Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się Dziewczynki

Wróciłam z zakupów,zjadłam śniadanko i coś mnie zmuliło,mam nadzieje że to nie oznaka dolegliwości z 1 trymestru.
Mam dzisiaj sporo rzeczy do ogarnięcia w domu.Muszę powiesić firanke w salonie,mąż zapowiedział że to zrobi jak wróci z pracy ale nie wyobrażam sobie jak on to będzie robił,ja więcej się przy tym nawkurzam niż to warte.
Mój ojciec ma jutro urodziny więc zabieram się za robienie torta ananasowego.
Mmm pychotka
Miłego Dnia Wam Życze
Lena87 lubi tę wiadomość
-
hejka

nie bd nadrabiać bo jest tego za dużo...
więc w skrócie jak Aga się czujesz i co byłaś na wizycie lub bd?
Mam nadzieje że wszystko OK:)
Livia jak auto? teściowa już coś wybrała z mieszkań?
Monia, Madziulka jak sie czujecie?
Lena gdzieś się podziała?
Ciekawe co u Złotej naszej.. ehh
Groszku ta firana co podesłałam ją ostatnioą też mnie zauroczyła
i własnie sie zastanawiam nad nią albo po prostu zrobię "zakrywacza" w środku i na zewnątrz którszą firankę bo jak robie ciasto itp żeby nie leciało mi na nią..
a jak łazienka? idzie do przodu?
Rudasku a tak zapytam bo pamiętam że taki kocyk dodawałaś.. taki śliczny był i jaki jest koszt jego? tak mniej więcej?
bo wlasnie jak bym była w Toruniu to żeby nie przepłacić w razie co i za byle co 
ja mam kolejną nieprzespaną noc.. to juz chyba będzie norma...
i ciężej jest oddychać, a co dopiero potem?
bez kitu, następny weekend zaliczam u siostry..
a mam pytanko ile przytyłyście kg do 27 tyg ciąży? bo mi chyba coś to słabo idzie albo się tylko tak mi wydaje.. -
Mizzi teściowa niby mieszkanie wybrała i już zaproponowala ofertę właścicielom ale dzisiaj pojechala znowu jakies dwa oglądać... Ja jej nie ogarniam

Auto moje rozwalone stoi pod domem i czeka na rzeczoznawcę. Możliwe że jutro odbiore auto R. od mechanika to będe już miała czym jeździć, na razie teściowa mnie swoim wozi

-
Mizzi jak kupiłam kocyk plus podusia, kocyk taki ala kołderka, bo on grubszy niż normalny zapłaciłam 55zł za komplet
ale to bezposrednio w sklepie 
Aga zamawiała u tego gościa przez neta i wyszło ja 68zł z przesyłka
ale jak dla mnie warto
tym bardziej ze mozna go rozłożyc na ziemi i dziecko sie bawi jak na macie:)
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mizzi jak kupi to co jest zaplanowane to będzie miała do nas spory kawałek ale jak się wybudujemy to bliżej bo w tej samej dzielnicy kupujemy działkę

Jeny, znowu mi niedobrze a było tak fajnie
Chyba dzisiaj znowu będe koczować na kanapie 
Co do tych kocyków to zastanawia mnie jedna rzecz - znajoma ostatnio tez kupiła ale zapłaciła za niego jakoś 119zł i mówiła, żebym nie dala nabrać sie na podróby ale jak dla mnie to chyba ona dala się naciągnać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 11:20

-
mizzelka wrote:ooo... to tanio.. bo jak patrzyłam na inne kocyki to około 140zł
takie dwustronne coś na podobę..
w razie co mogłabym prosić o namiary?
http://allegro.pl/minky-bawelna-kocyk-75x100-kolderka-ocieplany-i4750076242.html
proszę
Lena87, mizzelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBożeeeee ja mam chyba tasiemca a nie dziecko
od rana zjadłam już:
-płatki mussli
-mandarynkę
-kanapkę z makrelą
i znów czuję się tak, jakbym nic nie jadła od wczoraj popołudnia o_O Jak tak dalej pójdzie to do końca ciąży do 100 kg dojadę hahaha
-
nick nieaktualny
-
o to fajnie, a jednak to bd tylko tymczasowo

jednak jest lepiej jak ktos mieszka blizej.. bo w razie co zawsze sie zaopiekuje..
odpocznij.. ja to sie dusze... ughh.. chyba sobie okno otworze.
drogi interes te kocyki, ale wiadomo ze inaczej jest jak ktos szyje ręcznie a jak maszynowo to idzie..
albo tak jak z ciuszkami.. nie zawsze oryginał jest lepszy, bo mozna kupic taniej a bawełna o wiele lepsza i grubsza..
-
livia30 wrote:Mizzi jak kupi to co jest zaplanowane to będzie miała do nas spory kawałek ale jak się wybudujemy to bliżej bo w tej samej dzielnicy kupujemy działkę

Jeny, znowu mi niedobrze a było tak fajnie
Chyba dzisiaj znowu będe koczować na kanapie 
Co do tych kocyków to zastanawia mnie jedna rzecz - znajoma ostatnio tez kupiła ale zapłaciła za niego jakoś 119zł i mówiła, żebym nie dala nabrać sie na podróby ale jak dla mnie to chyba ona dala się naciągnać
Livka podróba znaczy sie co??
ze ma miec jakas metke specjalną czy o co chodzi?
bo na innym wątku dziewczyny zamawiaja te minky od producenta Makaszka...wiec nie wiem jak to rozumieć, ze co, ze minky sa prawdziwe od jakiegos tam goscia a od innego nie, czy minky to ten miekki plusz z ktorego sie robi kocyki itd!
wytłumacz prosze bo ja ciemna:)
No ten co ja zamawiam, to jest z naszego miasta od producenta pościeli...i kocyk ma z jednej strony bawełne, z drugiej ten plusz i w śrdoku taka watoline jakby, bo jest grubszy i mieciutki
do tego podusia
ale czy to oryginalny minky to nie wiem bo nie wiem jaki jest oryginalny
hehehehh
-
No właśnie u nas na wątku na belly też dziewczyny zamawiały od tej Makaszki, też nie wiem czym one się różnią od innych.
Chyba ma troszke więcej wzorów, ale raczej przez to cena nie powinna być wyższa.
Mnie się strasznie podoba taki w kotwice, chciałabym małemu zrobić pokoik w stylu marynarskim
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH