Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a co w ciąży nie wolnoprzedszkolanka:) wrote:a widzisz, a podobno nie można przesadzać z ananasami w ciąży .

troche przeginają z tymi zasadami
czytałam że kobiety po in vitro mają zalecone żeby jeść ananasa po zabiegu... żeby krew się rozrzedziła
-
Mizzi masz rację -z a dużo tych zakazów w ciąży. Kobieta w ciązy powinna jeść to na co ma ochotę. Bo jak jej się chce to znaczy, że organizm tego sie domaga i tego potrzebuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:37
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Mój tata je brał jak złamał nogę z przemieszczeniem i 3 miesiące leżał z nogą w gipsie po operacji. Ma żylaki, wiec dostawał te zastrzyki, żeby mu się zakrzepy nie porobiły w nodze.
Sam sobie aplikował brzuch. To są takie jednorazowe maciupkie strzykawki. podobno nie boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
otóż to.. nie raz lubię sobie strzelić szklankę coli.. bo na to po prostu mam ochotę.. czosnku też nie można za dużo..livia30 wrote:Mizzi masz rację -z a dużo tych zakazów w ciąży. Kobieta w ciązy powinna jeść to na co ma ochotę. Bo jak jej się hce to znaczy, że organizm tego sie domaga i tego potrzebuje

ale syrop przeciez jest z czosnkiem na przeziebienie i co teraz? ups
a ja lubię zjeść sobie pizzę z czosnkiem... z ananasem...
pasztetow tez nie mozna ponoc a nie raz zjem.
Nie czytam o dietach.. o zakazach bo to jest przerażające.. najlepiej na wodzie, samych owocach( i to tez nie wszystkich) i warzywach ( tez nie wszystkich) i chlebie, a nie no sory tez zalezy jaki sie je
-
Lena87 wrote:Livia, Złota - ja akurat niedoświadczona zrobiłam taki rozmach że aż mną szarpnęło ..
Teraz Mnie brzuch boli
Trzeba powoli! nabierzesz wprawy. Mój tata to miał coś takiego, ze pneumatyczne bylo. Przykładał do brzucha końcówkę, naciskał tłoczek i wtedy wysuwała się igła i aplikowała lek. nie musiał Igły wbijać.
Uważaj na siebie!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH