Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lenka ja też raz się zgodziłam na
przed wyjazdem R. do pracy i oczywiście później strach w oczach więc przed samym jego wyjazdem zajęłam się nim inaczej 
Kurde, w pierwszej ciąży kochałam się normalnie bez żadnych obaw, bóli a teraz? Na następnej wizycie spytam lekarki czy możemy bez obaw czy lepiej uważać... Na starość jakaś bardziej strachliwa się zrobiłam
No dobra, to ja do łóżka idę. Ból mi przeszedł już, pogadałam z mężem przez telefon ponad godzinę
wyżaliłam mu się, trochę popłakałam i mi lepiej. Powinnam zasnąć spokojnie 
Jutro teściowa przyjeżdża i akcja mieszkanie startuje - trzymajcie za mnie kciuki, żebym kogoś nie zamordowała
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 22:58

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się jako pierwsza dziś ... od 5 nie śpię
nawet zmuszając się nie dałam rady ..
wczoraj wieczorem zapomniałam wziąć luteinę - mam nadzieje, że nic sobie nie zaszkodziłam bo rano już sobie zapodałam pod języczek
jutro wizyta oooooo wreszcie
mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze z moim wyczekiwanym 
miłego dnia i mam nadzieje,że szybko któraś do mnie dolączy bo mi sie nudzi , a tymczasem nadrobię wczorajszy wieczór bo miałam gości - mdłości i nie było mnie z Wami . -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry

U nas pogoda okropna,mgła blee nic tylko spać...
A tu problem bo ja zasnąć nie mogę a rano bym spała i spała...
Livia a czym Ty sie tak denerwowałaś przed snem??
Lena szalona! Też mam 3 testy w tym jeden w torebce nosze :p
Monia a jak Twoje gardło?
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Aguś kupnem mieszkania dla mamy tzn zachowaniem naszej znajomej "agentki nieruchomości", która nam w tym pomaga a właściwie ja za nią odwalam cała robotę tyle tylko, że kasę dostanie ona. Poniosło mnie wczoraj i powiedziałam R. co o tym myślę, i że to ostatni raz kiedy wchodzimy w jakieś takie układy ze znajomymi - NIGDY WIĘCEJ! Gdyby to była obca osoba to by się powiedziało, żeby się pałowała a tak? 20 lat się znają... profesjonalistka zafajdana. Fakt, poumawiała spotkania w sprawie mieszkań, które JA ZNALAZŁAM po czym powiedziała "nie mam czasu z wami jeździć i je oglądać"... Dobra, nie chcę znowu się denerwować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 08:58

-
Złota a jesteś na clo w tym cyklu? I na jakiejś luteinie?
A głowa od pogody i ciśnienia na bank
Livia to faktycznie niefajnie... Znajoma znajomą ale tu jednak chodzi o grubszy zakup więc wiesz...no cięzko,łatwo było by powiedzieć żebyście ją zmienili no ale...20 lat i wiadomo..nie masz się co denerwować-szkoda zdrowia :* -
przedszkolanka:) wrote:Złota a jesteś na clo w tym cyklu? I na jakiejś luteinie?
A głowa od pogody i ciśnienia na bank
Livia to faktycznie niefajnie... Znajoma znajomą ale tu jednak chodzi o grubszy zakup więc wiesz...no cięzko,łatwo było by powiedzieć żebyście ją zmienili no ale...20 lat i wiadomo..nie masz się co denerwować-szkoda zdrowia :*
Nie w tym cyklu jestem na "niczym". Tylko leki, bez których nie mogę funkcjonować, czyli metformina i estrogeny. No i lutka od 30 dc jeśli do 30 dc nie pojawi się @.
Łeb od pogody to na bank, bo zimno i siąpi deszcz.
Edit: Livka, nie denerwuj się. Szkoda fasolki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 09:12
-
przedszkolanka:) wrote:Hmm to nie ma torbieli ,spokojnie
a boli bo jesteś po owu do tego lutka i a ona lubi psikusy robić 
A może coś sie rozwija...
Nie wiem czy jestem po owu, to chyba jest 15 dc, lutki jeszcze nie biorę, dopiero za dwa tygodnie jeśli nie pojawi się @. Dlatego niepokoi mnie ten ból i uczucie wzdęcia brzucha takie, ze mnie spódnica uwiera. -
no i zasnęłam na kanapie

trzebabyło by coś zjeść
ale co jak nie mam ochoty.. M. już postanowił , że jutro poskarży na mnie gin, że nic nie chce jesć 
wiecie że mi juz ani herbata nie podchodzi - jedynie jeszcze kakao może być .
a gardło ? boli troszeczkę ale czerwone nadal, kaszlę mniej , rano najgorzzej bo mam pełny noc - masakra ale musze się tego ropska pozbyc tzn już jest lepiej no
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH