Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
no a ja placilam 35 zł.... kurde mol
ale moze i mi sie uda w Toruniu wyczaić.. ja mam aby jedne spodnie ciążowe... na większe okazje, a do miasta i tak zakładam legginsy.. są najlepsze i długi sweter aż na tyłek i jazda... najlepszy strój 
a sukienkę mam z wesela od siostry na święta.. taka rozkloszowana i z rękawami.. i ją planuje założyć na wigilie i ciepłe rajstopy ewentualnie coś innego, zobaczy sie
a co planujecie na sylwestra? bo widze że moj mąż chętny znów na jakiś bal i wyżerkę... ale nie wiem jak ja dam radę i czy ryzykować ... -
To w takim razie Sury bedziesz miała wielki brzuch jak już Ci rośnie

Ja licze się z tym, że szybko u mnie będzie widać i znowu jak wieloryb będę
Byle tylko nie przytyć 30kg jak w pierwszej ciąży 
Zjadłam obiadek, jestem pełna, ledwo do łózka doszłam
Jeszcze chwila i zaraz będzie drzemka, czuję to

-
ja to spuchłam na początku hahahlivia30 wrote:Sury wzdęcia sa normalne na poczatku ciązy i ja je tez miałam mimo biegunki. Teraz trochę przeszło i chyba zaparcia sie zaczynaja

Tak czy siak u mnie teoretycznie powinno szybciej widac brzuszek bo druga ciąża a widzę tylko lekkie zaokrąglenie nad wzgórkiem łonowym wiec Sury błagam Cię, nie doszukuj się
Przodozgięcie raczej nie ma nic do tego bo to szyjka jest zgięta a dzieciol w macicy siedzi a nie w szyjce
doczekasz sie brzucha, wszystko w swoim czasie.
ale to ciążowy brzuszek nie byl... wzdęcia jak cholera...
-
a ja nie planuję nic specjalnego kupowac na swieta bo w to co mam to sie zmieszcze chyba:) no chyba ze mnie najdzie ochota po prostu na cos nowego

co do sylwestra to ja nie wiem
pewnie pojdziemy na jakas posiadówke domówke, zalezy jak sie bede czuć...planow konkretnych nie mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:17
-
ja tak samo! poleżałam na boku to zaraz cierpka taka ... spac nie mogłam, pies dziamgał całą noc.. juz nie wiedzialam co robic.. kręciłam sie jak cholera..Rudasek wrote:Mizzi mnie na siedząco/stojąco nie uciska i tak mi najwygodniej..ale za cholere sie nie poloze na plecach...bo zaraz czuje ciężar, duszno mi, wszystko mnie boli itd!
i dzis w nocy byla masakra...oba boki mi cierpły a na plecach nie szło tez
eehhhhhhhhhhh
ja to czuje jak siedzę.. takie duszenie sie.. aleto moze dzis aby tak kryzysowo.. po tej nocy tak.. ale serio głupie mam wrażenie że tak walczy o te miejsce.. i mi uciska
-
ja wlasnie nie wiem co mam zrobic.. musze z siostra sie zmowic bo znow dać tyle kasy za bal i nie pojsc na niego ;/ to taka lipa troche.
Livia fajnie macie.. ja nigdy nie bylam na nartach i moge sobie pomarzyc
a zawsze zachwycałam się górami itp..
Ale chciałabym jeszcze kiedyś jeszcze raz pojechać do Zakopanego.. takie moje marzenie małe
Rudasku ja tez nie bd kupować, ale jak mam kieckę to akurat sie wykorzysta hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja na początku ciąży zjadłam z szwagrem kebaba a potem miał sos taki ostry z tabasco.. jemu tak paliło w buzi że wytrzymać nie mógł a ja sobie normalnie kanapki smarowałam..
ale nie wiedział o ciąży
i był w szoku hahah 
a teraz nie wiem czy bym zjadła takie ostre.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale lecicie z tymi stronami, my po KTG nastepne w czwartek

Co do kreacji na święta to mam nadzieję, że już będę chodziła w swoim rozmiarze
Powiem Wam, że ja w tej ciąży zaczęłam tyć dopiero ok. końcówki 7 miesiąca i to tak solidnie w szybkim tempie.
Sury najlepsza metoda na sprawdzenie czy rzeczywiście już Ci brzuch rośnie to miarka, mierz się raz w tygodniu w tym samym miejscu i będziesz wiedziała
bo "na oko" to jeden umarł
Lena87 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH