Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja drzemkę też czuje zaraz zaliczę po obiadku bo już oczka mi się kleją wiec jak zjem to juz w ogóle

No dobrze mam z teściową, mimo, ze tak mnie wnerwiała to kochana jest
No to ide jeść i pewnie spać później
Szkoła dzisiaj odpada, nadrobię jutro z notatek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:55

-
nick nieaktualny
-
Marta ale ja też bardzo szybko spodnie musiałam zmienić, zwłaszcza że my szczupłe i gdzieś tam już się poszerzamy, ja kupiłam takie ładne eleganckie spodnie i co? Nie założyłam ani razu! Przypomniało mi się zaraz jakoś z 2-3 tygodnie po teście i niestety...
Monia taaa bo uwierze,że na siebie patrzysz...patrzysz na fasolkę!
Madziulka porób jakieś , to pamiątka będzie
Sury lubi tę wiadomość
-
Sury wzdęcia sa normalne na poczatku ciązy i ja je tez miałam mimo biegunki. Teraz trochę przeszło i chyba zaparcia sie zaczynaja

Tak czy siak u mnie teoretycznie powinno szybciej widac brzuszek bo druga ciąża a widzę tylko lekkie zaokrąglenie nad wzgórkiem łonowym wiec Sury błagam Cię, nie doszukuj się
Przodozgięcie raczej nie ma nic do tego bo to szyjka jest zgięta a dzieciol w macicy siedzi a nie w szyjce
doczekasz sie brzucha, wszystko w swoim czasie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:59
mizzelka lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
zgadzam sie w stu procentach.. ja chodziłam do babek.. i żadna nie była w porządku ani z wykstzałcenia, ani nie miały takiego zaangażowania..livia30 wrote:Mizzi śliczna piłeczka

Ale miałam szybką akcję
Rzeczoznawca zadzwonił, że za 1,5 godziny może być u mnie więc szybko leciałam do Urzędy Miasta po ksero dowodu rejestracyjnego. Już wszystko mam i na niego czekam. Dobrze, że tak szybko będzie to załatwione 
Co do ginekologów kiedyś chodziłam tylko do kobiet i byłam bardzo zadowolona, w tamtym roku zaczęłam chodzić do faceta, później drugiego - obaj o dupę roztrzaskać. Wróciłam teraz do kobiety i jest OK. Ale uważam, ze to nie ma znaczenia czy facet czy baba. Jest lekarz z powołania i taki co ma to w dupie i studia przeleciał na ściągach i nie ma znaczenia czy to facet czy baba
jedna to mnie załatwiła z tabsami ;/ na oko ;/ aby trułam sie i 4 razy zmienialam leki.. dopiero ten zlecił mi badanie hormonow itp.. i dopiero wtedy sie dowiedzialam ze cos takiego powinnam mieć
a dopiero dobór leków.. i facet...
ale bardzo w porządku
-
nick nieaktualnylivia30 wrote:Sury wzdęcia sa normalne na poczatku ciązy i ja je tez miałam mimo biegunki. Teraz trochę przeszło i chyba zaparcia sie zaczynaja

Tak czy siak u mnie teoretycznie powinno szybciej widac brzuszek bo druga ciąża a widzę tylko lekkie zaokrąglenie nad wzgórkiem łonowym wiec Sury błagam Cię, nie doszukuj się
Przodozgięcie raczej nie ma nic do tego bo to szyjka jest zgięta a dzieciol w macicy siedzi a nei w szyjce 
nie doszukuję się, mam dokładnie coś takiego jak piszesz - zaokrąglenie na wzgórku łonowym ;P poza tym mój P. jest sceptykiem dużym i powściągliwcem, a skoro on sam zaczął temat, że widzi, no to ja mu ufam jeszcze bardziej niż swoim oczom ;P -
a były ze skandynawskim na tysiaka.. takie granatowe są z białym wzoremRudasek wrote:ale mnie znów muli....położyłam sie ale nie moge znależć dogodnej pozycji...
boje sie ze zaczynaja sie meczarnie
a gdzie tam do lutego 

Mizzi brzusio piękny
moze zaraz uda mi sie cyknąć mój to też Wam pokaże a co...
a legonsy super:) wczoraj nylam na targo u byly te z futerkiem:) i chyba zakupie tylko za mna chodzi motyw skandynawski
ale serio fajna rzecz.. ja jak bd tylko ponownie na bazarku to od razu kilka kupie.. i jeszcze dobry materiał bo nic do niego sie nie klei.. nie elektryzuje sie.. i niechcący herbata sie wylała i nie widać plamki, szybko nie przeciekło i zdążyłam zetrzeć
i nie tak drogo..
-
wejdziesz w SRudasek wrote:ha ha pojade na poródwkę Aga i bedą krzyczek ze zajmuje kolejke:) hahah

no chyba sie wdałam w mamusie z czego sie ciesze
kurde wiecie jaka ja mam ochote pozamawiać troche ciuszków dla siebie juz na wiosnę, ale sie wstrzymuje bo nie iwem czy wejde w S czy w M
a tak mnie korci.ehhhhhhhhhhhhhhhh 

piękny brzuszek masz i zgrabny
takiej to dobrze.... poszłaś w mamę 
ale nie uciska cie w środku?
-
Mizzi
no ja wczoraj na targu te skandynawski, ocieplane widzialam za 15 zł
wiec zakupie jak pojade zas
tym bardziej ze kurde w jeansach ciązowych mi niewygodnie, nie ma jak leginsy:)
Nic mnie raczej nie uciska, ale Maly coraz wiekszy i coraz bardziej go czuje..dzis w nocy mialam ze mi sie przez skóre przebije, tak urzedował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 15:07
mizzelka lubi tę wiadomość
-
a no to jednak nie tak mało przytyłam.. bo 4,5 kg od początku ciąży... a bałam się że to moze malutko..
Livia ja też przytyłam przed ciążą.. wazylam zawsze 50.. a przed ciaza 60
więc super startową mialam, nie powiem, tym bardziej ze niska jestem ;/
-
Mizzy na pocieszenie powiem Ci,że rozmawiałam z koleżanką i ona do 7 miesiąca przytyła 3-4 kg. a przy porodzie miała 20kg.więcej!! a teraz chuda jak patyk
więc wszystko jest możliwe 
poza tym my jakoś i brzuchy i sylwetki mamy podobne
-
noooooooooo

i mialam kupować na allegro, wycziałm takie po 20zł ocieplane
ale zrezygnowałam skoro na targu sa po 15zł....wiec za 2 pary na allegro plus przesyłka, kupie 3 pary na targu:) hahahah
wczoraj zakupiłam koszule ciązową, szara z zieloną zyrafka:) -
o matuchno to ostatnie miesiące poszalała..
ale u mnie mama przytyła aby 10 kg max 12 chyba ze mną..
i po porodzie aby półtora kg miala niz przed ciąża
mam nadzieje ze i ze mna tak bd, tylko bałam się że może za mało, wiem głupi tok myślenia
właśnie.. podobne te brzuchy to może i ja mam córę haha
ale mi dziś uciska koło żeber.. reety
ledwo dysze.. już nie wiem co zrobić z sobą..
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mizzi mnie na siedząco/stojąco nie uciska i tak mi najwygodniej..ale za cholere sie nie poloze na plecach...bo zaraz czuje ciężar, duszno mi, wszystko mnie boli itd!
i dzis w nocy byla masakra...oba boki mi cierpły a na plecach nie szło tez
eehhhhhhhhhhh
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale dobranoc