Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czytałyście inne artykuły sroki?
ja właśnie się napatoczyłam na termentiol.. że szkodliwy jest dla maluszków..
http://www.srokao.pl/2013/02/uwaga-szkodliwy-tormentiol.html#
i ogolnie lubie sobie poczytać co ona tam doradza..
mi juz powoli mija uczucie dyskomfortu.. uff... więc się doleczę do weekendu i ruszam na zakupy, juz sie doczekac nie moegę
-
Sury ja się właśnie nie podmyłam przed samym badaniem i też jak teraz czytałam to trochę źle je zrobiłam, także może te bakterie to też tego wina, no zobaczymy za dwa tygodnie.
Mizzy staram się pić jak najwięcej ale póki co wchodzi we mnie 1,5 L dziennie...Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
Mnie mowia ze szyjka juz nigdy nie wroci...
Tak zostanie, ale mozna zahamowac ja na tym etapie na jakim jest, 50%
Tormentiol zawiera kwas borowy i takie tam, ale czasem na odparzenia na pupie jest nieoceniony.
Wiadomo nie smarowac calej pupy, miejscowo...
Ale jestem zmeczona;-( w nocy nie spalam, nie wiem czy te leki tak dzialaja. Leze w lozku, czuje ze wyciaga ze mnie energie i sile.
No to mam wymarzone wczasy All Inclusive:-p
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Groszku odpoczywaj ,odpoczywaj i jeszcze raz odpoczywaj
tam masz spokój, opiekę no i nas jak czasem zaglądniesz
z szyjką niejedna do 40tc wytrwała 
co do moczu to pamiętacie jakie jaja były z moim w szpitalu co mnie sepsą straszył? okazało się,że po prostu nikt mi nie powiedział żeby się podmyć i ze środkowego strumienia brać..
Mizzy ja całe szczęście tego nie mam, ale też z dystansem podchodzę do tej sroki
Ty masz wyprawkowe zakupy a my w sobotę mikołajkowe i kino
mizzelka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki...w ciązy powinno sie mocz oddawać przez gazik...bo wtedy jest najczystszy inaczej zawsze wyjda bakterie, poniewaz mocz zawiera wtedy tez sluz ciązowy itd! wiec najbardziej oddany bedzie wynik jesli mocz bedzie przez gazik
Sury lubi tę wiadomość
-
Sana wrote:Sury ja się właśnie nie podmyłam przed samym badaniem i też jak teraz czytałam to trochę źle je zrobiłam, także może te bakterie to też tego wina, no zobaczymy za dwa tygodnie.
Mizzy staram się pić jak najwięcej ale póki co wchodzi we mnie 1,5 L dziennie...
kochana nie podmyłaś się?? No to widzisz, ja tak samo w szpitalu zrobiłam! Powtórzyli, zrobiłam jak trzeba i nagle nic nie wyszło a już antybiotyk mi mieli dawać! Może powtórz dla spokoju a wodę, żurawinkę spokojnie możesz jeść
-
przedszkolanka:) wrote:Groszku śpij sobie i tak nie masz nic lepszego do roboty

Rudasku u mnie zawsze wychodził w moczu śluz:duże ilości właśnie w ciąży.
No własnie, a tam sa zawsze bakterie itd! dlatego lepiej siusiać przez gazik i wtedy wszystko wyjdzie oki i ew rzeczywista bakteria a nie przez śluż czy cosik tam
-
Jak będę powtarzać mocz to właśnie tak zrobię, najpierw podmycie, 1/3 moczu do kibelka, 2/3 przez gazik do kubeczka, 3/3 do kibelka. I zobaczymy co wtedy wyjdzie

Groszku odpoczywaj :*
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
nick nieaktualny
-
Groszku a może się uda? wiem że jedna z nas miała 2,5 i wróciło jej na 3

a może może..
ehh jak dobrze że dzisiejsza medycyna to ogarnia.
że też miałaś przeczucie żeby się przejść.... mnie to ciężko by było wyciągnąć do szpitala.
i dopiero człowiek uświadamia sobie że jak dobrze że wyprawka chociaż jest w 80%...
a ja? NIC, ZERO!
ale zmieniam to... a kij i nóż, trzeba lecieć z tym koksem
-
Anutka wrote:jestem jeste, ale znowu mnie njie będzie, na tablecie forum mi sie nie otwiera a teraz dopadłam się do laptopa

Anutka Kochana....
sprawe mam?
Ty sie orientujesz w hipotece, a szczegolnie w tych kredytach mdm? -
a ja czytałam że polecają wsadzić sobie tampon żeby właśnie śluz itp się nie wydastał po podmyciu i ze środkowego strumienia, ja w sumie raz tak zrobilam i nie bylo bakteriiRudasek wrote:Dziewczynki...w ciązy powinno sie mocz oddawać przez gazik...bo wtedy jest najczystszy inaczej zawsze wyjda bakterie, poniewaz mocz zawiera wtedy tez sluz ciązowy itd! wiec najbardziej oddany bedzie wynik jesli mocz bedzie przez gazik

chociaż teraz wiem że by mi wyszły ogromne haha
ojj ja to sie mam z tym pęcherzem :<
a pro po czytałam że kobeitki w ciazy mogą przechodzić inaczej zapalenie pęcherza w sensie że łagodnie bardzo.. i że nawet nie są świadome tego zapalenia, nie wiem czy to prawda
-
zaszalejeSana wrote:Mizzy pewnie obkupisz maluszka w weekend

tylko szkoda że nie znam płci.. ale może i dobrze.. nie bd mnie korciło na takie spodenki czy też sukieneczki.. tylko polecę uniwersalnie to w razie co będzie dla drugiego dziecka..
planuje drugie a ciekawe czy bd mi się chciało go po porodzie haha
-
pamiętam to... ale ludzie są pierdzielnięci..przedszkolanka:) wrote:no mi pamiętam robili posiew a tam czyściutko wyszło a debil mnie sepsą straszył, pamiętacie jak Wam tu płakałam... nawet w pamiętniku mam.. ale teraz człowiek już wie co i jak

a pamiętasz jak poszłam do apteki i facetka mnie straszyła że puls 90 w ciąży jest niebezpieczny? gin to ją wyśmiał tą babę..

że to norma że puls jest podwyższony i więcej krwi się przetacza itp..
a stara babiuna mnie wystraszyła.. ;/ ale co sie dziwić.. w małej wiosce to po znajomości a nie po szkole segregują ;/ -
ale ja dobrze widzę, że 25 tc jestes ?? płci nie widać jeszcze ?? coś chyba nie doczytałammizzelka wrote:zaszaleje
tylko szkoda że nie znam płci.. ale może i dobrze.. nie bd mnie korciło na takie spodenki czy też sukieneczki.. tylko polecę uniwersalnie to w razie co będzie dla drugiego dziecka..
planuje drugie a ciekawe czy bd mi się chciało go po porodzie haha

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH