Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie. Dziś mam krótki dyżur, tylko 8 godzin i ciesze sie bo przyjeżdża do mnie przyjaciółka, będziemy plotkować a to działa uzdrawiająco. Polecam plotki na ponury dzień. Będziemy obgadywać swoich daremnych mężczyzn.
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Nie wiem... Nie ma to znaczenia.
Chciałabym już Święta, bo mi się strasznie dłuży ten smętny listopad...
Monia, nie robię w tym cyklu nic, bo się nie chcę nakręcać. żadnych testów,żadnych notatek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:06
Lena87 lubi tę wiadomość
-
noooo Święta przyjdą szybciej niż myślimy i znów tyle roboty przed świętami

ale ja sie ciesze bo w zeszłym roku wigilie robiliśmy wspólnie z teściami a w tym roku never ! robimy sobie osobno we trójkę u nas na górze
ja nie będe słuchać znów że mam nic swojego nie nosić bo teściowa juz wszystko ma zrobione a ja też miałam i rybę i wszystko i czułam sie potem jak przybłeda.. -
przedszkolanka:) wrote:a ja za późne śniadanie i mi niedobrze

Złota albo nie rób testu tylko męża w obroty i poprawić humor w tym listopadzie
a wiecie że u nas nic nie widać, taka mgła jest?
Mąż się chce obracać tylko co dwa dni, bo gdzieś przeczytał, że codziennie to niezdrowo dla plemników
Dziś wypada dzień obrotowy;) Ale on w pracy do późnego wieczora, jak mnie wybudzi jak wróci, to mi się nie będzie chciało;)
U nas taka mgła była w niedzielę. Końca balkonu nie widziałam.
Oglądałyście/czytałyście horror Mgła Stepehna Kinga? Dobra książka/film - trzyma w napięciu.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:noooo Święta przyjdą szybciej niż myślimy i znów tyle roboty przed świętami

ale ja sie ciesze bo w zeszłym roku wigilie robiliśmy wspólnie z teściami a w tym roku never ! robimy sobie osobno we trójkę u nas na górze
ja nie będe słuchać znów że mam nic swojego nie nosić bo teściowa juz wszystko ma zrobione a ja też miałam i rybę i wszystko i czułam sie potem jak przybłeda..
My na Święta do teściów. i mam nic nie robić. |To nie robię, co się będę przemęczać, mało to mam roboty? Wracam o 17:00 codziennie, to zmęczona jestem i codziennymi rzeczami muszę się zająć. W Wigilię pracuję, więc wiecie - uwielbiam na gotowe
-
to inna sytuacja Złota u ciebie .. ale jak tydzień sie przygotowywałam , robiłam ciasteczka, śledziki , pstrągi i wszystko bo karpia nie jemy z mężem a ona mi potem że mam nic nie nosić a wiedziała, że robiłam . I co miałam to wyrzucić ?
teraz już nie chce .. robię jak najwięcej rzeczy tylko dla nas słoiki, przetwory itp ... nie chce być od niej zależna.
-
a my na Święta na gotowe-trochę u nas, w mojej rodzinie a trochę u męża
od siebie zrobię dwa ciacha i sałatkę by była na dwa dni wolne
mama robi gołąbki,tata galaretę i śledzie, teściowa pierogi i te małe zawijane do barszczu
bo w ogóle ona jedzie na rehabilitacje i dopiero na samą Wigilie przyjeżdża
no i tak to u nas wygląda
i tak się wymieniamy żarełkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 10:22
-
XxMoniaXx wrote:to inna sytuacja Złota u ciebie .. ale jak tydzień sie przygotowywałam , robiłam ciasteczka, śledziki , pstrągi i wszystko bo karpia nie jemy z mężem a ona mi potem że mam nic nie nosić a wiedziała, że robiłam . I co miałam to wyrzucić ?
teraz już nie chce .. robię jak najwięcej rzeczy tylko dla nas słoiki, przetwory itp ... nie chce być od niej zależna.
Ja bym zaniosła i tak i jadła swoje, gdybym tak jak Ty tydzień się przygotowywała. Bezczelna ta Twoja teściowa. -
nick nieaktualnyJa dziś na obiadek mam warzywka na patelnię z kurczakiem i ryżem

Byłam u rodziców, i tak jak Moni nawet herbata nie podchodzi, wypiłam pół i wymigałam się że muszę do sklepu jechać zakupy zrobić
Ja od 5-6 lat mam obowiązkowo dwie Wigilie, Jedna u Rodziców - gdzie staramy się dużo pomóc mamie w przygotowaniach i rzeczy potrzebne kupujemy, a druga u Sióstr Tomka z tej racji, że ich mama zbyt szybko odeszła to One chcą podtrzymać tradycję i zawsze któraś zaprasza do Siebie Wszystkich aby spędzić święta Miło i w Rodzinnym Gronie
Prawie Rodzinnym, bo jeden brat obrażony jest na siostrę a drugi ma wszystkich w dupce
Złota, TY to masz z tymi bólami głowy ..
Może jakiś relaks dla samej siebie, odstresowanie się ?
Typu basen, sauna, spa ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:12
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH