Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno Liwia oszczędzaj się
ja chodzę jak żółw bo jak przyspieszę za bardzo to też lekko kłuje
pierwsze 3 miesiące mam w nosie czy mam w domu sterylnie czy nie ;P nie będę ryzykować 
dziewczyny a też macie tyle śluzu? ja mam taki gęsty biały czasem a czasem wodnisty ale nie rozciągliwy i dużo bardzo :o -
no emka jest i o 22 my oglądamy "wyjaśnić niewyjaśnione " czy jakoś tak

Livia na bank po tym, pamiętasz jak mnie złapało po zakupach i leciałam na wizytę szybciej? Nie możemy się tak obciążać na początku..
Moniaaaa on Ci prawdy nie powie
a wiecie że on jest z mojego i Marty miasta?
livia30 lubi tę wiadomość
-
Sury wrote:no Liwia oszczędzaj się
ja chodzę jak żółw bo jak przyspieszę za bardzo to też lekko kłuje
pierwsze 3 miesiące mam w nosie czy mam w domu sterylnie czy nie ;P nie będę ryzykować 
dziewczyny a też macie tyle śluzu? ja mam taki gęsty biały czasem a czasem wodnisty ale nie rozciągliwy i dużo bardzo :o
morze śluzu
-
nick nieaktualny
-
wiem , że nie powie - wybaczcie głupotę ale to było dawnoprzedszkolanka:) wrote:no emka jest i o 22 my oglądamy "wyjaśnić niewyjaśnione " czy jakoś tak

Livia na bank po tym, pamiętasz jak mnie złapało po zakupach i leciałam na wizytę szybciej? Nie możemy się tak obciążać na początku..
Moniaaaa on Ci prawdy nie powie
a wiecie że on jest z mojego i Marty miasta?
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
powiem Wam,że dopóki ruchów nie było to mnie śluz uspokajał, bo jak mnie"zalewało"to wiedziałam że jest ok
no a teraz wiadomo, jak się przeciąga 
Monia to jest trochę psychologiczne, to tak samo jak np. Ci w tv co sztuczki robią i nagle przewidują dzień wcześniej co Ty zrobisz
są takie programy na discovery channel
-
Monia on po prostu słucha tego co się do niego mówi i strzela. Posłuchaj kiedys jak owija w bawełnę i tak naprawdę do wszystkiego mozna coś powiązać

Dobra Monia, ja tez kiedyś do wróżki wysyłałam smsy
XxMoniaXx, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH