Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kurze pościerane, pranie wstawione - jakoś daję radę
Kapuśniak już pachnie w domku, ale będę jadła
Już skubnęłam kawałek kiełbaski i kapusty kiszonej 
Chwilę odpocznę i za prasowanie chyba się zabiorę bo leży od zeszłego tygodnia
Madziulka ja też wczoraj oglądałam kawałek tego Przeznaczenia ale zasnęłam szybko
A sny? Śniło mi się że cały tyłek miałam w czerwone, ochydne rozstępny bleee 
Zboczone sny na razie mi się skończyły ale... Czekam do 18 grudnia i nie ma żadnych wymówek, dorwę męża i wykorzystam
Nie wyobrażam sobie żyć w celibacie cała ciążę, wystarczy, że co 5 tyg mam przymusowy celibat 5 tygodniowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:02

-
właśnie bd instalować te rolety bo już mam taką roletę w łazience, super sprawa

tylko nie wiem czy najpierw bd wymieniane okna.. i kiedy.. ale za pewne w niedalekiej przyszłości..
Madziulka ja nie muszę oglądać horrorów zeby głupoty mi sie snily...
dziś mi sie snilo ze paliły sie domy na około mojego rodzinnego domu i nie pozwolili mi ratować mamy i babci
rety..
-
Łazienki to Majka robi, taki ma rejon do sprzątania
Mizzi poczekasz 10 lat i Twoje też będzie Cię wyręczało trochę 
Ja nie mam zamiaru rezygnowac z
no chyba, że lekarz kategorycznie mi zabroni ale niby dlaczego skoro nic mi się nie dzieje? Dla swiętego spokoju zapytam jej na następnej wizycie ale juz R. mówiłam ostatnio, że może chociaż czubeczek

-
jak bd miała taki słomiany zapał jak ja teraz to sobie dłużej poczekam hahah

ale duzo do sprzątania nie mam... aby swoje ogarniam, teściowa ma czas na sprzątanie też.. ja za duży klocek teraz jestem żeby tak duży dom ogarniać..
ja tam wcale nie rezygnowałam
nie było plamień itp to po co
jeszcze gin sie śmiał żeby się nie ograniczać jak razem byłam z G na połówkowym
na pewno pozwoli
bo ja to bym nie wytrzymała
-
hheheh my tez nie rezygnujemy
a co...jak szalec to szaleć 
u mnie juz ogarniete, krupniczek sie gotuje
a teraz sie zabieram za siebie
robie włos, paznokieć
wieczorem mamy posiadówke u znajomych, jakoś matka musi wygladac
hihihi 
za mna chodzi kawa...ide robić
a do tego ciacho z biedronki
-
Jak R. będzie w domu to tez na każdą wizytę ze mną będzie chodził, już raz ze mną był nawet jak na fotel wchodziłam i nie mam z tym problemu. W końcu to ma coś wspólnego z tym to niech bierze udział

No właśnie ja tez plamień nie mam żadnych ale dla świętego spokoju spytam. A potem? Normalnie zgwałcę męża jak wróci
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Mizzy wszystkie te firanki super

nie wiem na ktore bym sie zdecydowała:) kup kilka sztuk bedziesz zmieniać co 2 tyg
hihihihi a sasiadke szlak trafi 
ja mieszkam na poddaszu i mam skośne okno w kuchni wiec nie ma w ogóle firanki ani nic
mizzelka lubi tę wiadomość
-
moj aby byl na polowkowym.. tak to szybkie wizyty i raz na prenatalnym nie był bo było duzo pracy.. ale widac że go zabolało bo już połówkowego nie odpuścił i teraz samej mnie nie wypuszcza na wizyty

Livia szalej i ciesz sie
po cholere cierpiec
-
i znów mdli beeee.... musze już odpocząć ... na jutro na obiad przygotowane , jeszcze ogarnąć kuchnię, klatkę i luzzzzzzzzz
wreszcie ! nawet się dziś zdrzemnę !
a teraż śledziki z kefirem i ziemniaczki z cebulką
mmmmmmmmmmmmmmmm tak z kefirem dobrze czytacie

ale mnie dziś plecy i krzyż bolą
a jeszcze brzucha nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2014, 13:38
-
Jestem w siódmym niebie!!! Taki kapuśniak pyszny, w życiu tak dobrego nie jadłam! Gdybym miała miejsce jeszcze to jadłabym dalej ale mam cały duży gar to jeszcze pojem trochę

Rudasku mój mąż pływa na statkach, które wydobywają ropę. Jest starszym oficerem i właśnie będzie robił papiery na kapitana

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH