Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Monia u nas tez wszystkie mowily ze ubranek 56 to nie kupowac, a potem dzieciaki sie porodzily i nawet 46 niektore ubieraly.
To ze dziecko jest 56cm dlugie to wcale nie znaczy ze sie nie zmiesci w ten rozmiar, moja siostra jak sie urodzila miala 3200 i 56cm to pampersy 1 byly za duze miala pod pachy
-
e a ja kupiłam pampresy 2 3-6 kgniecierpliwa21 wrote:Monia u nas tez wszystkie mowily ze ubranek 56 to nie kupowac, a potem dzieciaki sie porodzily i nawet 46 niektore ubieraly.
To ze dziecko jest 56cm dlugie to wcale nie znaczy ze sie nie zmiesci w ten rozmiar, moja siostra jak sie urodzila miala 3200 i 56cm to pampersy 1 byly za duze miala pod pachy

były 1 2-5 kg, ale jakieś takie małe mi się wydawały, w razie w mąz po 1 skoczy
-
nick nieaktualny
-
jestem jestem i ja.....
wiecie co? ja ogarnełam ten poranek z woda, siebie i polozyłam sie znów...i co ? teraz sie obudziłam
dopiero jem sniadanie, nastawiłam barszczyk czerwony i zaraz pije kawe i jem pączka 
Agusia ja mam wizyte 10.12 ok 12tej....nie pamietam dokladnie o której
-
a nie musisz być 33 dni na umowei, zęby chorobowe było płatne ???Sury wrote:ufff jestem

musiałam wypisać dokumenty bo od poniedziałku przechodzę na etat i ledwie podpiszę umowę to mykam chyba na L4 bo mnie tu gonią do pracy strasznie
dźwigam ciężkie segregatory i teczki 
-
ja byłam malutka 2800
a mój T. klocek ponad 4 kg
ja jestem niska, chuda i tak max.do 3kg. bym chciała malutką :)i tak mi życzyła moja lekarka, zobaczymy ile w pon. będzie miała, ale wydaje mi się że porównując do innych i np.Stasia od Rudaska to moja kruszynka 
56 też wydaje mi się że spokojnie można kilka sztuk mieć, bo 62 to wielkie już
Marta tylko im w pon.już nie mów,żeby Ci tam nie unieważnili czegoś.. -
nick nieaktualnyAnutka wrote:a nie musisz być 33 dni na umowei, zęby chorobowe było płatne ???
no właśnie nie wiem, muszę się dowiedzieć
mam dostać na razie umowę na 3 miesiące i wiem tylko tyle, że co najmniej miesiąc przed zakończeniem umowy muszę iść na chorobowe, żeby mieć płatne i później macierzyński
jeszcze zobaczę co mi jutro lekarz powie bo jak np. powie mi, że mam się oszczędzać itp. to chyba pójdę od razu ;P
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:ja byłam malutka 2800
a mój T. klocek ponad 4 kg
ja jestem niska, chuda i tak max.do 3kg. bym chciała malutką :)i tak mi życzyła moja lekarka, zobaczymy ile w pon. będzie miała, ale wydaje mi się że porównując do innych i np.Stasia od Rudaska to moja kruszynka 
56 też wydaje mi się że spokojnie można kilka sztuk mieć, bo 62 to wielkie już
Marta tylko im w pon.już nie mów,żeby Ci tam nie unieważnili czegoś..
spoko Aga powiem jak już będę miała podpisaną umowę wtedy już się nie będą mogli wycofać ;P
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH