Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya wiesz, że nawet nie wiem xD kuzynka mnie wciska szybciej to nie wiem do kogo, ufam jej (pracuje tam od lat to chyba wie co robiprzedszkolanka:) wrote:Marta a do kogo idziesz do lekarza za tydzień?
) dowiem się w czwartek na wizycie, od stycznia i tak się lekarze zmieniają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyto wyobraź sobie, że w sieci krąży filmik, który jakaś 25-latka zrobiła na swoim zabiegu aborcyjnym ;( cały czas się do kamery szmata uśmiecha ;(XxMoniaXx wrote:no koszmar a baby tym w studio zachwycone bo jedna się dała skamerować ... ciekawe jakby nie daj boże było coś nie tak .. masakra
-
Monia tak już teraz będzie, wszystko nas martwi, najlepiej wizyta jakby codziennie była

z porodu? Oj niee
Mata ciąża odmóżdża, ostrzegałam!
mój się bardziej boi porodu niż ja
i on nie chce być, no ale jak zrobił to troszkę też musi pocierpieć
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry,
Ja już od 6:30 na nogach ..
Pogoda do dupy, dobrze że te auto mam
Jeśli chodzi o sny, to mój był koszmarny śniło Mi się że poroniłam to wszystko takie realne było
Teraz siedzę jak na szpilkach i oczekuję wyniku bety
Mama dostała na urodziny kartę podarunkową do Rossmana za 50 zł, a że Oni wiedzą że Moja mamuśka się nie maluje to powiedziała żebym sobie coś kupiła za to
Akurat dziś tak trafiłam że zrobiłam zakupy za 112 zl a zapłaciłam tylko 62 bo drugi kosmetyk gratis
Ps: Do Gina dopiero na godzinę 14
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:13
Sury, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lena to pisz jak beta!
Monia i Lena po wizytach obowiązkowo proszę się meldować!
a tych zakupów to zazdroszczę! interes niezły
ja kiedyś na urodziny dostałam też kartę na 100zł i powiem Wam,że prezent trafiony dla mnie mega,ale jak weszłam do sklepu i mogłam brać co chcę to nie wiedziałam od czego zacząć 
a ja do wizyty hmm...12 dni!
-
XxMoniaXx wrote:kurde dziewczyny sory, że marudzę ale boję się... mdłości jakoś znów przeszły, piersi bolą mniej , brzuch nie rośnie
zwariowałam 
Puknij się w globus! Przecież od razu brzuch nie rośnie! Moja koleżanka w 4 miesiącu wyglądała wciąż tak jak przed ciążą!
Zaraz Cię normalnie spałuję za takie gadanie!
Lena87, XxMoniaXx, Z., livia30, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH