Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka, nie mam kasy w tym miesiacu na takie ekscesy jak SPA.
Może po Nowym Roku, jak zaczną płacić mężnemu wszystkie stypendia i wypłaty, bo z jednej pensji krucho jest z kasą. U nas zawsze październik, listopad i połowa grudnia są strasznie kuse. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Złota zawsze ta końcówka roku taka, u mnie też zawsze tak było jak z rodzicami mieszkałam a to Święta, Mikołaj i wydatki...
Monia ale gorzka herbata ble? Mi tam lepiej niż woda
spróbuj mięty,ale nie przesadzaj z ilością w ciągu dnia!
a ja kiedyś brałam udział w konkursie o wyjazd do SPA nad morzem no i walczyłam z taką jedną dziewczyną, no i ugadałyśmy się że ona bierze SPA ( ja prawdopodobnie bym nie dojechała) a ona stawia się za mną bym dostała zestaw kosmetyków i się udało
wrr a właśnie dzwonił gościu że wygrałam bieliznę o wartości 80zł ale za przesyłkę ja muszę 20zł zapłacić! niech spada na drzewo! za dużo wygrałam w życiu by wiedzieć że to oszust!!
Lena87 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Złota zawsze ta końcówka roku taka, u mnie też zawsze tak było jak z rodzicami mieszkałam a to Święta, Mikołaj i wydatki...
Monia ale gorzka herbata ble? Mi tam lepiej niż woda
spróbuj mięty,ale nie przesadzaj z ilością w ciągu dnia!
a ja kiedyś brałam udział w konkursie o wyjazd do SPA nad morzem no i walczyłam z taką jedną dziewczyną, no i ugadałyśmy się że ona bierze SPA ( ja prawdopodobnie bym nie dojechała) a ona stawia się za mną bym dostała zestaw kosmetyków i się udało
wrr a właśnie dzwonił gościu że wygrałam bieliznę o wartości 80zł ale za przesyłkę ja muszę 20zł zapłacić! niech spada na drzewo! za dużo wygrałam w życiu by wiedzieć że to oszust!!
U nas to kwestia tego, że stypendia i pensja przychodzą na koniec trymestru, czyli w grudniu. Potem pensja co trymestr, ale stypendia co miesiąc jedno a drugie co trymestr. Fakt, dużo na raz,a le przez ten czas, co nie płacą, to jest krucho z gotówka, a ja nie lubię wydawać oszczędności
Taki ze mnie skąpiec.
Jak to Przedszkolanko wygrałaś bieliznę? A skąd mieli twój numer? Masakra, skąd się biora tacy naciągacze?
-
hej Witamy sie i my

My juz po przedszkolu, zakupach, poczcie itd
Kuzwa ale sie wkurzyłam:)
zamowiłam mojemu R 3 pary gatek na allegro..cholera jasna specjalnie tam bo nawet z przesyłka wyszło mnie taniej niz w sklapie....przyszły za małe, musialam isc wysłać je znów i poprosić o wymiane i wiecie co...znów musialam im koszt przesyłki zapłacić...wiec3 pary bokserek kosztowało mnie 50zł, a to juz duzo drożej niz w sklepie...niech to szlak!!! -
Monia moi rodzice mieszkają nad nami,ale mieszkanie mamy osobno
no i rodzice nie wtryniają nam się do życia - może czasem coś poradzą,albo tata poremontuje 
hehe, ja też nie lubię wybierać tych odłożonych
a bieliznę nie wiem, jakiś konkurs niby z 2012 r. - to sobie przypomnieli... ale pogoniłam gościa, co to za nagroda że mam płacić? Nie stać mnie teraz i tyle
ja tam krótko z nimi 
Rudasku to interes zrobiłaś ;/ dlatego takie rzeczy najlepiej z mężem i na żywo kupowac
-
Rudasek wrote:hej Witamy sie i my

My juz po przedszkolu, zakupach, poczcie itd
Kuzwa ale sie wkurzyłam:)
zamowiłam mojemu R 3 pary gatek na allegro..cholera jasna specjalnie tam bo nawet z przesyłka wyszło mnie taniej niz w sklapie....przyszły za małe, musialam isc wysłać je znów i poprosić o wymiane i wiecie co...znów musialam im koszt przesyłki zapłacić...wiec3 pary bokserek kosztowało mnie 50zł, a to juz duzo drożej niz w sklepie...niech to szlak!!!
To i tak tanio. My ostatnio szukaliśmy bokserek dla P. i znaleźliśmy takie jak chciał. 29,99/szt. I to w promocji! Przed promocją 49.99/szt.
-
Złota wrote:To i tak tanio. My ostatnio szukaliśmy bokserek dla P. i znaleźliśmy takie jak chciał. 29,99/szt. I to w promocji! Przed promocją 49.99/szt.
Kurna chata to przez to ze jestem gapa
Moj R zawsze uzywa z jednej firmy, cała szuflada tych bokserek i nie wiem czemu patrzac na nie i widzac L zamowiłam M.....no tylko ja tak mogłam!!!
no i zostały wysłane, ciekawe kiedy znów przyjda te dobre...matko swieta
-
nick nieaktualny
-
ooo widzisz Madeleine nie patrzylam tam, ale patrzylam nawet na targu i byly z tej firmy ale 2 razy drozsze niz na allegro...no ale w ogolnym rozrachunku wyszlyby mnie tak samo..no ale kto wiedzial
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury wrote:Cześć dziewczyny! Tęskniłyście? ;P po ostatnim pewnie nie ;P
gratuluję Wszystkim nowym Mamusiom podczytuję Was regularnie, za staraczki nadal trzymam kciukasy
Zważaj na słowa, to będziemy tęsknić
fajnie, że wróciłaś.
livia30, Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH