, nic im nie potrzeba :]
ja ich nigdy nie zrozumiem..
ale miłą niespodziankę miałaś naprawdę
fajnie tak
-
a ja nie mam na co narzekać bo moj wychodzi z zalożenia " jak potrzeba to kupuj"
wiec kupuje...ale znowu ja sama sie zastanawiam czy potrzeba, bo jakos nie lubie wydawac kasy na rzeczy zbedne
-
Chciałam coś z tym zrobić,byłam u adwokata ,sprawa była do wygrania ale za dużo mnie to kosztowało bo wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem w 13tyg.Odpuściliśmy bo dziecko było ważniejszeGroszek wrote:I nic z tym nie mozna prawnie zrobic??
Odwoływałas sie do sądu pracy?
przeciez firma istnieje dalej, zmienila tylko wlasciciela...
niech to szlag!
ale ludzie ja pierrrrrrrrr.........
Mizzy, zycie zaskskuje- pierwszy raz chyba pozytywnie
hehe
Wybieraj sobie, niech Twój sie tam nie wtraca, kupuj sama co uważasz za stosowne i co Ci sie przyda dla Ciebie i Maleństwa
faceci to minimaliści, nic im nie potrzeba :] -
no moj niby tez wychodzi z takiego założenia, a co mysli to zaraz przeniesie na język hahah

nic juz na to nie poradzę.. ale boje sie troszkę tego weekendu bo chciałabym się mocno obkupić
w co tylko sie da i głupieje... bo niby mam listę ale.. czy aby wystarczająco?
-
a żeby tej twojej byłej szefowej dupa uschła i cycki!Madziulka wrote:Chciałam coś z tym zrobić,byłam u adwokata ,sprawa była do wygrania ale za dużo mnie to kosztowało bo wylądowałam w szpitalu z zagrażającym poronieniem w 13tyg.Odpuściliśmy bo dziecko było ważniejsze
sprawiedliwość ją sięgnie prędzej czy później, oby!
Madziulka lubi tę wiadomość
-
To swinia z szefowej.
Kurde, ale chamstwo, przyjdzie kobieta po macierzynskim i ja zwolnia- niech to diabli!
Rudasek, nie wiem wlasnie czy brutto czy netto. Sprawdze to i dam znać.
no mowie, Ci ktorzy maja skorzystac to nie skorzystaja, tylko prezesi i spóła, bo wiedzą jak kantować ! kurrrr..........
a moj ostatnio tez, po co mi butelka dla dziecka, po co kocyk
ahh...tacy juz sa
ja juz sie z tego smieje, a robie swoje....
immniej stresu, tym lepiej...
luzuje majty i poślady
-
a my poszliśmy do biedronki bo mi się pączka z czekoladą zachciało
no i ... kupiliśmy ten proszek i płyn dla Poli, bo nie mogłam spać przez to
i jestem zadowolona 
a teraz uwaga, news dnia: Sury- cat dzisiaj ujrzała dwie grube krechy!
Groszek, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
-
o, to juz nie bedzie miała doła

no chyba ze przez wymioty później
Przedszkolanko, a do kiedy ta promocja Loveli, bo wlasnie nie pamietam...
Po ile ona chodzi tak normalnie bez promocji?
aa..poprawiam sie, Pampersy w Tesco sa w tej promocji do 30.11
wiec duzo czasu, no chyba ze wykupią ludzie 
dziewczyny, a czujecie jak na Święta wystrzelą promocje? I to wszędzie:P
Zbankrutujemy chyba
-
Groszek wrote:Rudasek a mogłabys podac namiar gdzie namierzyłaś tez tańsze cotton balls?
Podobują mi się one bardzo

Groszku, proszę
http://www.scandishop.pl/pl_PL/p/10-kul-Baby-Set-Cotton-Ball-Lights/767?gclid=CIKkoJmQgsICFcPJtAodpAsABA -
Groszku...a na allegro skonczyla sie ta promocja na pampersy?
bo wiedzialam ze kiedys byla ale nie kupiłam, a TY cos tam chyba zakupilas z tego co czytałam...
powiem Wam ze jest to 148sz, wiec sztuka po 0,51 groszy wiec wielkiej promocji na to nie ma w tym tesco..normalnie wychodza bardzo podobnie jak sie dobrze trafi
no ale pake można kupić
-
Groszku laska na belly te lampki sprowadzała z tajlandii, kilka razy o tym pisała, ale ja ciemna masa nie wiedzialam co to jest i po co dziewczyny zamawiaja jakies kulki
buahahha
znalazłam jej wpis i jest ona na allegro, ma aktualnie w kolorach pomaranczowych, podaje Ci link tutaj
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=7526247
napisałam do niej na belly czy sprzedaje jeszcze i czy w innych kolorach...moze ma i moze uda sie kuic za rozsadna cene u niej to ja tez zakupie
zawsze to za przesyłke bedzie mniej
zamowimy na jeden adres i jakos sobie dostarczymy
-
ooo Madziulka no to TObie sie oplacało....to była promocja

jakby CI sie kiedys rzucily w oczy w takiej cenie to dawaj tu szybko znaka...
teraz ta promocja w tesco to szczerze zadna promocja, pampers po 0.51zł a tak mniej wiecej wychodzą....moze nie zawsze ale czesto idzie znależć
ale TObie sie opłaciło bardzooo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH