Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury opowiadaj co u Ciebie ! pracujesz ? badaliście się czy udało się bez badań ? jak mąż słucha Cię już ?
podczytywałaś nas pisałaś czyli jesteś od nas uzależniona
a więc u nas zeszły miesiąc był smutny, bo na 99% biochemiczna (chociaż kreska na teście wyszła ledwo ledwo), troszkę się załamałam i odpuściłam... odłożyłam termometr, nie brałam witamin,
były tylko 3 w tym cyklu i kupiłam zapas podpasek ;P P. miał iść (wreszcie) na badanie ale... nie zdążył
wczoraj po południu test w 34dc druga kreska tak samo ciemna jak testowa 
pracuję, od 1.12 mam normalny etat wtedy powiem o ciąży bo będę już chroniona (jeszcze się dziś dowiadywałam, i nie będą mogli mnie zwolnić, macierzyński mi będzie przysługiwał
) mój P. zmienił pracę na lepszą, wyższe stanowisko i bez nocek, bez weekendów tylko od pon do pt rano albo popołudniu
wizytę u lekarza mam 27.11 na 9.00 rano, wtedy też dopiero zrobię betę jeśli lekarz będzie chciał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury to teraz już będzie wszystko ok
ja jutro ide na 3 cią wizytę.
Imiona już wymyślone ?
jakoś czuję się spokojna bardzo
cycki mnie bolą niemiłosiernie, dużo śluzu mam, napady gorąca i mdłości i kłucie lekkie macicy więc chyba jest ok
później jak będę w domu to Wam wrzucę fotkę testu 
a imiona mamy: Aleksander (bez sprzecznie, ale zdrobnienie Aleks) a dla dziewczynki chyba Klara ale jeszcze nie wiadomo, jakoś czuję pisiorka
-
nick nieaktualnyJa 10 minut temu przeżyłam chwilę grozy, poczułam jak ze Mnie coś wypływa ..
Wystraszona poleciałam do ubikacji, ale na szczęście to tylko luteina wypłynęła ..
Sury jaki termin porodu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:24
-
nick nieaktualnyMonia nawet bym wolała dziewuszkę - ładnie ubrać można, ładnie kiteczki zrobić i o babskich sprawach pogadać
zresztą nie ważne, oby zdrowo rosła moja Fasolinka
jejciu wczoraj prawie godzinę trzęsłam się i płakałam, nie mogłam w to uwierzyć!
test zrobiłam na odczepnego bo mnie cycki bolały coś podejrzanie... a w ogóle o siebie w tym cyklu nie dbałam :0 włosy farbowałam, piwo 2 razy piłam jeszcze w sobotę cały dom wysprzątałam i klatkę schodową! :o
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury a Ty mi wywróżyłaś ciąże bliźniaczą i znikłas pamiętasz ? i faktycznie okazało się że cud- ciąża ale pojedyncza o ile mi wiadomo

czułam u Ciebie dzidziucha ^^ a uciekłam bo chyba musiałam, jak widać pomogło, tylko głupio mi, że tak wyszło jak wyszło, jakieś głupie emocje, hormony ale nie myślałam tak, serio...
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Ja 10 minut temu przeżyłam chwilę grozy, poczułam jak ze Mnie coś wypływa ..
Wystraszona poleciałam do ubikacji, ale na szczęście to tylko luteina wypłynęła ..
Sury jaki termin porodu ?
według miesiączki 22 lipca ale za tydzień na wizycie się okaże dokładnie
to już będzie 6 tydzień to może serduszko już będzie pikać?
-
nick nieaktualny
-
Groszku a moja śpi dzisiaj a w nocy buszuje

co do proszku to ja mam tylko do kolorowych, bo białych mało albo w ogóle nie będę mieć
Złota do której w pracy?
Lena teraz śluzu też będzie dużo,więc się przyzwyczajaj
jak jest śluz to wiedziałam że jest ok 
a mi się zgaga zaczyna...fuck..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 14:36