Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:masz zakaz czytania , zakaz , bo Ci założe blokade rodzicielską..

Sama czytałam i sie stresowałam bo wynajdywałam same głupoty !!!!!
no ja tak od rana coś znajdę, zestresuję się i zaraz sobie mówię, że nie nic nie czytam, ale minie pół godziny i mnie nachodzi pytanie "a ciekawe czy...." i znów szukam u wujka Google odpowiedzi
głupia ja ;P
-
nick nieaktualny
-
Sury dla Twojego dobra radzę nie czytać i unikać belly - fioletowej strony do 12 tyg conajmniej .. na swoim przykładzie mówie:) wszystkiego się dowiesz na wizycie albo pytaj dziewczyn tu .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 14:34
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:Sury dla Twojego dobra radzę nie czytać i unikać belly - fioletowej strony do 12 tyg conajmniej .. na swoim przykładzie
wszystkiego się dowiesz na wizycie albo pytaj dziewczyn tu .
no ja dziś troszkę na belly siedziałam tam w ogóle jakieś grobowe nastroje (przynajmniej na lipcówkach) same bóle, plamienia, bety nie rosnące :o o co kaman?! tam mało która się cieszy, że w ciąży jest :p -
nick nieaktualnya w ogóle moja mama to też dobra jest: rozmawiamy przed wczoraj przez telefon i mówię jej, że pierwszą wizytę mam 27.11 a ona: "A po co tak szybko? ja na pierwszej wizycie z Tobą byłam w 6 miesiącu!" o_O !!! a ja: "a nie byłaś sprawdzić, czy jestem zdrowa, czy się rozwijam?!" a ona: "Nieeee, dobrze się czułam to po co miałam iść?" mateńko!!!!!! o zgrozo! o_O
-
Sury to samo było na czerwcówkach - same złe wiadomości ... codziennie ... i maiłam dosyć... nabawiłam sie nerwów i pożegnałam sie z nimi, napisałam, że wrócę jak się uspokoi bo narazie to bardzo mnie to stresuje. I jest mi z tym dobrze. Mam Was
Sury lubi tę wiadomość
-
Agusia ...u mnie to samo
teraz juz byly zakupy dla Brzuszkowego, nastepne i chyba ostatnie w grudniu no i dla matki wkoncu
bo nie mam koszul, majtek poporodowych itd 
Mnie sie tez nic nie chce....choc mam ochote jechac do Biedy..tyle ze moj R ma trening wieczorem wiec dupa, pojedziemy jutro
dziś ma byc znów kurier, moze sie uda ze przywiezie pakunek dla niego jak go nie bedzie, bo znów bedzie chcial juz....a jak mikołaj to mikołaj
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH