Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudasek wrote:a mnie sie wczoraj zepsuło żelazko....i czeka nas nowy wydatek...fuck!!

a często prasujesz? Dobrego potrzebujesz? My mamy za 30zł z biedronki z promocji i prasuje - nie jakiś rewelacyjny,ale ja mało prasuję to wystarczy nam
a jak coś to się uśmiechnij do kogoś, prezent pod choinkę może będzie
-
Ja już dzisiaj napisałam do R. maila żeby mnie dobił bo nie wyrabiam

Jutro prawdopodobnie teściowa wyjeżdża to już pewnie zginę marnie
Prasuję dużo (jak mam siły bo ostatnio to nie bardzo) ale jakiś czas temu wymyśliłam sobie nowe żelazko i takie fajne kupiłam, że nowe schowałam do pudełka i prasuję dalej starym

-
nick nieaktualny

Oto Moje Dziecko
jest tydzień młodsze niż wskazuje OM ale to dlatego, że miałam późną owulację
gin mówi, że jak na moje 30-34 dniowe cykle to dziecko rozwija się jak najbardziej prawidłowo
jest pęcherzyk i zarodek ale serduszka jeszcze nie ma
następna wizyta 18.12
Sana, Madziulka, Anutka, mizzelka lubią tę wiadomość
-
Sama się niedawno żaliłam, że jeszcze mdłości nie mam, więc teraz się cieszę że się jednak pojawiły
brakuje tylko przytulania do kibelka
tak, wiem, jeszcze będę na to narzekać, ale chyba sporo kobiet tak ma, że oczekuje tych pierwszych ciążowych objawów 
Sury cudowna Fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 12:39
Sury lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
U mnie na takim etapie jak Twoj tez nie bylo jeszcze serduszkaSury wrote:
. Cierpluwisvi, bedzie
Sury lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki
Ja już po zakupach,jestem wykończona tym lataniem po sklepach.
Standardowo noc nie przespana,męczy mnie okropnie zgaga juz wyrobic nie mogę.
Mały łobuziak kopie tak po pęcherzu że aż nogi zaciskam.
Byłam w ZUSie dowiadywać się jak w moim przypadku ma się sprawa macierzyńskiego i muszę tylko w ciągu dwóch tygodni po porodzie dostarczyć do ZUS akt urodzenia małego i to wszystko. -
nick nieaktualnyAnutka wrote:U mnie na takim etapie jak Twoj tez nie bylo jeszcze serduszka
. Cierpluwisvi, bedzie 
wiem :* na początku spanikowałam, bo niby zaczęłam 7 tydzień a lekarz mówi, że to 5
ja już panika ale on mówi "Przy takich cyklach jak Twoje zapłodnienie było tydzień później! A dzidzia ma 9mm i rozwija się prawidłowo" uffff
Anutka lubi tę wiadomość
-
Llivia jak już się ktoś przyzwyczai to ciężko mu się ze starociem rozstać

co do mdłości to i tak Was podziwiam,że funkcjonujecie, bo ja tylko leżałam i nawet laptopa nie włączałam...
Madzia , Sana a mleko Wam nie pomaga? Popijanie łyczkami?
Marta no jak masz tak cykl jak pisałaś, to by się zgadzało z tym tygodniem, u mnie młodsze było o 3 dni i już nadrobiło
i u kogo byłaś?
livia30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu innego niż ten, którego tak nie lubisz Aga
było miło, uspokoił mnie w wielu kwestiach, szczególnie jeśli chodzi o moje bóle
i też powiedział, że później dzidzia nadrobi
18.12 mam drugą wizytę to już serdunio będzie na bank
póki co - krew, mocz i cytologia
-
Ja bylam w 7 tc na usg wyszlo ze to 5, na kolejnym ,ala byla 3 dni do przodu, Twoj fasolek tez nadrobiSury wrote:wiem :* na początku spanikowałam, bo niby zaczęłam 7 tydzień a lekarz mówi, że to 5
ja już panika ale on mówi "Przy takich cyklach jak Twoje zapłodnienie było tydzień później! A dzidzia ma 9mm i rozwija się prawidłowo" uffff 
Sury lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:a często prasujesz? Dobrego potrzebujesz? My mamy za 30zł z biedronki z promocji i prasuje - nie jakiś rewelacyjny,ale ja mało prasuję to wystarczy nam

a jak coś to się uśmiechnij do kogoś, prezent pod choinkę może będzie
Agusia mialam takie i prasowało chyba z 8 lat
wiec teraz też takie zakupie
a co....nie prasuje ton prania
bedzie oki
a jak nie to prostownica do włosów bede prasować
livia30 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH