Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Anutka wrote:a powiedz mi coś: czy włosy na nogach rosną czy szybciej czy tak jak wcześniej, po tym możne dowiedzieć csię czy chłopiec czy dziewczynka

Mnie rosły szybko na początku a teraz rosną tak ze moj R mowi " ooooo ktoś depilacje robił" a ja do niego tak tak, tydzien temu! w ogóle mi nie rosną na nogach, bikini tez mniej....a na głowie to na poczatku ciazy mialam piekne, w ogole sie nie przetłuszczały, mogłam tydzien nie myć, teraz juz powróciły do pierwotnego stanu wiec co drugi dzien musze myć
-
znam toRudasek wrote:Mnie rosły szybko na początku a teraz rosną tak ze moj R mowi " ooooo ktoś depilacje robił" a ja do niego tak tak, tydzien temu! w ogóle mi nie rosną na nogach, bikini tez mniej....a na głowie to na poczatku ciazy mialam piekne, w ogole sie nie przetłuszczały, mogłam tydzien nie myć, teraz juz powróciły do pierwotnego stanu wiec co drugi dzien musze myć

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kochanie brałam po dwie tabletki z tego co pamiętam 3 razy dziennie( w ulotce powinno byc bo moge sie mylic) i do tego witaminę C, ale polecam Urinal też jest super i sama ziołówka..Sana wrote:Sury czyli mam źle ustawiony ten suwaczek?
nie ogarniam tego haha 
Monia współczuję i nie dziwię się, że masz jej dosyć
mizzy kochana dziękuję, przywróciłaś mi nadzieję, że może i mnie pomoże
A ile tabletek dziennie brałaś? Długo musiałaś go brać?
Gratuluję 100dniówki :*
przedszkolanka no córeczka tatusia jak nic!
Mój D. bardzo chce być przy porodzie i będzie
wiem że to jego wielkie marzenie, a i ja chcę, żeby był wtedy przy mnie 
mi pomogło
a czujesz że cie cos szczypie itp? czy tylko bakterie ci wyszły?
bo ja to juz czulam od 2 dni ze cos nie tak.. kolor sie zmienil i zapach na taki pseudo rosołkowaty.. a dziś piecze mnie.. ale już zaaplikowana dawka więc walczę..
aby pij dużo wody z cytrynką. nawet postaw sobie butle i wyznacz sobie chociaz te półtora litra..
brałam dość długo bo to same ziołówki... potem zmniejszałam sobie dawkę stopniowo ale szybko nie odstawiłam
np półtora tyg brania normalnie a potem np tydzein brałam tak po jedej tabletce 3 razy dziennie.. nie zaszkodzisz sobie tym bo tam jest pietruszka.. fasola jakaś, nie wiem czy nie i liście brzozy.. ja też czytałam o tym że kobietki sobie rumianek piły.. tez bardzo pomaga... jest antybakteryjny.... i super na dolegliwości żołądkowe 
nasiadówek nie polecam bo dopiero masz początki ciąży..
no i niestety przez te bakterie musisz częściej zmieniać wkładki więc też lepiej w to zainwestować i szorowanie się nawet 2 razy dziennie.
w ciąży niestety jesteśmy na to podatne..
aaa i jeszcze czytalam że polecają zjeść po prostu kanapkę z serkiem na przykład i z surowym czosnkiem.. też ponoć dobry jest wlasnie na te bakterie.
a żurawina to już całkiem dobra rzecz bo nie pozwala na przyleganie do ścianek tych bakterii i wypłukuje
Sury, Sana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja paznokćie mialam zawsze silne, nawet tipsy ich nie zniszczyły i kazda kosmetyczka sie dziwiła jak to mozliwe
juz dawno nie robie sztuczności tylko mam swoje, piekne białe ze frencha nie musze robić...tylko maluje nude lakierem i wygladaja jak robiony french
Sury lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySana wrote:Mizzy dziękuję
no właśnie nic nie szczypie, nic nie piecze, tylko te bakterie w moczu wyszły.
czasem tak się dzieje
mi wyszły miesiąc temu bo oddałam mocz do badania pierwszy z rana a wieczorem było
z P. i widocznie się dobrze nie podmyłam albo przeszły czort wie, ale wyszło "bakterie liczne" a ja ani szczypania, mocz taki jak zawsze itd. ale piłam i dalej piję sobie sok żurawinowy i brałam witaminkę C
-
Hej, sot ze bede pisala o sobie, nie mam zbytnio mozliwosci sledzenia na biezaco co u Was;-( nie bede odpisywala ;-(
Napinania wyhamowane, leze... tylko do kibelka wstaje...
Boze, dobrze ze poszlam do szpitala sie sprawdzic.
Ale by byly jaja;-O
Wyniki posiewow za jakis czas... jak wyjdzie infekcja... to beda leczyc i chyba pessar bedzie. Zobacza co i jak.
Napewno tydzien minimum bede tu lezec.
Uff troche sie wyciszylam...chyba pobyt w szpitalu byl mi potrzebny...
Za duzo sie dzialo..remonty, jezdzenia itd.
I w sumie jestem sama sobie winna.... no niestety:-(
-
Grosiu nie obwiniaj sie Kochana!
Dobrze, ze teraz jestes pod opieką i maja Cie na oku! tam Wam sie nic nie stanie!
trzymamy kciuki, leż odpoczywaj, nie myśl o remoncie itd!!! teraz Wy jestescie najwazniejsi :*
całujemy :*:*:*:* -
nick nieaktualny
-
ja tak samo identycznie ...Rudasek wrote:Mnie rosły szybko na początku a teraz rosną tak ze moj R mowi " ooooo ktoś depilacje robił" a ja do niego tak tak, tydzien temu! w ogóle mi nie rosną na nogach, bikini tez mniej....a na głowie to na poczatku ciazy mialam piekne, w ogole sie nie przetłuszczały, mogłam tydzien nie myć, teraz juz powróciły do pierwotnego stanu wiec co drugi dzien musze myć

-
Groszku nie jesteś winna! kurde każdej się to może przydarzyć..
ehh za dużo stresów.
Ale odpoczywaj i szyjka wróci lada chwila na miejsce.. jak dziewczynom z Czerwcowych i Lipcowych testerek.. też im się skracała i całe szczęście wszystko wróciło do normy po odpoczynku :* także się nie martw
moja kuzynka miała ten pessar i nawet przechodziła termin z synkiem
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH