Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hej, hej

ja tez juz wstałam, po sniadaniu już
nie sprzatam chaty, bo praca w łazience dalej wre, a z a chwile bedzie tak samo siwo jak przed- wiec jeden kit. No i przynajmniej nie bede ruszać tego kurzu, bo znowu wszedzie bedzie latał.
Moja znajoma zaoferowała mi pomoc pozniej- przyjedzie mi pomoc wysprzatac caly dom i okna umyc i juz na swieta bedzie
oj cieszyłabym sie bardzo....
bo kto to zrobi? mama ledwo co?
a pusccie faceta do sprzatania- oj strach
mi tez niedobrze, Mały sie wierta, chyba noga jego mi zaraz wybije z brzucha
Lena, a moze u Ciebie w Jastrzebiu bedzie ktoś prenatalki robił?? Musi być tam ktoś...
no ale ceny kosmiczne, a szczególnie własnie jeszcze w tych prywatnych klinikach
-
nick nieaktualnyDzień Dobry,
Groszku z tego co się orientuje, jest jeden pan do którego w życiu nie pójdę bo mam uraz.
Raz podczas badania Mnie obrażał bo nie wytłumaczył o co mu chodzi
Dwa jak doszło do poronienia stwierdził że coś było i zniknęło
A z racji tego że interesowało Mnie tylko czy dzidzia się utrzymała, to miałam wyjebane, co nie znaczy że zapominam ! .
Kochane, czy posiadacie tą stronkę gdzie można sprawdzić czy lekarz posiada certyfikat do badań prenatalnych ?
Jeśli chodzi o sprzątanie, to ja niestety muszę to zrobić ..
Po kawałku ale muszę i klatkę umyć, ponieważ T. zaprosił swoje rodzeństwo do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 08:27
-
nick nieaktualny
-
ale znalazłam tam jedną babkę Agata Włoch .. w pon dzwonie sie rejestrować bo tam trzeba conajmniej 2 tyg szybciej dzwonic podobno....
mam dziś takie mdłości, że masakra.. musiałam iść do mięsnego bo jutro rodzice przyjeżdżają i musiałam kupić coś na kolacje... myślałam , że im te mięsa obrzygam , te światła, ludzie ouuuggghhhh
wczoraj troche miałam apetyt nawet a dziś nie wiem czy wogóle coś w siebie wcisne...
w nocy miałam smak smak na kluski , czerwona kapuste i rolade
- ja i mięso 
a dziś jakbym to miała zjeśc tooo byłoby ciekawie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 08:53
-
Hejo
Ja dopiero wstałam
W nocy dzisiaj 3 razu do łazienki latałam wrrr. I jak zwykle mi rano niedobrze ale zaraz spróbuję wcisnąć w siebie śniadanie to powinno byc lepiej. O 10:30 ostatnie mieszkanie oglądam z teściową i całe szczęście bo już mam dość tego zaglądania ludziom do mieszkań. A w ogóle to jakaś poddenerwowana jestem dzisiaj od rana

-
nick nieaktualnyJa już posprzątałam łazienkę, salon i częściowo kuchnie

Sypialni nie tykam
Pranie włączone, jeszcze poodkurzać muszę i pomyć podłogi
Livka, ale przecież pisałaś że teściowa już obrała mieszkanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 09:31
-
Ja tez zmierzła okropnie...;/ nie wiem jak to bedzie do końca
nawet kotu sie udziela- jest przewredny razem ze mną...
wczoraj wołałam meza do spania, ogladał film do 24, czym mnie wkurzał
nie chciał przyjsc spac, wiec zaniosłam mu koc i poduszke, a sama zamknełam sie w sypialni i spałam... Jezuuu, jestem okropna??
Wyeksmitowałam męża z sypialni znowu
Kurde Monia, szukam tego ale nie moge znalezc, nie pamietam gdzie to sprawdzalam, ale wyszlo ze moj gin niema tego certyfikatu i pamietam ze robilam u niego a pozniej i tak szlam do innego specjalisty na potwierdzenie
znalalzłam tylko liste, tych lekarzy co w 2013 roku i 2014 zdobyli certyfikat
a co z reszta to nie wiem 
O, Livka, to Twoja meczarnia sie skończy juz niedługo )
i co? tesciówka już wybrała mieszkanie?
Najgorsze te poczatki, potem bedziecie wcinać wszystko w każdej ilosci
ale współczuje Wam naprawde
ciekawe jak Przedszkolanka na wykładach i czy przeszedł jej ten brzusio....
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja
Jest sukces bo nie wstawałam w nocy ani razu do wc,ale za to obudziłam się z bólem gardła
Nie mam już na nic sił,ruszam się jak babcia,plecy mi wysiadają.
Jak do tej pory brzuch miałam w miare mały tak teraz ruszył do przodu i leżąć na płasko widze już tylko stopy.Nie mam pojęcia jak ja będe się toczyć do stycznia -
No właśnie niby wybrala mieszkanie ale jeszcze z ciekawości chce zobaczyć - dla mnie to idiotyzm i strata czasu ale zrobi mi dzisiaj kapuśniak to się poświęcę chociaż nie chce mi się jak cholera! Z ciakowosci ludziom do domów zaglądać - masakra...
I wlaściwie to tego kapuśniaka to wcale mi się dzisiaj juz nie chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 09:45

-
nick nieaktualny
-
hej Dziewczynki

aleśmy pospali
ja juz w dresiku...R dalej w łóżku
ale woła ze głodny wiec zaraz bedziemy jeść cosik dobrego 
mnie cos w nocy brzuch bolał ale to ze złego ułozenia, przekreciłam sie na inny bok i juz luzik
a teraz rano problem z "dwojka"...kuzwa dwa dni nie byłam na tronie i dzis tez z wielkim trudem 
hihi sorki, ze o takich rzeczach ale jak o wszystkim to o wszystkim
-
no to dobrze jak tak, na pewno córcia tam buszujeprzedszkolanka:) wrote:Mizzy no już nie mam takich bòli,sporadycznie szyjka i taki na @ ale nie wiem czy to też mała mi tak nie pcha tam;) no ale dzisiaj to już te skurcze BH miałam chyyyba :o
Monia u mnie każda wizyta wygląda tak że pogadamy,wyniki jej daje,pòźniej na fotelu i przenosiłam sie na dopochwowe a teraz po samolocie sie ubieram,wołamy T.i tylko bluzka do gòry
a po wszystkim zapisuje wszystko,ciśnienie mierzy itp. 

ja to w nocy albo krzyż mnie boli.. albo brzuch hahha
naprawdę jak stara baba..
Monia ja prenatalne nie miałam tak drogo.. chyba 150zł płaciłam ale u tego samego Gina co zawsze chodzę bo ma uprawienia itp.
a za drugie połówkowe płaciłam 200zł.. kurde to u was zżynają nieźle.
i z krwi nie robiłam.. skoro na USG ładnie było...
-
ale wiecie co ja się jakoś boje tego prenatalnego
też tak miałyście ? długo to trwa ? i wyniki są od razu prawda ? no ale skoro ginka stwierdziła, że maluszek się zdrowo rozwija, rączki, nóżki były to chyba będzie wsio ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:49
-
ja też tak planuje... ciekawe jak się uda hahahLena87 wrote:Ja już posprzątałam łazienkę, salon i częściowo kuchnie

Sypialni nie tykam
Pranie włączone, jeszcze poodkurzać muszę i pomyć podłogi
Livka, ale przecież pisałaś że teściowa już obrała mieszkanie
-
ja jakoś sprzątam i ogarniam ten syf... mamy na klatce wymiane paneli i schodów i jest syf wszędzie ale jutro moi rodzice będą to musze troche posprzątać bo jeszcze jest pies - co prawda mały ale syfu umie narobić że niejeden wielki tak nie umie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:51
-
Monia na bierząco ci mówi gdzie rączki, gdzie serce, przepływ, kark itp...
i czy wszystko ok od razu mówi..
takie zwykłe USG
a na koncu wydruk dostaniesz z opisem itp
ja mam jeszcze z tabelkami i normami i zawsze po środku jest albo ponad środek normy
zależy... może nawet to trwać do 30 minut albo i dluzej.. zalezy jak dziecko współpracuje
Rudasku to masz taniej
kurde takiemu to dobrze... poogląda dzieci... pomaca
i kasa za to nie mała..
gorzej dentysta bo musi tak grzebać w buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 10:53
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH