Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszek wrote:Jestem znowu... bylismy na pseudo rynku i w kosciele ;pozwiedzac troche miesciny...
dzis do sauny, jacuzzi i na basen
jutro wycieczka do kopalni soli i powrot do domku
Another o co chodzi z ta luteina? Ja bym starej nie brala. Juz pol roku po terminie. Przeciez jak pojdziesz do lekarza to Ci recepte wypisze jak bedzie konieczne
Landryneczka jak tam u Ciebie?? Cos podejrzane te objawy ;-p
powiem Wam ze jak nie zaciazymy w tym samym czasie to wszystkie malpy tez bedziemy miec w podobnym terminie hahaha
Dzwoniłam do gina rano z wynikami, oddzwonili po południu, że mam brać 2x1 tabletkę przez 10 dni. To normalne stosowanie luteiny? Aż tak długo mam czekać na @? Spróbuję kupić bez recepty w znajomej aptece, a jak się nie uda, to pójdę do gina na nfz po samą receptę. Tylko nie wiem czy mi wystawi któryś. Chociaż z takim niskim progesteronem to chyba nie będzie problemu.
Albo może ktoś mi na forum odsprzeda Widziałam, że laseczki wymieniają się między sobą"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnother wrote:O to, że do lekarza mam 40 km, plus od razu wizyta, więc jedno pudełko będzie kosztować mnie 140 zł, a nie 20 czy 30
Dzwoniłam do gina rano z wynikami, oddzwonili po południu, że mam brać 2x1 tabletkę przez 10 dni. To normalne stosowanie luteiny? Aż tak długo mam czekać na @? Spróbuję kupić bez recepty w znajomej aptece, a jak się nie uda, to pójdę do gina na nfz po samą receptę. Tylko nie wiem czy mi wystawi któryś. Chociaż z takim niskim progesteronem to chyba nie będzie problemu.
Albo może ktoś mi na forum odsprzeda Widziałam, że laseczki wymieniają się między sobą
popytaj na forum może ktoś ma -
Landryneczka wrote:aa ja wcinam drugą paczkę Lays i został mi jeszcze jeden baton Bo już jednego zjadłam i serek taki pyszny z orzechami włoskimi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 16:27
-
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ty mi tu bez takich bo mi to się już odkurzacz włącza i pochłaniam wszystko co pod ręką mam. A po Twoim poście mi ślinka leci
Będę jak szafa trzydrzwiowa -
potforzasta wrote:Ty mi tu bez takich bo mi to się już odkurzacz włącza i pochłaniam wszystko co pod ręką mam. A po Twoim poście mi ślinka leci
Landryneczka lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Landryneczka wrote:ja aż sama się sobie dziwie że to zjadłam ale już się kończy a żołądek nadal się domaga
Będę jak szafa trzydrzwiowaLandryneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej.
Dzwoiłam do laboratorium zapytać sie o mój wynik testosteronu wolnego, bo nie umiem podjechać dziś po niego, a sie stresuje . MÓJ WYNIK TO 3,15. Norma ponoć 0-4,1. Czyli raczej sie nie musze bać cooo ?
Ale prolaktyne za to mam strasznie niskąWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 17:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny