X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziwnie czuje i wczoraj o tej porze to samo,jakby lekka zgaga :o ale taka...łagodna :o

Ej,Gòral fajne miał zdjęcie!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro z rana obejrzę sobie Top Model ;)

Bo oglądałam film który uwielbiam :D Uprowadzona 2

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka ja też raz się zgodziłam na <3 przed wyjazdem R. do pracy i oczywiście później strach w oczach więc przed samym jego wyjazdem zajęłam się nim inaczej :P

Kurde, w pierwszej ciąży kochałam się normalnie bez żadnych obaw, bóli a teraz? Na następnej wizycie spytam lekarki czy możemy bez obaw czy lepiej uważać... Na starość jakaś bardziej strachliwa się zrobiłam :/

No dobra, to ja do łóżka idę. Ból mi przeszedł już, pogadałam z mężem przez telefon ponad godzinę :O wyżaliłam mu się, trochę popłakałam i mi lepiej. Powinnam zasnąć spokojnie :D
    Jutro teściowa przyjeżdża i akcja mieszkanie startuje - trzymajcie za mnie kciuki, żebym kogoś nie zamordowała :D

Dobranoc ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:58

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jeśli ktokolwiek jeszcze tu jest.. Mam pytanie techniczne, byłabym wdzięczna za odpowiedź. Kiedy przed ovu śluz powinien zacząć zmieniać się z nieistniejącego w jakikolwiek? :-D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 17 listopada 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To indywidualna kwestia - ja kilka dni przed miałam wodnisty i dopiero później rozciągliwy, czasem rozciągliwego wcale nie widziałam. Tak czy siak jak masz wodnisty lub rozciągliwy znaczy, że coś jest na rzeczy ;-)

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 listopada 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o Mnie to w ogóle nie miałam rozciągliwego śluzu na zewnątrz, nie wiem jak w środku ;)

Livka u Mnie oprócz standardowego sexu nic innego nie wchodzi w grę ;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jako pierwsza dziś ... od 5 nie śpię :O nawet zmuszając się nie dałam rady ..
    wczoraj wieczorem zapomniałam wziąć luteinę - mam nadzieje, że nic sobie nie zaszkodziłam bo rano już sobie zapodałam pod języczek :)

jutro wizyta oooooo wreszcie :) mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z moim wyczekiwanym <3

miłego dnia i mam nadzieje,że szybko któraś do mnie dolączy bo mi sie nudzi , a tymczasem nadrobię wczorajszy wieczór bo miałam gości - mdłości i nie było mnie z Wami .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia jestem ;-) Ledwo wstałam ale dziecko do szkoły trzeba wyprawić to i przy okazji sobie herbatkę i śniadanko zrobiłam.

Wczoraj zasnąć nie mogłam bo zdenerwowana byłam i dopiero koło 1 w nocy się udało :/

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry, ;) ja dziś wyjątkowo obudziłam się przed 8 ;)
    Ostatni test ciążowy zrobiłam, bo więcej już nie mam i jest druga mocna krecha :D
    Troszkę Mi ulżyło .. Luteina zaaplikowana .. Euthyrox wzięty :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej się boję kupić i zrobić jeszcze jeden test :D Z 6 listopada podpisany i schowany zaraz obok testu z 2002 roku z podpisem Maja ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

U nas pogoda okropna,mgła blee nic tylko spać...
    A tu problem bo ja zasnąć nie mogę a rano bym spała i spała...

Livia a czym Ty sie tak denerwowałaś przed snem??
    Lena szalona! Też mam 3 testy w tym jeden w torebce nosze :p

Monia a jak Twoje gardło?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!

Wczoraj padłam od migreny, a dziś czuję, że znów się rozkręca...

Okropnie boli mnie też podbrzusze, jak by mnie ktoś skopał. Bolaą mnie też jajniki podczas <3 i zaczęłam się obawiać torbieli. Już kiedyś miałam i było podobnie.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś kupnem mieszkania dla mamy tzn zachowaniem naszej znajomej "agentki nieruchomości", która nam w tym pomaga a właściwie ja za nią odwalam cała robotę tyle tylko, że kasę dostanie ona. Poniosło mnie wczoraj i powiedziałam R. co o tym myślę, i że to ostatni raz kiedy wchodzimy w jakieś takie układy ze znajomymi - NIGDY WIĘCEJ! Gdyby to była obca osoba to by się powiedziało, żeby się pałowała a tak? 20 lat się znają... profesjonalistka zafajdana. Fakt, poumawiała spotkania w sprawie mieszkań, które JA ZNALAZŁAM po czym powiedziała "nie mam czasu z wami jeździć i je oglądać"... Dobra, nie chcę znowu się denerwować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:58

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota a jesteś na clo w tym cyklu? I na jakiejś luteinie?
    A głowa od pogody i ciśnienia na bank :/

Livia to faktycznie niefajnie... Znajoma znajomą ale tu jednak chodzi o grubszy zakup więc wiesz...no cięzko,łatwo było by powiedzieć żebyście ją zmienili no ale...20 lat i wiadomo..nie masz się co denerwować-szkoda zdrowia :*

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Złota a jesteś na clo w tym cyklu? I na jakiejś luteinie?
    A głowa od pogody i ciśnienia na bank :/

Livia to faktycznie niefajnie... Znajoma znajomą ale tu jednak chodzi o grubszy zakup więc wiesz...no cięzko,łatwo było by powiedzieć żebyście ją zmienili no ale...20 lat i wiadomo..nie masz się co denerwować-szkoda zdrowia :*

Nie w tym cyklu jestem na "niczym". Tylko leki, bez których nie mogę funkcjonować, czyli metformina i estrogeny. No i lutka od 30 dc jeśli do 30 dc nie pojawi się @.

Łeb od pogody to na bank, bo zimno i siąpi deszcz.

Edit: Livka, nie denerwuj się. Szkoda fasolki.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:12

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to nie ma torbieli ,spokojnie :) a boli bo jesteś po owu do tego lutka i a ona lubi psikusy robić :)
    A może coś sie rozwija...:)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Hmm to nie ma torbieli ,spokojnie :) a boli bo jesteś po owu do tego lutka i a ona lubi psikusy robić :)
    A może coś sie rozwija...:)

Nie wiem czy jestem po owu, to chyba jest 15 dc, lutki jeszcze nie biorę, dopiero za dwa tygodnie jeśli nie pojawi się @. Dlatego niepokoi mnie ten ból i uczucie wzdęcia brzucha takie, ze mnie spódnica uwiera.

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i zasnęłam na kanapie :)

trzebabyło by coś zjeść :/ ale co jak nie mam ochoty.. M. już postanowił , że jutro poskarży na mnie gin, że nic nie chce jesć :O

wiecie że mi juz ani herbata nie podchodzi - jedynie jeszcze kakao może być .

a gardło ? boli troszeczkę ale czerwone nadal, kaszlę mniej , rano najgorzzej bo mam pełny noc - masakra ale musze się tego ropska pozbyc tzn już jest lepiej no :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale lubię wszystko co zawiera ocet lub jest w zalewie octowej :D :O

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co robicie na obiad ? ja planuję ryż + gulasz z papryką, ogórkiem i pieczarkami :) mężny będzie zachwycony :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
‹‹ 1568 1569 1570 1571 1572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ