Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
moze zamówię coś i wezmę odbiór osobisty i przy okazji macnę body

chociaż widzę że w Toruniu jest szau.. ile tych sklepów i hurtowni

ale najwazniejsza wizyta bd w happymum bo chyba tam sobie kupię ten płaszczyk zimowy ciążowy
albo kurteczkę.. bo już w swoją kurtkę się nie mieszczę.. ;/
a coś muszę mieć na święta i zakupy...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
http://www.swiatwiki.pl/odziez/7855-Biale-body-D-R-elegancki-nadruk-r-86--0076.html

http://www.swiatwiki.pl/odziez/5597-Body-niemowlece-r-56--3050.html#
http://www.swiatwiki.pl/odziez/5491-Spiochy-niemowlece-r-62--3006.html#
fajne takie uniwersalne i nie drogo chyba nawet..
chyba odwiedze ten sklep
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:15
-
nadrabiam Was i właśnie jestem przy temacie moczu, ogólnie to jest tak że same bakterie nawet bardzo liczne o niczym nie świadczą bo może to być spowodowane właśnie nie podmyciem się, oddaniem do badania początkowego strumienia moczu po całej nocy, namnażaniem się bakterii w próbce jak za długo stoi w laboratorium, zbyt wysoką temperaturą etc.
Natomiast infekcja na 100% jest wtedy gdy wyjdą bakterie + LEUKOCYTY
-
Właśnie odebrałam swoje dzisiejsze wyniki - wszystko w normie. mocz, morfologia i glukoza aż jestem w szoku. Hemoglobina w dolnej granicy bo 12,6 a norma od 12 no ale zawsze tak mam
Mimo jedzenia namiętnie buraków 
Co do oddawania moczu to też podmywałam się rano, pierwszy strumień do kibelka, środkowy do kubeczka i końcówka też do klopika
O 17 mam zebranie w szkole Majki a tak mi się nie chce iść! Majka już mi mówi "to nie idź" i nie wiem czy nie skorzystam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:22
Sury lubi tę wiadomość

-
Livia moja mama nigdy nie byla na wywiadówkach
poszła kiedy była w mieście przy okazji i bryknęła w czasie przerwy na wywiad co i jak..
a tak to bd gadac i gadac... a ty pewnie byś odpoczęła
no mi wylazły dziś i leukocyty i azotyny na teście więc dupa.. zapalenie pęcherza jest na pewno ;/
livia30 lubi tę wiadomość
-
Mizzi przekonałaś mnie
Tym bardziej, że Majki wychowawczyni to taka memeja jest. Zadzwonię najwyżej do jednej z mam później i wypytam czy było coś ważnego 
Ja byłam pewna, ze mi wyjdzie jakies zapalenie bo wydawało mi się, ze za częto sikać chodzę a tu nic więc ciąża psikusa robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2014, 16:28
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Jak jestes z lubuskuego to zapraszam do mojej szefowejRudasek wrote:sa jakies w necie..mniej wiecej oblicza ale to mało wiarygodne
tzn zawsze tam cosik inaczej wychodzi, a chcialam tak bardziej sie zorientować 
no nic..idziemy dzis ogladac mieszkanko, jak nam sie spodoba to bede wtedy robic runkde po bankach
cos bedzie trzeba wziąć 
-
mizzelka wrote:jak patrze na te przedmioty to chyba ocipieje.. ile jest tego do kupienia... czy aby dam radę chociaż część ogarnąć? MASAKRA.
ehh fajnie że chociaż wiesz że możesz sobie pozwolić na sukieneczki

słodkości
Tez tak myślałam,ale te kosmetyczne to na raz sie kupuje to juz sie sporo lista zawęża
No mam nadzieje,ze i u Ciebie juz sie pokaże byś mogła cos konkretniejszego kupic:) -
właśnie mam te pseudo karty wyprawkowe to wezmę z sobą i bd mieć ściągę

ja miałam ładne wyniki a teraz też spadła ilość czerwonych krwinek.. ehh ciekawe jak jest aktualnie. na pewno nie lepiej..
kurde ile reklam w tv z zabawkami.. a potem się dziwić że dziecko do mamy przyjdzie i chce to i to..
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH