X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka, nie mam kasy w tym miesiacu na takie ekscesy jak SPA.

Może po Nowym Roku, jak zaczną płacić mężnemu wszystkie stypendia i wypłaty, bo z jednej pensji krucho jest z kasą. U nas zawsze październik, listopad i połowa grudnia są strasznie kuse.

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Lena :) jak sie czujesz ?
    z tą herbatą to masakra jest , nawet czuć nie umie zalanych torebek herbaty wrzątkiem :O

jak mi to nie przejdzie to do końca życia będę na wodzie i serze - choć tego już też nie lubie i jajkach :P

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota, ja w sumie też nigdy nie byłam na spa ani masażach ..
    Moje spa to była sauna :D ha ha ha ..

No tak ale po nowym roku " zrobisz sobie dobrze " ;)

Cześć Monia, a jak na razie dobrze ;)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o obiady, to ja wolę zjeść kanapkę z szynką i serem ;)

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota zawsze ta końcówka roku taka, u mnie też zawsze tak było jak z rodzicami mieszkałam a to Święta, Mikołaj i wydatki...

Monia ale gorzka herbata ble? Mi tam lepiej niż woda :P spróbuj mięty,ale nie przesadzaj z ilością w ciągu dnia!

a ja kiedyś brałam udział w konkursie o wyjazd do SPA nad morzem no i walczyłam z taką jedną dziewczyną, no i ugadałyśmy się że ona bierze SPA ( ja prawdopodobnie bym nie dojechała) a ona stawia się za mną bym dostała zestaw kosmetyków i się udało :)

wrr a właśnie dzwonił gościu że wygrałam bieliznę o wartości 80zł ale za przesyłkę ja muszę 20zł zapłacić! niech spada na drzewo! za dużo wygrałam w życiu by wiedzieć że to oszust!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale oszustwo :O

Aga a wy sami mieszkacie ?

gorzka też beee :/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    Złota zawsze ta końcówka roku taka, u mnie też zawsze tak było jak z rodzicami mieszkałam a to Święta, Mikołaj i wydatki...

Monia ale gorzka herbata ble? Mi tam lepiej niż woda :P spróbuj mięty,ale nie przesadzaj z ilością w ciągu dnia!

a ja kiedyś brałam udział w konkursie o wyjazd do SPA nad morzem no i walczyłam z taką jedną dziewczyną, no i ugadałyśmy się że ona bierze SPA ( ja prawdopodobnie bym nie dojechała) a ona stawia się za mną bym dostała zestaw kosmetyków i się udało :)

wrr a właśnie dzwonił gościu że wygrałam bieliznę o wartości 80zł ale za przesyłkę ja muszę 20zł zapłacić! niech spada na drzewo! za dużo wygrałam w życiu by wiedzieć że to oszust!!

U nas to kwestia tego, że stypendia i pensja przychodzą na koniec trymestru, czyli w grudniu. Potem pensja co trymestr, ale stypendia co miesiąc jedno a drugie co trymestr. Fakt, dużo na raz,a le przez ten czas, co nie płacą, to jest krucho z gotówka, a ja nie lubię wydawać oszczędności :D Taki ze mnie skąpiec.

Jak to Przedszkolanko wygrałaś bieliznę? A skąd mieli twój numer? Masakra, skąd się biora tacy naciągacze?

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Witamy sie i my :)
    My juz po przedszkolu, zakupach, poczcie itd :)
    Kuzwa ale sie wkurzyłam:)
    zamowiłam mojemu R 3 pary gatek na allegro..cholera jasna specjalnie tam bo nawet z przesyłka wyszło mnie taniej niz w sklapie....przyszły za małe, musialam isc wysłać je znów i poprosić o wymiane i wiecie co...znów musialam im koszt przesyłki zapłacić...wiec3 pary bokserek kosztowało mnie 50zł, a to juz duzo drożej niz w sklepie...niech to szlak!!!

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia moi rodzice mieszkają nad nami,ale mieszkanie mamy osobno :) no i rodzice nie wtryniają nam się do życia - może czasem coś poradzą,albo tata poremontuje :)

hehe, ja też nie lubię wybierać tych odłożonych :P
    a bieliznę nie wiem, jakiś konkurs niby z 2012 r. - to sobie przypomnieli... ale pogoniłam gościa, co to za nagroda że mam płacić? Nie stać mnie teraz i tyle :) ja tam krótko z nimi :P

Rudasku to interes zrobiłaś ;/ dlatego takie rzeczy najlepiej z mężem i na żywo kupowac :)

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    hej Witamy sie i my :)
    My juz po przedszkolu, zakupach, poczcie itd :)
    Kuzwa ale sie wkurzyłam:)
    zamowiłam mojemu R 3 pary gatek na allegro..cholera jasna specjalnie tam bo nawet z przesyłka wyszło mnie taniej niz w sklapie....przyszły za małe, musialam isc wysłać je znów i poprosić o wymiane i wiecie co...znów musialam im koszt przesyłki zapłacić...wiec3 pary bokserek kosztowało mnie 50zł, a to juz duzo drożej niz w sklepie...niech to szlak!!!

To i tak tanio. My ostatnio szukaliśmy bokserek dla P. i znaleźliśmy takie jak chciał. 29,99/szt. I to w promocji! Przed promocją 49.99/szt.

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    To i tak tanio. My ostatnio szukaliśmy bokserek dla P. i znaleźliśmy takie jak chciał. 29,99/szt. I to w promocji! Przed promocją 49.99/szt.

pff w dupę niech się pocałują z taką ceną!

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    pff w dupę niech się pocałują z taką ceną!

Dokładnie!

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:

Kurna chata to przez to ze jestem gapa :)
    Moj R zawsze uzywa z jednej firmy, cała szuflada tych bokserek i nie wiem czemu patrzac na nie i widzac L zamowiłam M.....no tylko ja tak mogłam!!!
    no i zostały wysłane, ciekawe kiedy znów przyjda te dobre...matko swieta :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej laski ja mojemu gatki znalazłam w pepco za 5zł ! Byly tez za 10 i 15zł. Całkiem porządne bokserki.

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widzisz Madeleine nie patrzylam tam, ale patrzylam nawet na targu i byly z tej firmy ale 2 razy drozsze niz na allegro...no ale w ogolnym rozrachunku wyszlyby mnie tak samo..no ale kto wiedzial :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co się z Anutką dzieje ?
    Dawno się nie odzywała ..

ps: spać Mi się chce, jak zrobię obiad to musowo drzemka musi być tak już mam od niedzieli ;)

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślałam też ostatnio co tak ucichła Anutka :O

a ja bym coś dobrego zjadła ale sama nie wiem co..

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie co a Anutką bo dawno jej nie było ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Tęskniłyście? ;P po ostatnim pewnie nie ;P
    gratuluję Wszystkim nowym Mamusiom podczytuję Was regularnie, za staraczki nadal trzymam kciukasy <3

• Złota Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury wrote:
    Cześć dziewczyny! Tęskniłyście? ;P po ostatnim pewnie nie ;P
    gratuluję Wszystkim nowym Mamusiom podczytuję Was regularnie, za staraczki nadal trzymam kciukasy <3

Zważaj na słowa, to będziemy tęsknić :P fajnie, że wróciłaś.

livia30, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość

‹‹ 1570 1571 1572 1573 1574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ