Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha dobre Rudasku
No zgrabniutka jesteś co tu ukrywać
Widać w mamusię się wdałaś 
Ja się dzisiaj zważyłam z jaką wagą startuję
Rany, mam 10 kg za dużo na wadze tzn normalnie ważyłam zawsze 56kg a teraz 66kg. Zapuściłam się przez te starania, hormony i lenistwo
Po ciąży będzie zrzucanie
Bylebym teraz nie przytyła tyle co z Majką bo więcej niż mój mąż będe ważyc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:31

-
pisałam wiadomość i usunęłam down

już po dentyście (to ósemka dopiero się wybija;/ i rani wszystko bo ma mało miejsca...) do wyrwania po porodzie..
no i nasłuchałam się o brzuszku i asystentka stwierdziła że ona ma taki jak zje a ja w 7 miesiącu
a mam taką piłeczkę śmieszną 
Nadrabiam :
co do kocyka , to zapłaciłam 64zł.z przesyłką,ale wg.mnie warto
bo jest dużo podróbek drogich a 100% poliester (a te najbardziej milusie są) .A tu jest minky i 100% bawełna. Livia no i myślę ,że znajomą w bambuko zrobili i przepłaciła 
Mizzy mamy się dobrze, nie wiem czy nie bolało też od za ciasnych gaci
ja przytyłam 5kg 
a co u Was? Jak się czujecie?
Piękny brzucho
pępek to mój śmieszny 
Livia kropek męczy Cię za siebie i za Majkę
ale spanie chyba nie takie złe?
gorzej z jedzeniem..
Marta Ty możesz jeść bo u Ciebie tego nie będzie widać jak u Rudaska
co do lekarza, to zależy i nie ma wpływ na to płeć, widzisz moja jest najlepszą babką i jednym z najlepszych ginekologów w Wałbrzychu i mi podpasowała a taki P. który niby dobrym lekarzem jest spalił się u mnie na wejściu (no i ma wcale nie takie super opinie) .
Monia super, że z weselem chociaż teściowa Cię poparła
i jedz póki możesz!
co do gościa to ja też w szpitalu pierwszy raz miałam... wrr never! Ale Ty już przez brzucho będziesz miała(ja się chciałam rozbierać a tu on mówi że brzuszek )
Rudasku Ty to masz jak z 12 tygodnia
nie uwierzą Ci, jak będziesz rodzić 
Livia Ty też dobrze wyglądasz, a po ciąży wszystkie będziemy fit!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:39
livia30, mizzelka lubią tę wiadomość
-
No Aguś powiedziałam, że ja 100 km na wesele nie pojade z miesiecznym dzieckiem bo : same bakterie, ludzi dużo, muzyka, będę karmić , a iść na wesele żeby przesiedzieć cały dzień z dzieckiem na ławce na dworze to bez sensu... nie ma gdzie przebrać, nakarmić , ściągnąć pokarmu... nie będe w łazience siedzieć pół wesela.. a druga kwestia to miałabym 2 tyg na kupno 2 sukienek i skąd mam wiedzieć jaka będe po porodzie i skąd mam pewność, że kupie w pierwszym , lepszym sklepie.. no sorry... bez sensu taka impreza..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga fajnie, że u dentysty póki co ok
a dał Ci jakiś żel na te rany???
Kurde bielizna dużo daje powiem Wam... dziś założyłam gatki, które zawsze były dla mnie lekko ciasne i czuję, że mnie gniecie w brzucholka i się gumka odciska
zaraz do domciu to pierwsze co to zmienię ;P
-
ha ha pojade na poródwkę Aga i bedą krzyczek ze zajmuje kolejke:) hahah

no chyba sie wdałam w mamusie z czego sie ciesze
kurde wiecie jaka ja mam ochote pozamawiać troche ciuszków dla siebie juz na wiosnę, ale sie wstrzymuje bo nie iwem czy wejde w S czy w M
a tak mnie korci.ehhhhhhhhhhhhhhhh
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
a tak to będę z mężem i małym sama w domu - żyć i się cieszyć... spokojnie nakarmimy dziecko , jak będzie pogoda ładna to weźmiemy wózek i pospacerujemy a nie takie cyrki.. i tak ktoś by musiał domu pilnować bo zostawić dom sam na 2 dni bez opieki to aż strach i jeszcze jest pies który sam nie chce być, zwłaszcza, że w okolicy ostatnio jest jakaś moda na okradanie domów pod nieobecność właścicieli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ha ha pojade na poródwkę Aga i bedą krzyczek ze zajmuje kolejke:) hahah

no chyba sie wdałam w mamusie z czego sie ciesze
kurde wiecie jaka ja mam ochote pozamawiać troche ciuszków dla siebie juz na wiosnę, ale sie wstrzymuje bo nie iwem czy wejde w S czy w M
a tak mnie korci.ehhhhhhhhhhhhhhhh 
albo pod koniec ciąży Ci brzusio wystrzeli
-
Livia ja po połogu mam zamiar na rower wsiadać
a jak Pola będzie siedzieć już później to przyczepkę do roweru kupujemy 
Monia,ale to nawet nie ma co mówić, każdy rozumny rozumie taką sytuacje
Marta no mam żel ziołowy,ale i tak boli..
i nie noś ciasnych, bo później boli...
a ja to już w ogóle nie mam leginsów i spodni, tylko te jedne i mi pękły w kroku dzisiaj!! No i Mikołaj mi musi nowe fundnąć i sukienkę na
święta, bo nie wiem w czym ja pójdę w gości by wyglądać jak człek
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Livia ja po połogu mam zamiar na rower wsiadać
a jak Pola będzie siedzieć już później to przyczepkę do roweru kupujemy 
Monia,ale to nawet nie ma co mówić, każdy rozumny rozumie taką sytuacje
Marta no mam żel ziołowy,ale i tak boli..
i nie noś ciasnych, bo później boli...
a ja to już w ogóle nie mam leginsów i spodni, tylko te jedne i mi pękły w kroku dzisiaj!! No i Mikołaj mi musi nowe fundnąć i sukienkę na
święta, bo nie wiem w czym ja pójdę w gości by wyglądać jak człek
kurde wszyscy mówią, że w 6 tygodniu nie mam prawa mieć zaokrąglonej macicy, ale ja serio wyglądam jakbym sobie tam jabłko albo pomarańczkę wsadziła o_O P. mówi, że przez pidżamkę już nawet się odznaczać zaczyna... jedne spodnie (które kupiłam miesiąc temu) już poszły w odstawkę bo zapnę na siłę ale mi ciasno i zamek się rozchodzi ;P -
Śliczne macie brzuszki dziewczyny.
Mizzi mój jest ciut większy od twojego.
A wiecie że ja nie mam jeszcze ani jednego zdjęcia odkąd jestem w ciąży.
Nawet nie wiem gdzie aparat jest wciśnięty bo po tym remoncie ciężko się ogarnąć.
Mąż obiecał że zrobi mi zdjęcie żeby mógł później pokazać Marcelkowi jaki z mamusi był wielorybek
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH