Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZłota wrote:TY było do Sury, a nie do Ciebie

ja musiałam odpocząć, odetchnąć, czułam się fatalnie czytając o kopniakach, pozytywnych testach itp... sama się nakręcałam. Odcięłam się i się udało
jednak wiele w tym prawdy
ja totalnie nie mam pojęcia kiedy w tym cyklu miałam owulkę :o byłam pewna, że nasze 3
to gówno a nie
i tym bardziej przygotowałam się na @. Wczorajszy test zrobiłam z myślą, że go wyrzucę za chwilkę ale nie minęła minutka jak od razu coś mi mignęło
od razu
przeżyłam szok i teraz wiem, że jak dziewczyny mi pisały, że mam zluzować majty to miały 100% racji
-
XxMoniaXx wrote:no poczekamy na Złotą i resztę dziewczyn i trafi Ci Aguś zmienić nazwę wątku

przyznam się Wam,że kiedyś poszła plotka,że te co wątki zakładają to zaraz zaciążają i mnie to skusiło do założenia
no i proszę! Ale cieszę się, że akurat mamy takie fajne dziewczyny i okazał się szczęśliwy już prawie dla każdej i wciąż istnieje
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:przyznam się Wam,że kiedyś poszła plotka,że te co wątki zakładają to zaraz zaciążają i mnie to skusiło do założenia
no i proszę! Ale cieszę się, że akurat mamy takie fajne dziewczyny i okazał się szczęśliwy już prawie dla każdej i wciąż istnieje 
hahaha ja założyłam wątek jakoś na przełomie sierpnia/września i.....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A u nas dobrze . Mala wlasnie spi jak wstanie idziemy na spacerek bo slonko swieci i cieploprzedszkolanka:) wrote:a dobrze, chociaż dzisiaj jakoś taka przymulona jestem przez tą pogodę
no i muszę iść się szykować...
a Wy jak? Zmęczone?

Milego dnia
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota, doskonale Cię rozumiem

Mam nadzieję że te smutki, żale szybko przejdą ..
Marudź, pisz ile wlezie
Livia pewnie teściowej wykłada elaborat na temat zakupu mieszkania i jego kosztów
Kurcze miałam położyć się na drzemkę i nic z tego nie wyszło
Oglądałam Top Model
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:02
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH