Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Sana , dawno Cie u nas nie było .Sana wrote:Dziewczyny cała się trzęsę... okres miał być 15.11, nie było do dziś, według ovu się przesunął i miał być wczoraj, zrobiłam rano test ciążowy i jest bladzioch...

Chyba jestem w ciąży?
Ale obstawiałyśmy z dziewczynami wczoraj chyba, że pewnie wtargniesz tu po przerwie z dobrymi wiadomościami
super ! śmigaj na bete kochana .
Gratulacje - jesteś w ciąży
Sana, Sury lubią tę wiadomość
-
ta jesień jest najpiękniejszą jesienią w moim życiu i najwięcej ma barw
barw szczęścia bo to co się dzieje trzeba zapisać do historii ovu - super- same zielone kropy 
Złota Sana jest Twoją parą - dołączaj do nas czym prędzej
Sury, Lena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana gratulacje!
super 
kobiety ciężarne mam pytanko: wczoraj lekko kłuło mnie obok lewego jajnika, ale jak się macałam po brzuszku i nawet leciutko przyciskałam to nic nie boli, dziś mam tylko uczucie ciągnięcia z tej jednej strony. Macica jest jednak "opuchnięta" równomiernie po obu stronach, więc chyba wszystko ok nie? Bo panikuję troszkę...
-
nick nieaktualny
-
wszystko jest dobrze tam się wszystko naciąga, powiększa i dlatego czasem gdzieś coś nas zaboliSury wrote:Sana gratulacje!
super 
kobiety ciężarne mam pytanko: wczoraj lekko kłuło mnie obok lewego jajnika, ale jak się macałam po brzuszku i nawet leciutko przyciskałam to nic nie boli, dziś mam tylko uczucie ciągnięcia z tej jednej strony. Macica jest jednak "opuchnięta" równomiernie po obu stronach, więc chyba wszystko ok nie? Bo panikuję troszkę...
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywiem xD hahaha i tak już do śmierci bo później zaczną się zmartwienia typu:
"A czemu ta kupka ma taki dziwny kolor?"
"A czemu on/ona ma gorączkę?"
"A dlaczego znów dostałeś/łaś jedynkę?!"
"A dlaczego bierzecie ślub? Wpadliście?!"
hahahahaha i tak już będzie forever ;P
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

07.2015
?
) ale z prawej też coś czasem zakłuje ale czasem... może Kropek siedzi akurat po lewej stronie? ehhh ja chcę już 27!