Pomagamy,wspieramy i czekamy na dzidziusia
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholerka to ja jestem jakaś dziwna
Dzisiaj jak jechałam na wizytę to byłam spokojna bo wiedziałam, że musi być wszystko dobrze
Wzruszyłam się jak usłyszałam serduszko ale nie mogło być inaczej - innej opcji nie biorę pod uwagę!
mizzelka lubi tę wiadomość

-
To chyba dziala tak jak Mizzi kiedyś wklejała jak matka zachowuje się przy pierwszym, drugim, trzecim dziecku
Ja już mam większy lajcik
Przy trzecim to nawet nie zauważe, że w ciąży jestem pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 18:34
mizzelka lubi tę wiadomość

-
Livia jak dojdzie to fotkami nas zasyp

ale co do martwienia to ja też niedługo wyląduje w psychiatryku... wczoraj tak się zdenerwowałam,że już wychodziłam na IP... a mąż tylko rękę na brzuchu położył a ta zaczęła szaleć, no nie wkurzyłybyście się?
ale dzisiaj już się szykowałam na wizytę,ale szalała uff... oby weekend jakoś przeżyć 
ale jutro fajny dzień się zapowiada to zleci
-
Przedszkolanka no córeczka tatusia po prostu

Dziewczyny da noworodka to właśnie rozmiar 56 się bierze? Czy mniejszy? No nie wiem hehe
jeszcze tego nie "obcykałam" 
Livia a ten komplecik zamówiłaś?
livia30 lubi tę wiadomość
Julia 07.2015 🩷
Laura 03.2019 🩷 -
Własnie Majka jak się urodziła to miała niby 56cm ale ubranka 56 jeszcze na niej wisiały więc kilka sztuk musi byc, nie ma opcji

Sana, 56 to taki rozmiar dla noworodka, później jest 62 tak do 3 miesiąca życia, później 68 itd
Komplecik na razie sobie odpuściłam, od innego sprzedajacego wzięłam jak na razie. Może następnym razem
Aguś nie ma opcji, musi i będzie wszystko dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 19:13

-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nic mi nie dolega