Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Groszku ja też się stresowałam że urodzę przed tą bezpieczną granicą, a teraz proszę... Czekam czekam i nic

Mnie jeszcze lekarka stresowała krótką szyjką, i wysyłała do szpitala na sterydy na rozwój płuc małego.
Teraz to mam wrażenie że on tylko swoją tkankę tłuszczową rozwija
Co do wózków to ponoć jeszcze Tako są niedrogie, a dobre
-
nick nieaktualny
-
Groszku uduszę za tą bagietkę !!!!!!!! ale mam smaka teraz... ale po nią nie pojadę bo po Livki akcji mam uraz do jazdy po zachcianki

Aga ani owocowa - właśnie ta jest najgorsza bleeeee śmierdzi z kilometra
ale musze wypróbować Lipton ta może by uszła
livia30, Groszek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale my i tak będziemy chodzić po sklepach i jak będzie coś w dobrej cenie to kupimy w sklepie a jak będzie ten sam model z allegro tańszy to zamówimy tam
ale wózek kupują dziadkowie - mój tata już sobie to zaklepał zaraz jak powiedzieliśmy im o nowinie
-
nick nieaktualny
-
Ja Prenalen już kupiłam sobie kilka dni temu, na wszelki wypadek. Jak na razie jeszcze nie otworzylam go i mam nadzieję, że nie będzie potrzebny
Ale na gardełko to chyba tabletki Prenalen lepsze będą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:48

-
Lenka...ten z drugiej opcji - granatowo-czerwono-biały ma Ewelinka84 z plotek, ploteczek

jak chcesz to podpytaj ją, czy fajny, funkcjonalny a przede wszystkim bezpieczny
mnie sie podobaja obie wersje:) superrrrrrr -
bry.......wszystkie Spiochy jeszcze śpią

a my juz na nogach, musze isc do przedszkola, zajebiscie mnie sie nie chce! ehhhhhhhh..a do tego wieje, leje i pogoda do dupy...najcteniej bym z domu nie wychodziła! czy nie moze byc tak jak wczoraj? lekki mrozik i słoneczko....ehhhh co za swiat!
buziaki i do zaś
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH