Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sury u mnie jeszcze nic nie widać poza tym , że chyba jest twardszy

jutro wizyta
mam nadzieje, że będe tak samo szczęśliwa jak po poprzednich dwóch . Nie wiem czy zasnę . Mam schize - zaś ściskam cycki czy bolą - stwierdziłam troche mniej 
moje komórki mózgowe musze iść spać
dobranoc Wam i erotycznych snów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 22:05
-
nick nieaktualnyMdłości, mdłości! - Ile was trzeba nienawidzić ten tylko się dowie, kto was ma!
To dziecko chce mnie zabić, przysięgam!
Ledwie wstałam od razu palpitacje serca i słabo... Biegunka
a wszystkie wiemy jaka pyszna jest smecta...
jakoś dałam radę. Wcisnęłam w siebie banana żeby wziąć witaminy. Jakoś poszło. Ale kawy nie wypiłam
2 łyki i... fuj! Ohyda!
Teraz nadal mam skurcze jelit lekkie, ale brzuszek jak dotykam to miękki i niebolesny, uff
Śniadanie, obiad i kolacja na dziś - wafle ryżowe
Zaczynam dziś 6 tydzień! :o (5+0) trzymaj się moja Kruszynko, Mamusia wszystko dla Ciebie zniesie
-
nick nieaktualnyA tak w ogóle to dzień dobry!

Monia trzymam kciuki za wizytę
będzie wszystko dobrze! 
mon!ta^ no właśnie taki mam zamiar
w ogóle dziś mi się śniło, że ukąsiła mnie żmija w kostkę i że episkopat dał mi i P. tylko pół roku na załatwienie ślubu kościelnego
zaczynają się dziwne sny ;P
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry !
A nas obudziło coś za oknem i teraz tak mi sie spać chce...ale musze do piatku sie przestawić by zasypiac szybciej i w weekend funkcjonować na uczelni...
Moniś zasnęłas? Już dzisiaj swoje serduszko zobaczysz
Marta to i tak jeszcze jesz,diete lekkostrawną wperowadź bo pòźniej moze być gorzej
Miłego dnia babeczki!
Ja dzisiaj w planie: zakupy na obiad,3 konspekty-no dobra,chociaż jeden...i w domku paczuszki juz 3 czekają to zaśmiece Was fotkami
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

tylko, że ja zawsze miałam lekko odstający brzuszek