Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
Odpowiedz

Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha no zawsze jakaś zniżka :)

Aga Pola kopie czy spika ? :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Złota Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    <3

Pisałaś z Dżoną na temat tego robota ?

Nie, zapomniałam, wczoraj miałam urwanie głowy. Zaraz do niej napiszę:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopie :)

ja się cieszę,że mi się nie wtryniają mamy w zakupy, bo to moja część na przyjemności :P one tylko za wózek płacą :D

mon!ta^ lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wam powiem, że nawet nie chcę żeby moja mama mi coś kupowała - mamy zupełnie odmienne gusta i wątpię żeby wstrzeliła się w coś co mi się spodoba :P Poza tym to sama frajda tak kupować, ona miała już swoją szanse ;-)

przedszkolanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • mon!ta^ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 09:27

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

Czas szybko leci... trzeba życie chwytać całymi garściami :D
    zem3e6yd09vvjcjx.png
    zem3p07wyl1rxrp2.png
    zem3p07wmzpo4uao.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja się cieszę, bo zaoszczędzę :P kupowanie ciuszków to przyjemność, ale nożyczek do paznokci? chcą niech kupują nawet wszystko, niech pomagają :)

Złota lubi tę wiadomość

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta jak wpadniesz w wir zakupów to zobaczysz o czym mowa ;) dla mnie smoczki i nożyczki nawet były frajdą ( bo wiadomo kolor, wzorek itp.) i jestem dumna ze swoich smoków w baranki :D

Livia o to to właśnie, my też mamy różne gusta,poza tym kiedyś też inne czasy i mniej tych rzeczy było :)

Monta radocha jakich mało :)

livia30, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już mam upatrzonych trochę śpiochów, pajaców ale nie kupię nic zanim nie zobaczę serduszka. Nie ma co szaleć, czasu jeszcze jest sporo na wszystko ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:08

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a te Twoje smoki w baranki widziałam ostatnio we fido chyba :)wiesz Aga ja też chcę kupować nawet dziś idę ale cieszę się, że obie babcie chcą mnie odciążyć trochę, każdy grosz się teraz liczy i fajnie, że chcą kupować i pomagać :)

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierwsze body kupiłam w 14 tyg. a śpiocha z pieluchami w 17 :) a koło 20 tyg. dopiero pomału resztę zaczęłam kompletować :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Ja już mam upatrzonych trochę śpiochów, pajaców ale nie kupię nic zanim nie zobaczę serduszka. Nie ma co szaleć, czasu jeszcze jest sporo na wszystko ;-)

czasu jest ale ja później nie będę miała na raz tyle kasy chcę czy nie muszę sobie rozłożyć to jakoś bo tak jak mówię jeszcze remont musimy na gwałt zrobić ;) gdyby nie to to bym zaczęła kupować po 3 miesiącu dopiero ale nie mam zbytnio wyjścia ;P a poza tym w przesądy też nie wierzę jak ma coś być złego to czy kupię śpiocha czy nie to będzie i tak, to od Boga zależy a nie od moich śpiochów :D

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiadomo,że odciążenie jest super, bo koszty są spore, nie ma co się oszukiwać,ale jednak ja bym chciała mieć ten wybór co i jaki kolor/wzorek/ marka a płacić mogą na lajcie :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • livia30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, to właściwie juz do tych bardziej "zaawansowanych" :D Polecam wam zakupić te kropelki:

http://www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml

Na kolkę super. Majka jak miała, dostała i 5 minut i po wszystkim, nie meczyła się. Kiedys to do Niemiec się po to jeździło, teraz już jest dostępne ;-)

mizzelka lubi tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co wpadać w zakupowy szał,

Ja też dopiero jakąś rzecz kupię po <3 , żeby móc obwieścić tą nowinę ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    no wiadomo,że odciążenie jest super, bo koszty są spore, nie ma co się oszukiwać,ale jednak ja bym chciała mieć ten wybór co i jaki kolor/wzorek/ marka a płacić mogą na lajcie :P

nooo tylko jak moja mama mieszka 410 km stąd to ciężko, żebym ja wybrała a ona zapłaciła :D na szczęście gust mamy podobny :)

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sury zawsze możesz już sobie odłożyć kasę a nie koniecznie kupować dzisiaj ale zrobisz jak uważasz. Dla mnie 7 tydzien to jeszcze za wcześnie i wolę poczekać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 11:13

przedszkolanka:), nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do przesądów to moja mama twardo upiera się,że wózek się po porodzie kupuje, no już ja im dam po porodzie! a na porodówce będę się martwić w czym dziecko będę wozić! :P
    ciekawe czy dostaniemy pod choinkę <myśli> na razie nic nie mówią, ale pierw muszą powiedzieć bo musimy wybrać :P

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    livia30 wrote:
    Sury zawsze możesz już sobie odłożyć kasę a nie koniecznie kupować dzisiaj ale zrobisz jak uważasz. Dla mnie 7 tydzien to jeszcze za wcześnie i wolę poczekać.

wiesz... odłożona kasa to nie kasa, bo zawsze się znajdzie coś, na co się przyda :D

• livia30 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zależy jak się odkłada :P

atdci09krcni3vrx.png
    dqpranlijgjzfr8g.png
    l22nvcqg03ccs7pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my się cieszymy i w szał wpadamy: nasze pierwsze dziecko, z obu stron pierwszy wnusio i tyle :) co ma być to i tak będzie a radość i pozytywne nastawienie lepiej rokuje :) dziecko można stracić nawet w 25 tygodniu albo urodzić martwe to jakbym na to miała patrzeć to bym nic do porodu nie kupiła :)

‹‹ 1587 1588 1589 1590 1591 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ