Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
można apap, ewentualnie chłodne okłady...
własnie dziewczyna napisała w 30 tyg. że jej córka ma siusiaka i jest chłopczyk...przeraża mnie to trochę :o
a pytanie z innej bajki, ma ktoś dostęp do Zeszytu kieleckiego (dział pedagogika) ? Bo mam z tego konspekty zrobić a nigdzie tego nie ma ;/ -
nick nieaktualny
-
kurcze co to w ogóle są te zeszyty...wrr wymyślają na tych studiach, ciekawe skąd mam to brac? Chyba z tyłka sobie wyciągnąć!
no Sury moja właśnie kopie hehe, najśmieszniej w nocy jak leże na prawym boku i się kręci bo nie lubi no i muszę na lewo
co do apapu spokojnie, w szpitalu go podają
Sana gdzieś na listopadówkach pisała, kiedyś mi mignęła
a Myśliwa do ślubu przypadkiem nie szykuje się? Miała suknie pokazać!
ej ja nie zniknęłam! ja byłam cały czas i Wam marudziłam
oj, listopada ja też nie lubię, ni to zima, ni jesień...ale jeszcze 2 tyg.i już coraz bliżej Święta:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:kurcze co to w ogóle są te zeszyty...wrr wymyślają na tych studiach, ciekawe skąd mam to brac? Chyba z tyłka sobie wyciągnąć!
no Sury moja właśnie kopie hehe, najśmieszniej w nocy jak leże na prawym boku i się kręci bo nie lubi no i muszę na lewo
co do apapu spokojnie, w szpitalu go podają
Sana gdzieś na listopadówkach pisała, kiedyś mi mignęła
a Myśliwa do ślubu przypadkiem nie szykuje się? Miała suknie pokazać!
ej ja nie zniknęłam! ja byłam cały czas i Wam marudziłam
oj, listopada ja też nie lubię, ni to zima, ni jesień...ale jeszcze 2 tyg.i już coraz bliżej Święta:)
TY było do Sury, a nie do Ciebie
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Lena a co gin powiedziała?
Marta no właśnie nie ma...jedyne co znalazłam to ,że można kupić, to ja ich w nosie mam jak to tylko potrzebuję do zrobienia konspektu...
hehe, no ja tam zawsze szukam tych pozytywów, fakt że teraz łatwiej przychodzi
i mam nadzieję że Złota też niedługo będzie mogła powiedzieć,że kocha listopad
Złota, Złota lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:teraz już będą piękne a co dopiero za rok
choć moje maleństwo dostanie już w tym roku pierwszy prezent na Mikołajki i pod choinkę - obowiązkowo 
ja już jestem przerażona, bo wolę coś małej kupić i dla niej dostać niż dla siebie
no matka polka
ostatnio u fryzjera się ze mnie śmiali bo tak mówiłam