Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGajka ja zawsze mam w lodówce ugotowany kawał schabu (lub upieczony w kawałku) i jak moje serce wraca to zawsze mięsko dostaje:D:D:D:d bo ja to raczej z tych co muszelki ze szpinakiem zjada:D:D:D
i jak już masz w lodówce ten kawał (ja gotuję lub piekę raz na 10dni) to jest wiele możliwości przygotowania i szybko obiadek na stół ląduje:)
ps. nie lubię gotować codziennie:D:D:D -
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ja gotuję lub piekę raz na 10dni
Ja po dwóch dniach bym wyrzuciła w obawie, że zatruję się jadem kiełbasianym, ale to już taka fobia zepsutego jedzenia jest u mnie w lodówce wszystko, co leży dłużej niż 3 dni nie nadaje się do jedzenia (według mnie), a jak coś jest otwarte, to następnego dnia jest do wywalenia, ewentualnie do upieczenia -
nick nieaktualnyGajka wrote:przepis na muszelki poproszę sobie zrobię :D a sałatka z kurczaka to może być dobre jak w daniu mięso się pojawia to już coś jest nadzieja że zje mój niejadek bo bez mięsa nie ruszy
wzięłam z tej stronki co ja zawsze robię jest pyszna możesz zamiast dawać dużo sera tak jak w przepisie zetrzeć trochę na tarce i obsypać lekko ale tak jak dużo jest też dobre
ja makaron kupuję z lubelliWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 18:08
-
nick nieaktualnyja to lubię codziennie coś innego dania z różnymi kaszami, warzywami, sosami i piersiami kurczaka, kluseczki typu śląskie, kopytka, pyzy też, zupy warzywne, ryby... ale mój to ciężko je to co ja zrobię i lubię ale czasem pogada że obiad to kotlet i ziemniaki no i najlepiej z bigosem, ale ile można tak się żywić
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:http://zwyczuciemsmaku.pl/makaronowe-muszle-nadziewane-szpinakiem-zapiekane-z-sosem-pomidorowym-i-zoltym-serem/
wzięłam z tej stronki co ja zawsze robię jest pyszna możesz zamiast dawać dużo sera tak jak w przepisie zetrzeć trochę na tarce i obsypać lekko ale tak jak dużo jest też dobre
ja makaron kupuję z lubelli
dziękuję!! -
nick nieaktualnydobra zabieram sie za gotowańsko.. standardowo przy garach musi mi coś grać polecam strone cda filmy online mnóstwo dobrych i ciekawych filmów za darmo polecam wczoraj obejrzany film Spadkobiercy z Georgem Clooneyem (popłakałam się... to jest siła miłości)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 18:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki Pozdrowienia ze słonecznego Paryża - ale pogoda nam się udała, aż jestem w szoku, piękne słoneczko i cieplutko dzisiaj. Ale żeby nie było za dobrze to jutro i w sobotą ma ponoć padać A tak się dzisiaj naspacerowałam, za wszystkie czasy
Temperaturka mi dzisiaj spadła i od razu owu mi przesunęło o jeden dzień, a podbrzusze mnie ciągle jak na @ boli - jakieś głupie to jest Tracę nadzieję i powoli zaczynam godzić się z tym, że w tym roku mamusią nie zostanę...
Anhe, Gajka, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny