Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wam powiem, że nawet nie chcę żeby moja mama mi coś kupowała - mamy zupełnie odmienne gusta i wątpię żeby wstrzeliła się w coś co mi się spodoba
Poza tym to sama frajda tak kupować, ona miała już swoją szanse
przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Marta jak wpadniesz w wir zakupów to zobaczysz o czym mowa
dla mnie smoczki i nożyczki nawet były frajdą ( bo wiadomo kolor, wzorek itp.) i jestem dumna ze swoich smoków w baranki 
Livia o to to właśnie, my też mamy różne gusta,poza tym kiedyś też inne czasy i mniej tych rzeczy było
Monta radocha jakich mało
livia30, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Ja już mam upatrzonych trochę śpiochów, pajaców ale nie kupię nic zanim nie zobaczę serduszka. Nie ma co szaleć, czasu jeszcze jest sporo na wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:08
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Ja już mam upatrzonych trochę śpiochów, pajaców ale nie kupię nic zanim nie zobaczę serduszka. Nie ma co szaleć, czasu jeszcze jest sporo na wszystko

czasu jest ale ja później nie będę miała na raz tyle kasy chcę czy nie muszę sobie rozłożyć to jakoś bo tak jak mówię jeszcze remont musimy na gwałt zrobić
gdyby nie to to bym zaczęła kupować po 3 miesiącu dopiero ale nie mam zbytnio wyjścia ;P a poza tym w przesądy też nie wierzę jak ma coś być złego to czy kupię śpiocha czy nie to będzie i tak, to od Boga zależy a nie od moich śpiochów
-
Dziewczynki, to właściwie juz do tych bardziej "zaawansowanych"
Polecam wam zakupić te kropelki:
http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Na kolkę super. Majka jak miała, dostała i 5 minut i po wszystkim, nie meczyła się. Kiedys to do Niemiec się po to jeździło, teraz już jest dostępne
mizzelka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:no wiadomo,że odciążenie jest super, bo koszty są spore, nie ma co się oszukiwać,ale jednak ja bym chciała mieć ten wybór co i jaki kolor/wzorek/ marka a płacić mogą na lajcie

nooo tylko jak moja mama mieszka 410 km stąd to ciężko, żebym ja wybrała a ona zapłaciła
na szczęście gust mamy podobny
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Sury zawsze możesz już sobie odłożyć kasę a nie koniecznie kupować dzisiaj ale zrobisz jak uważasz. Dla mnie 7 tydzien to jeszcze za wcześnie i wolę poczekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:13
przedszkolanka:), Lena87 lubią tę wiadomość

-
co do przesądów to moja mama twardo upiera się,że wózek się po porodzie kupuje, no już ja im dam po porodzie! a na porodówce będę się martwić w czym dziecko będę wozić!

ciekawe czy dostaniemy pod choinkę <myśli> na razie nic nie mówią, ale pierw muszą powiedzieć bo musimy wybrać
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Sury zawsze możesz już sobie odłożyć kasę a nie koniecznie kupować dzisiaj ale zrobisz jak uważasz. Dla mnie 7 tydzien to jeszcze za wcześnie i wolę poczekać.
wiesz... odłożona kasa to nie kasa, bo zawsze się znajdzie coś, na co się przyda
-
nick nieaktualnya my się cieszymy i w szał wpadamy: nasze pierwsze dziecko, z obu stron pierwszy wnusio i tyle
co ma być to i tak będzie a radość i pozytywne nastawienie lepiej rokuje
dziecko można stracić nawet w 25 tygodniu albo urodzić martwe to jakbym na to miała patrzeć to bym nic do porodu nie kupiła
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH