Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasku ja sama nie wiem o co chodzi, ta znajoma kupowała dla swojego wnuczka i mówiła, że kupiła oryginalny za 119zł chyba. Ja zdziwiona pytałam czemu tak drogo bo widziałam, że sa tańsze a ona na to, ze pełno wszędzie jest podróbek. Nie wnikałam bo nie byłam jeszcze na tym etapie ale podejrzewam, że sprawa rozchodzi się o metkę tak jak mówisz a to akurat jak dla mnie raczej nieistotne jest. A poza tym ona troche taka "snobistyczna" jest
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
i ja jestem i pokaże wam moją przedświąteczną bombkę (w koncu za chwile nasza studniówka)

sorki za podwinięcie legiinsów ale to są właśnie te ocieplane z pseudo futerkiem od środka - cieplusie jak cholerka
a tu z przodu i mój śmieszny pępek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:20
Sury, Lena87, livia30, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale się najadłam obiadku
jej ja za za cały zeszły tydzień nie zjadłam tyle co dziś na obiad 
aaaa pamietacie jak Wam pisałam o weselu na który mamy iść z miesięcznym dzieckiem (!!!!!) w sierpniu ??
no to sprawa sie rozwiązała- kupujemy prezent , żeby nie było ale
i nie idziemy na wesele .. i wczoraj przedstawiłam tę oficjalną wersję przed teściową iiii..... poparła mnie
jestem w szoku !!!!
jak się cieszę
a wizyte u gin mam 17 grudnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 12:45
Sury, przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość
-
zapisałam się na prenatalne. Mam na 15 grudnia będzie to wtedy 12 tydzień i 4 dzień . Boje się
aha i do faceta ... mam nadzieje, że będzie to przez brzuch ... ej a to fotela mam nadzieje, że nie bedzie niiieee ?
głupia jestem... ale to co .. jak mi powie przygotować sie do badania to gacie zdejmę i wyjde w majtkach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mizzi śliczna piłeczka

Ale miałam szybką akcję
Rzeczoznawca zadzwonił, że za 1,5 godziny może być u mnie więc szybko leciałam do Urzędy Miasta po ksero dowodu rejestracyjnego. Już wszystko mam i na niego czekam. Dobrze, że tak szybko będzie to załatwione 
Co do ginekologów kiedyś chodziłam tylko do kobiet i byłam bardzo zadowolona, w tamtym roku zaczęłam chodzić do faceta, później drugiego - obaj o dupę roztrzaskać. Wróciłam teraz do kobiety i jest OK. Ale uważam, ze to nie ma znaczenia czy facet czy baba. Jest lekarz z powołania i taki co ma to w dupie i studia przeleciał na ściągach i nie ma znaczenia czy to facet czy baba
przedszkolanka:), mizzelka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
ale mnie znów muli....położyłam sie ale nie moge znależć dogodnej pozycji...
boje sie ze zaczynaja sie meczarnie
a gdzie tam do lutego 

Mizzi brzusio piękny
moze zaraz uda mi sie cyknąć mój to też Wam pokaże a co...
a legonsy super:) wczoraj nylam na targo u byly te z futerkiem:) i chyba zakupie tylko za mna chodzi motyw skandynawski
mizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiękne brzucholki macie

Rudasku ja mam prawie takie bez ciąży
Monia jak dotrwam do tego etapu to też się tam przejadę bo na jedno Mnie wyjdzie, czy pojadę do Katowic do Kliniki i zapłacę 200 zł czy tutaj 240 zł ..
Chyba że będę miała tam jeszcze coś do zakupienia to wtedy pomyślę
-
Rudasku Ty dalej zgrabniutka
Brzusio ładny 
A ja niby lepiej sie dzisiaj czuję ale szkołę sobie odpuszczę. Sam wykład mam to ściagne go sobie jutro i poczytam. Nie mam siły na siedzenie 4 godzin na niewygodnych, twardych krzesłach
Rzeczoznawca był u mnie - oczywiście szkoda całkowita za moje autko będzie. No cóż - czekamy na kasę
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Livka...wczoraj mnie sasiad zobaczył i pyta gdzie mam brzuch
a ja dumna ze juz przez kurtke widać 
a ja do niego ze jak to gdzie...tuuuu.....i zadna z nas sie nie chwali waga a ja dumnie ze przytyłam 7kg
a sasiad do mnie " aaaaa to przed ciązą Pani 20 kg wazyła, hmmm..jak dobry indyk"
no i masz ci los
livia30, mizzelka, Lena87 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH