Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka Ciocie

my nie śpimy od 3 chyba
Mały mnie okłada kopniakami tradycjonalnie 
wczoraj bylismy po grzejnik do łazienki, bo ten co mamy to troche za mały, poza tym przyda sie nowy, bedzie ładnie wyglądało
tesc do połowy grudnia może skończy
i bedzie już spokój, oby 
po zakupie grzejnika mąż mnie zabrał na zakupy, akurat promocje były
to złowiłam pare rzeczy
kupiłam sobie takie spodnie dresowe luźne a cieplejsze na wychodne
i pare bluzeczek- no co
promocje były 
jak wybierałam jedna z nich, to Gabryś zaczął strasznie kopać...hmmm ciekawe czy chciał, żebym kupiła, czy to była oznaka "mama, nie kupuj"
Sana, tak tylko pytam, ja też z południa, nawet niedaleko mamy do siebie
Monia, dużo błonnika na zaparcia tez jest wskazane...te rozne płatki zbozowe, owsiane itp.itd. i sok z czystej marchewy słyszałam ze dobrze działa
ojj..tak to w tym kosciele jest, temu ja juz siadam przy wyjsciu...i sie rozpinam.. mnie mŁody zaczal strasznie kopac, az przebierałam nogami w kosciele- smiesznie to musiało wygladac;P
kurna, dziś już tu pozniej nawet nie zagladam..musze sie uczyc, a uzależniona jestem od Was
eee...napewno w ciazy jestescie moje drogie...jak nie ma mdłosci to nie znaczy ze cos sie dzieje zle, tylko sie cieszyc, naprawde
niektóre maja ciaze bezobjawowe- tylko pozazdroscic
Lena, jakie to wózki oglądasz? że samochód mozna by było kupić za nie

Agusia, gratuluje zaliczenia prezentacji

Rudasek, Ignaś też mi sie podoba
Livka, dziś szkoła??
Miłego i spokojnego dnia
-
nick nieaktualnyDzień Dobry Dziewczyny,
Poszłam o 21 spać, później 3 razy pobudka na siku i o 3 z pieskiem musiałam wyjść bo siedziała pod drzwiami i piszczała
Teraz od 7 nie śpię ..
Groszku, jechałam zobaczyć z ciekawości na wyższe ceny ..
Więc wózek nawet i za 5 tyś można kupić
ale to już dla ludzi z $$ 
Mi wizualnie się spodobał wózek za 1400
Jak któryś z dziadków będzie chciał kupić nie będę miała nic przeciwko
Przedszkolanko Gratuluję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 08:02
-
nick nieaktualnyDzień dobry

Jest jest - wynik bety: 4697!!!!
nie wiem, jaka była wcześniejsza, ale według norm i tak wychodzi 6 tydzień, więc mam nadzieję, że wszystko jest ok
dziś mija tydzień od dnia spodziewanej miesiączki, więc chyba wynik jest prawidłowy?! ale się cieszę!!!!! a jak dobrze pójdzie to w czwartek pierwsze usg
-
Lenka możemy podać sobie dzisiaj rękę - ja też trzy razy wstawałam do kibelka w nocy. Jak R. wróci to musimy sypialnię przenieść piętro niżej w domu bo teraz po schodach latam i już mam tego dość a co jak już brzuszek będzie spory?

A jakie sny głupkowate, oszaleć można...
Jak na razie zjadłam śniadanie i tragedii nie ma, wiadomo nie jest idealnie ale nie powaliło mnie jeszcze jak wczoraj. Mam nadzieję, że dam rade już jakoś funkcjonować dzisiaj
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyCześć, Gratuluję wysokiej bety

Sury dobrze by było jak byś przeniosła wizytę na za tydzień ..
bo 6 + 2 wydaje Mi się za wcześnie aby ujrzeć
..
Jeśli się mylę to poprawcie Mnie dziewczyny ..
Ja się wybieram bodajże pod koniec 6 tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 08:14
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia miała
na początku 6 tygodnia, nie wiem jak tam będzie u mnie ale chociaż zobaczę czy siedzi tam gdzie powinien ;)poza tym u mnie dodatkowo wiesz... kiedy mogę wolne wziąć a na czwartek już mam wypisany urlop ;P tutaj czasem ciężko to zmienić ;P najwyżej za tydzień podreptam też
-
nick nieaktualny
-
Mi się nie chce pić w nocy i właściwie nie piję ale wystarczy, ze sie przebudze to musze isć siku bo nie zasnę
I juz kolejną noc uskuteczniałam spacerki x3 
Dobrze by było dzisiaj normalnie działać bo musze kilka spraw zalatwić i nie chciałabym szkoły opuszczac
Musze jeszcze autem teściowej się przejechac bo ma mi pozyczyć a nie jeździłam jeszcze nigdy
Jaką dziwna skrzynie biegów ma, niby automat a nie automat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 08:22
Lena87 lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny a macie już jakieś smaczki?
ja mogłabym jeść cały dzień! :o i to rzeczy, których wcześniej nie lubiłam np. wczoraj po 19 wzięła mnie mega ochota na śledzie, w sobotę po prostu musiałam zjeść jogurt naturalny ;P za to na moje kochane słodycze patrzeć nie mogę
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Livia podpisuje sie co do snòw...dzisiaj koszmarny miałam!
Co do jedzenia to staraj się mało ale często,może koktajl lepiej wejdzie?
Groszku,Lenko dziekuje:) to formalnosc byla no ale juz jedno z głowy
Groszku to masz rozrabiake,może przed snem puszczajcie sobie Mozzarta?
Jutro kciukamy,dacie rade !!
Marta gratuluje
pawiki mòwiły same za siebie 
Co do jedzenia to ja poczatkowo nic ,z czasem zupy i co kwaśne:kapuśniak,ogòrek,jabłka a teraz na co mam ochote. Staram się więcej owocòw i uwielbiam mandarynki
A mi ta òsemka się rozpycha i rane na poliku zrobiła i buzi nie mogę otworzyć...ciekawe czy dentysta mnie przyjmie...
No i musze dzisiaj zakupy zrobic bo w lodòwce echo :p
Miłego dnia
Sury lubi tę wiadomość
-
Sury ja serduszko już widziałam w 5tc+6 więc jest szansa ze ujrzysz i Ty

U nas dziś kolejne ktg, dopytam co i jak z przenoszeniem ciąży... Jak sie mały nie urodzi to w środę idę na uczelnie, nudzę się w domu jak mops!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 09:31
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa, może urodzisz na uczelni i darmowy semestr będziesz miała
mnie tak dziewczyny straszą na uczelni
w sumie to pocieszają, ale to tak daleko od domu i nie chciałabym 
Marta a prezentacja ta co ostatni tydzień się do niej zbierałam
najlepsze jest to,że z dziewczynami się podzieliłam i ja z danego rozdziału robiłam a one z literatury razem,no ale prace obie były jako wspólne i ja dostałam 4.5 a one 4
troche mi głupio, nie lubię takich sytuacji...
oj Marta cicho, bo na kujona wyjdę, haha
mi tam byle zaliczyć na 3, no ale jak dają więcej..
Sury lubi tę wiadomość
-
Sury wrote:aaa jak będzie to dobrze, a jak nie to zobaczę przy następnej wizycie
jeszcze tylko chcę zobaczyć Żabkę, że siedzi tam gdzie powinna i że ma serdunio i będę najszczęśliwsza na świecie!!!! 
taa, a później,że chcesz już prenatalne i się uspokoisz, a później,że objawy nagle przeszły, później "gdzie te ruchy?" itp.itd.
najszczęśliwsze będziemy zawsze, ale też zawsze jeszcze coś wynajdziemy do tego by być "naj"
Sury lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH