Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto akurat zależy od kobiety i jej organizmu, moja kuzynka w 3 miesiącu wyglądała jak w 5 a koleżanka z liceum z kolei dopiero w 7 miesiącu dostała brzuszek, każda kobieta jest innaZłota wrote:Puknij się w globus! Przecież od razu brzuch nie rośnie! Moja koleżanka w 4 miesiącu wyglądała wciąż tak jak przed ciążą!
Zaraz Cię normalnie spałuję za takie gadanie! -
A ja mam wizytę za 9 dni

Jeny Dziewczyny, trzymajcie mnie
Teściowa już chyba widzi, ze wychodzę z sobie bo schodzi mi z drogi 
Rano mi krew z nosa poleciała więc koniec z takimi zabawami, to nie na moje nerwy. Jutro teściowa jedzie sobie sama, bo mieszkania na 100% nie kupimy ale ona z ciekowości chce zobaczyć, no sorry mi z ciekowości nie chce się ludziom do domu zagladać
Zaraz do szkoły jade a powiem wam, że najchętniej to walnęłabym się do łóżka
Koszmar też taki dzisiaj mialam, ze z płaczem się obudziłam
Śniło mi się, ze mi Majke porwali. Posraneto wszystko... Wybaczcie, nie mam zbyt dobrego humoru ostatnio 

-
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:Dzień Dobry,
Ja już od 6:30 na nogach ..
Pogoda do dupy, dobrze że te auto mam
Jeśli chodzi o sny, to mój był koszmarny śniło Mi się że poroniłam to wszystko takie realne było
Teraz siedzę jak na szpilkach i oczekuję wyniku bety
Mama dostała na urodziny kartę podarunkową do Rossmana za 50 zł, a że Oni wiedzą że Moja mamuśka się nie maluje to powiedziała żebym sobie coś kupiła za to
Akurat dziś tak trafiłam że zrobiłam zakupy za 112 zl a zapłaciłam tylko 62 bo drugi kosmetyk gratis
Ps: Do Gina dopiero na godzinę 14
Sory, że tym razem ja się wetnę na Wasz wątek
Polecam kartę Rossnę właśnie do Rossmana, można zebrać całkiem fajne rabaty na kosmetyki dla kobiet w ciąży a potem dla dziecka bodajże do 3 r.ż
Kartę odbiera się w sklepie, a rejestruje przez internet
Pozdrawiam
Sury, Lena87, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnylivia30 wrote:Złota, tak jak Sury pisze - to zależy od organizmu. Sury np juz ciemnieja brodawki co ma miejsce dopiero ok 8 tyg ciaży

Jeeeeeny ale złośliwa dzisiaj jestem
Liwia hormonki
gryziesz i drapiesz? ja wręcz przeciwnie - słodka się zrobiłam aż mi samej mdło haha
-
XxMoniaXx wrote:kurde dziewczyny sory, że marudzę ale boję się... mdłości jakoś znów przeszły, piersi bolą mniej , brzuch nie rośnie
zwariowałam 
Monia prosze CIe nie panikuj....bo to źle wpływa na Maluszka, na CIebie itd...
Brzuch CI nie bedzie jeszcze rosł tym bardziej jak teraz nie jestes jakoś szczegolnie tęga, niska itd....ja jestem w 7 mcu a brzuszek malutki, w kurtce go nie widać, zreszta w luźniejszym swetrze też...co do mdlości to też sie nie martw, sa, od czasu do czasu mijaja i tym sie ciesz...a za kilka godzin znów beda! tez tak mialam i zycze Ci takiej ciaży..
Ja nie mialam wymiotów, mdlości tez jakoś nie szczegolnie a mam bardzo silna i zdrową ciąze. Ani nie mialam plamień, ani zadnych bóli, skurczy, twardnien brzucha, szyjke mam długa ksiazkowa i na moje oko i oko gina to pewnie bedzie Jak u Santochy na innym wątku, minie termin porodu a ja nic
wiec wyluzuj i ciesz sie tym, ze nie masz mdlości i mozesz cos zjeść
a tak wogole to witajcie babeczki w ten ponury dzien
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Sory, że tym razem ja się wetnę na Wasz wątek

Polecam kartę Rossnę właśnie do Rossmana, można zebrać całkiem fajne rabaty na kosmetyki dla kobiet w ciąży a potem dla dziecka bodajże do 3 r.ż
Kartę odbiera się w sklepie, a rejestruje przez internet
Pozdrawiam
dzięki za info
Z. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Monia mozesz..ja jak kupowałam test w rossmanie to juz mi ja babka dała..a powiem Wam szczerze ze jeszcze jej nawet nie zarejestrowałam

jakoś mi tak nie po drodze tam
a........ja Wam powiem, ze jem kanapki ze swojską i z ostrą musztardą
heheheh:)
Może pobudze Małego bo coś mu sue nie chce szaleć ostatnio
-
XxMoniaXx wrote:te kartę mozna w ciąży już zamówicc?
Jej się nie zamawia, po prostu prosisz o nią przy kasie, ja byłam ostatnio i mi bez problemu dała
Lena super beta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:36
Lena87 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH