Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tak miałam.. albo jak jajniki dawały... ughh...Złota wrote:Kurde, czy któraś z Was podczas owulacji miała silny ból podbrzusza, taki ucisk, jak by Wam ktoś ciężarek położył? Bo mnie tak boli, taki dyskomfort, źle mi się siedzi przy biurku.
pewnie owulacja blisko i pęcherzyk Graffa pęka dość intensywnie i ci podrażnia tam
a co do bólu podczas nawet
raz tak miałam i USG po owulacji i żadnej torbieli nie było.. także nie musi to oznaczać zaraz najgorszego 
jajniczki się budzą
jupii
-
A ja już będe wchodzić i nie jest tak źle

Ale jestem przeżarta po obiedzie ! :o
Ewelinka zazdraszczamy pogody!!
Marta nie strasz!
Groszku oni tak mają,ze jeszcze czas,ze zapasy a sami sie przekonaja ze mamy racje
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
JESTEMGroszek wrote:hejooooooo:)
moje dziecko próbuje mnie zabić od wczorajszej nocy, na bank planuje na mnie zamach, zeby zabic swą matkę, przyrzekam

kurrrrr........ kopie aż boli, brzuchem mi rzuca.........
aaaaaaaa nie moge wytrzymać!!!!!!!!!!
ciesze sie, ze zyje, ale moze byłby troche delikatniejszy........
o kurde, wspolczuje Wam laski, ze herbaty nie mozecie
matko jedyna....
Livka, wspolczuje tesciowej- mozesz sie na niej wyładować w tym stanie..gromadzenie nerwów nie jest dobre
ej byłam w Biedronie, mam Lovele ale kolorowa....2 proszki i jedno białe mleczko, bo nic nie było a na polkach to tak skrzetnie ukryte.. ale tak sie krzatałam ze sie znalazałam
potem trafiłam do Pepco, nabyłam rękawisie takie malutkie z takiego kudłatego materiału- nie wiem jak sie nazywa...ni to polar ni to nie wiem co.. na sznureczku- takie słodkie

pojechalam pokserowalc dokumenty do miasta i zalatwilam wszystko oprocz xera ;/ niech to szlag ! ale człowiek ogarniety
witaj Sury, wrocilas
chyba jestes parą Leny
hehe
a gdzie Mizzy?
wlasnie, Anutki tez nie ma od jakiegos czasu... hmmm
Złota, moze w tym cyklu masz bolesną owulacje/ albo kilka pecherzyków rosnie?
Rudasek, trudno z tymi gatkami no co poradzisz..nastepnym razem bedziesz wiedziała ze trzeba L zamowic:)
też byłam dziś w biedronce ale nie kupowałam chemii jeszcze dla dziecka..
i rzucily mi sie w oczy te kocyki dla malenstw.. kurde materiał taki milusi w dotyku ale z drugiej strony kocyka takie futro.. kut wie co to i już wyobrażenie że muszę z buzi wyjmować tą frottę czy coś tam.. bo wyciągnęłam paznokciem i poszło.. to na pewno zjadło by co nie co a mi taka przygoda nie potrzebna :<
i w pepco przejrzałam dużo body itp.. to powiem szczerze.. jak był serio dobry materiał to kurde na daną płeć ozdoby itp.. a jak były takie uniwersalne to ta bawełna taka cienka :< mam nadzieje że jak bd u siostry to nie bd mieć takiego problemu
i wi tam w klubie niewyspanych... dziecko też mnie skopało ale co ja sie porównuje Groszku z Tobą, Twoj synuś o wiele wiele większy na pewno
-
NO CO TY?przedszkolanka:) wrote:można apap, ewentualnie chłodne okłady...
własnie dziewczyna napisała w 30 tyg. że jej córka ma siusiaka i jest chłopczyk...przeraża mnie to trochę :o
a pytanie z innej bajki, ma ktoś dostęp do Zeszytu kieleckiego (dział pedagogika) ? Bo mam z tego konspekty zrobić a nigdzie tego nie ma ;/
ja cie pierdyle.. to nawet lepiej jak ja nic nie wiem hahha
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
jakbym o swoim czytała... dziś mnie wkurzył bo legginsy chciałam ocieplane to już a po co takie pstrokate? jak dziewczynka?Groszek wrote:małż mnie ochrzanił, ze robie zapasy jak chomik

i że mam nie kupować odplamiacz do ubranek, bo jak ubrudzi to szybko ściągniemy i już ;] nosz kurde mol ! ;] super !
znalazłam czarne no ale po co i po co
to powiedziałam mu że pocą to się nogi nocą i niech spada i mnie nie stresuje
a baba ze straganu
hahah 
no co musiałam opier...
ale i tak kupiłam i jestem zadowolona bo cieplusie.. -
Dziekuje groszku dobrze Wlasnie wrocilysmy ze spacerku i Nicola sobie jeszcze spiGroszek wrote:Zawału mozna dostac, nie było mnie chwile i tyle juz

mamoooooooooo
i te Wasze śluuuuzy, palpitacje serca
hej Ewelcja, jaki sliczny Bobasek w Avatarku:) jak sie czujecie?

No groszku jeszcze 10 tyg przed toba ale to zlecialo szybko
Odpoczywajcie kochane poki mozecie .
Skaczy sie wstawanie siusiu w nocy a zacznie wstawanie na karmienie
Na poczatku ok bo malenstwo wiecej spi . Do 3 tyg nam tak spala pozniej zaczol sie skok rozwojowy i mala nam plakala non stop tylko roczki to takzwany placz bez powodu dopiero od tyg mamy ok ze polezy porozglada sie i pousmiecha po malu zaczyna mowic aguuu 
Milego wieczorku
mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
kochana ja kupiłam normalnie na ryneczku, tam są takie cuda! i za 35zł tylko... a materiał nawet nie lichy.. ale kit z tym.. jak ciepło w dupskoZłota wrote:Gdzie sie kupuje ocieplane legginsy? Dzis tak zmarzlam. Przydalyby na droge do pracy

na pewno na jakimś ryneczku złapiesz bo obchodziłam wszystkie możliwe sklepy i nie było... w ogóle... masakra nawet w chińczyku.. a jak cos bylo to po 60zł -.- troche przesada jak za taka jakość materiału -
Ewelinko a jeszcze pamiętam jak męczyłaś się ... przed porodem co cię odesłali do domku ;/ ughh bym ich chyba udusiła za to..
ale córkę masz przepiękną
i wlasnie tak nie raz mysle jak to będzie... czy tam sobie aby radę z takim malenstwem.. czy nie zrobię krzywdy...
-
Dasz kochana napewno . Na poczatku ciezko bo niewiesz czemu placze jak np jest najedzone i pampers suchy sama sie denerwowalam i pocilam przy tym . z dnia na dzien uczymy siemizzelka wrote:Ewelinko a jeszcze pamiętam jak męczyłaś się ... przed porodem co cię odesłali do domku ;/ ughh bym ich chyba udusiła za to..
ale córkę masz przepiękną
i wlasnie tak nie raz mysle jak to będzie... czy tam sobie aby radę z takim malenstwem.. czy nie zrobię krzywdy...
Ale napewno dasz rade

-
nick nieaktualny
-
mam nadziejęEwelina.Irl wrote:Dasz kochana napewno . Na poczatku ciezko bo niewiesz czemu placze jak np jest najedzone i pampers suchy sama sie denerwowalam i pocilam przy tym . z dnia na dzien uczymy sie

Ale napewno dasz rade
i tak jak piszesz trzeba się uczyć siebie nawzajem bo na pewno nikt nie jest w tym ekspertem i mistrzem 
to dobrze w sumie jak malenstwo spi na samym początku to jest chociaż czas na oswojenie się z nową sytuacją
-
a pro po.. muszę niestety wam się pożalić...
wiem skąd ta rwa kulszowa.. nie od zaziębienia się.. tylko wczoraj pojawiła mi się po lewej stronie (a nie byłam nigdzie na zewnątrz nawet na chwile) i koniec.. znów chodziłam z wielkim bólem ale dobrze że po nocy przeszło.
Moje dziecko robi sobie psikusy.
Sury Gratulacje
Sury lubi tę wiadomość
-
Ewelinko ale te włosy mała ma genialne

co do leginsów ocieplanych to ja kupiłam w zeszłym roku w Szachownicy i one się na brzuchy mega luźne zrobiły i je gdzieś rzuciłam, kurcze muszę je znaleźć bo te mi się prują a tamte na tą pogodę idealne by były! A powinnam jeszcze wejść
Mizzy czyli nie dość,że wstydniś to jeszcze urwis
Ewelina.Irl, mizzelka lubią tę wiadomość
-
a w tym tygodniu to juz napewno miała dużo wyprawki kupionej i co teraz heehe ?
oj płatają nam figle te maluszkki
ja zrobiłam rybki z zalewie octowo - pomidorowej . Jeeeeeeee niebo w gębie
masakra ... zjem chyba cały garnek mimo , że zalewa jeszcze ciepła i nie zdążyły "przeleżeć"
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

hahha...