Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tak samo robięRudasek wrote:Dziewczynki ja kupuje upieczone, tak samo chleb:) swiezy czasem jeszcze cieply:) wrzucam do zamrazarki- bułeczki wczesniej przecinam

i albo wkladam do piekarnika ale na rozmrazanie dosłownie na 5 min albo po prostu rano do chlebaka R wklada a ja o 10 mam juz super
i sa swietne..kiedys siostra mnie pytala gdzie ja w niedziele o 8 rano swizy chleb kupiłam
jeszcze mial chrupiaca skórke:)hihii a to taki myk wymysliłam 
dobry patent od tylu lat
Lena87 lubi tę wiadomość
-
jak moje dziecko odziedziczy po mnie to wszystko to będę biedna ... kolki, kolki i kolkilivia30 wrote:Monia jak będę miała tak cudowne dziecko jak była Majka to pośpię szybko
Po 3 miesiącach spała już całe noce więc ja nie wiem za bardzo co oznaczaja "zarwane nocki" 
a od 3 w nocy Moniczka rozsypała klocki na pokoiku i bawcie się ze mną
-
dokładnie..Madziulka wrote:Myśle że po to tu jesteśmy żeby się wspierać,doradzać,radzić a nawet jak trzeba to przywołać do pionu i nie ma w tym nic złego
i myślę że pisząc tutaj prawdę bardziej do siebie się zbliżamy niż udawać że jest wszystko OK...
ja bardzo cenię szczerość i ją uwielbiam, choć może czasami zaboleć...
Lena87, Madziulka lubią tę wiadomość
-
Hejka;-)
Rano mialam wizyte; usg nie bylo..tylko sprawdzanie polozenia- Maly nurkuje z glowka w dol;-) ufff...oby sie nie wiertal nigdzie..
Iii...dostalam karton ciuszkow od kolezanki;-) hiii;-)
Mialam tez robione KTG i moja macica sie czesto napina, wyszedl skurcz, czulam go...mam odpoczywac. Szyjka ok.
Dostalam skierowanie na badania i wymaz z pochwy na paciorkowca
A co u Was?
Widze ze tez wizyty ok, bety rosna;-)
Jakas spina byla?
Cos tam podczytuje na egzamin, od jutra solidnie.
Lena87, mizzelka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH