Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra a teraz ja zapytam, co to jest???Rudasek wrote:Groszku laska na belly te lampki sprowadzała z tajlandii, kilka razy o tym pisała, ale ja ciemna masa nie wiedzialam co to jest i po co dziewczyny zamawiaja jakies kulki
buahahha
znalazłam jej wpis i jest ona na allegro, ma aktualnie w kolorach pomaranczowych, podaje Ci link tutaj
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=7526247
napisałam do niej na belly czy sprzedaje jeszcze i czy w innych kolorach...moze ma i moze uda sie kuic za rozsadna cene u niej to ja tez zakupie
zawsze to za przesyłke bedzie mniej
zamowimy na jeden adres i jakos sobie dostarczymy 
-
Mizzi to sa lampki

mozesz zrobić np taki bajer z nich:)
http://static4.9design.pl/pol_pl_Cotton-Ball-Lights-Scandi-20-kul-5871_4.jpg
szczerze mowiac to nie wiem jak to powiesić itd zeby to mialo rece i nogi...to taki bajer bardziej
-
aa czaje... ale chyba można coś podobnego zrobić z wełny, balonika i kleju do tapet, zaschnie i efekt ten sam
bo sama robiłam coś na podobę tylko półmisek do pokoju z sznurka takiego grubszego:P
a widziałam jak kobietki z koronki takie cuda robiły
piękne lampki wychodziły 
np:
http://3.bp.blogspot.com/-4YVb5v0zSrg/T7C3YKTiXMI/AAAAAAAAA7E/WYcdkgR-2kk/s1600/lampa.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 19:00
-
Dokladnie tak jak piszesz..mozna zrobić to recznie, wlozyć swiatełka choinkowe i koszt duzo niższy

właśnie mam ochote na cos takiego ale nie do pokoju tylko na choinke..ale czy mi sie chce robić? oto jest pytanie:) -
ja nawet nie, ze mam lenia tylko bym pewnie nie zrobiła czegos takiego

a Rudasek napisałaś do niej na allegro, do tej dziewczyny?
jak cos to sie podpisuje za jakims fajnym kolorem, moze pomarancz nie do konca
pampersy racja, nie ma jakiejs mega promocji, ale...
sa tańsze:)
kurcze Rudasek sprobuje poszukac na allegro,
oplaca sie wtedy gdy macie ten kupon na telefonie lub tablecie (mobilna aplikacja) jest - 20 zł
a jeszcze jak macie na obnizenie kosztów przesyłki przy płatnosci kartą visa to - 25 zł. I mozna pokombinować
ja próbuje robic jakies zapasy
beda na zaś 
Ja jakoś nie byłam za Lovela...ale hmmm kupie sobie chyba jednak..szczególnie ze promocja super
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Groszek wrote:tak sobie siedze i mysle, ciekawe co tam u dziewczyn:
Anhe, Malinowej Panienki, Another, Pirelki, La....
opuściły nas dziewczyny
Anhe wyjechała, podróżuje, często na fb mi miga jakieś zdjęcie
Malinowej od kwietnia ni widu, Pirelka miała wyluzować, Ia po ostatnim też a Another już lepiej (miała ciąże pozamaciczną) i udziela się u Kasi
-
Hej, wróciłam. Chyba za bardzo się przechwalałam dzisiaj, że dobrze się czuję. Tak mnie podbrzusze napieprza, że zerwałam się z ostatniej "lekcji" i wparowałam do domu, wzięłam dwie nospy, piję herbatkę pod kocykiem i zaraz chyba zacznę się modlić... W ogóle to ryczeć mi się chce

Pirelka dużo ćwiczy teraz, wzięła się za siebie i raczej nie zagląda na forum. Odstawiła wszystkie leki i czeka na to co będzie dalej
Czasem z nią rozmawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 20:53
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH