Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Mizzi..wiesz jak to jest kiedy oglada to oglada..dzieci

ostatnio byłam u gina a za mna...ok 90 letnia babcia
i co.....jesli Ona miala jakis problem i musiała sie rozebrac to sobie wyobrazasz to ??
bo ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
na szczescie to bylo u Pana dziadka, nie Pana PAPA bo gdyby to trafiło do mojego ukochanego Grzesia to chyba bym sie wrociła do niego i kazała sie zabarykadować do konca dnia
buahahhahah
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Monia mi nie powiedział, zapytałam to od razu zbył mnie że to za wcześnie...
nawet jakby ci powiedział to nie jest to takie pewne do konca.. to malenstwo
chyba że już serio ekspert jakich mało i "strzeli"
na początku byłam zła że nie powiedział...ale jednak dobrze.. bo bym nastawiła się na konkretną płeć.. a potem zmieniłby zdanie i bach inna płeć.. takie mieszanie w głowie...
a uwierz mi ze wszystko jest możliwe..
każda się stresuje
ale jak beta dobrze rosła, serduszko widziałaś.. dupką machało na prawo i lewo to tylko formalność, będzie dobrze, nie zamartwiaj sie 
bo stres nic nie da, a dziecko to wyczuwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 11:02
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
dobra wygrałaś hahhahaRudasek wrote:Mizzi..wiesz jak to jest kiedy oglada to oglada..dzieci

ostatnio byłam u gina a za mna...ok 90 letnia babcia
i co.....jesli Ona miala jakis problem i musiała sie rozebrac to sobie wyobrazasz to ??
bo ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeee:)
na szczescie to bylo u Pana dziadka, nie Pana PAPA bo gdyby to trafiło do mojego ukochanego Grzesia to chyba bym sie wrociła do niego i kazała sie zabarykadować do konca dnia
buahahhahah 

jednak nie mają aż tak super
ale.. u mojego to nie widziałam jakoś starszych Pań
same laski 
nie no żartuje tak sobie
Bo żeby się ktoś nie wystraszył mężczyzny.. to tylko lekarz 
ja właśnie się dowiedzialam że moj tez jest ordynatorem na oddziale w innym szpitalu i mimo że troszkę jest ten szpital dalej ode mnie.. to chyba tam pójdę..
-
Monia może byc mążXxMoniaXx wrote:aha i jeszcze pytanie czy mąż może być przy mnie podczas tego usg i normalnie wejść do gabinetu jak podczas wizyty ?
w sumie płace 250 - to żądam

mojego lekarz po korytarzu szukał zeby mu pokazać..i sie chlop wzruszył strasznie! przezywał i przezywa do tej pory 
nie stresuj sie, wszystko zobaczysz, Pan CI ładnie opowie, da wydruk chyba na 2 kartki a4
bedziesz miala czarne na białym 
stresowałam to sie ja, bo jestem stara baba i mnie wysłał na dodatkowe badania :)ale niepotrzebnie...bo Mały to chlop jak dąb
i jest wszystko oki 
-
mi to jest obojętne ta płec i tak
zwykła ciekawość tylko..
Ważne, że będzie zdrowe
a mąż wczoraj żartobliwie powiedział : "Kochanie po co Ty chcesz iść na to badanie jak przecież nasze dziecko jest zdrowe, ja to wiem "
-
nick nieaktualny
-
A ja zalatana witam z uczelni,jazda na maxa i jak tu się oszczędzać??
Brzuch wieczorem bolał,w nocy schizowałam dopuki mała nie kopnęła nad ranem i dopiero usnęłam...w pon.dzwonie do gin.,moge byc matka wariatka trudno,ale Pola jest dla nas najważniejsza!
Juz wysiadam a gdzie do 21;/
Nadrobie na wykladzie. -
Aguś jak się martwisz to idź, przecież nie bd się stresować

ale zobaczysz ze jest dobrze, jestes drobna i szczupła więc intensywniej odczuwasz te rozciąganie :< w koncu mamy małe arbuzy w sobie
dziewczyny pamiętacie moją kuchnię?
właśnie mam problem.. chce kupić firankę i mam lekkie ograniczenie bo właśnie jest ten blat.. ale niezbyt wysoko w sumie..
no i mam w CHOLERĘ WŚCIBSKĄ SĄSIADKĘ.. i najchętniej by mi pasowała taka w nowoczesnym stylu firanka.. nawet kolorowa.. w fioletach bo mam ten komin fioletowy i zgłupiałam jaki wybrać tu fason?
tu przykłady daje, może mi pomożecie
bo chce na święta tak odświeżyć..
takie zakrywacze ale nie wiem czy sama firana czy np kolorowe z zasłonkami taka aranżacja:

czy też taka delikatna ala roleta.. ale nie wiem jak to się zakomponuje z roletą pod spodem żółtą.. (będzie do wymiany na roletę dzien i noc beżową lub kremową) i czy robią np bardziej takie mniej prześwitujące:

a może macie jakieś fajniejsze fasony? lepsze?
albo jeszcze coś takiego ni to firana ni to zasłona takie ozdobne:

bo ja ocipieje.. a nie chce żeby ta pieprzona sąsiadka non stop w oknie mi siedziała ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 12:03
-
no ja potem tez mam przeprowadzkę na dół ale za parę lat a kuchnie i pokoje są podobne na dole więc nie byłoby problemu np z firanką

ale mam taką zmyłkę bo chciałabym jednocześnie zasłonić się od sąsiadki..
a żeby to miało ręce i nogi.. bo mam normalnie dziurę we łbie
wszystko mi się podoba
-
Mi też podobają sie ekrany,sama bym takie kupiła ale mam dziwne wymiary okien bo wąskie a długie.
A ja sie pochwale jaką kupiłam firane do salonu.W pn ma być kurier z nią.Już nie mogę się doczekać bo tak dziwnie okno puste
http://allegro.pl/firana-adela-upinana-na-boki-gipiura-kar-2-4-3m-i4765975961.html
-
Mizzi a mnie się podoba wersja nr 2 - śliczna!
Ej Dziewczyny, ja się dzisiaj fatalnie czuję. To zdecydowanie najgorszy dzień w mojej ciąży, tak mnie muli, ze szok bleeeee. Jednak stara już jestem, z Majką nie czułam się tak słabo
Idę wstawić pranie, spróbuje zetrzeć kurze i jakoś damy radę

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH